Старши комисар Николай Ненков оглави полицията в Русе

2
Комисар Явор Димитров се връща на предишната си позиция
Комисар Явор Димитров се връща на предишната си позиция Снимка: ОД МВР - Русе

Комисар Явор Димитров се връща на предишната си позиция

Със заповед на министъра на вътрешните работи Николай Ненков е временно преназначен на ръководна длъжност директор на Областна дирекция на МВР - Русе, със специфично наименование на длъжността старши комисар.

Комисар Явор Димитров, който бе временно предназначен на длъжността директор, се връща на предишната си позиция - заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция" при ОДМВР – Русе.

Днес новият директор на ОДМВР – Русе старши комисар Николай Ненков, бе официално представен пред състава на областната дирекция в Русе от заместник-министъра на вътрешните работи Венцислав Катинов, съобщиха от полицията в Русе.

Николай Ненков е роден през 1973 г. в гр. Плевен. Завършил е висше образование - „Магистър“ в специалност „Право" в Русенски университет „Ангел Кънчев".

Професионалната си кариера в системата на министерството на вътрешните работи Николай Ненков започва в група „Пътен контрол“ на сектор „Пътна полиция – КАТ“ при Регионална дирекция на вътрешните работи - Русе през 2003 г., като след това до 2017 г. е последователно преназначаван на различни йерархични длъжности в сектор „Пътна полиция“ към отдел „Опазване на обществения ред и превенция“ при Областна дирекция на МВР - Русе. От 2017 г. до юли 2021 г. е изпълнявал длъжността „старши разследващ полицай“ в различни сектори към отдел „Разследване“ при ОДМВР - Русе, а от 12 юли миналата година до момента заемаше поста началник на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    борис
    ТОЗ ЧИЧАК НА 49г. !?!?! Много здухан мяза !!!!
  • 10
    4
    Гост
    А дано! Ама дали? И аз искам санкции за шумните мотори и всякакви шумни МПС.
  • 9
    3
    Петел, ама глух
    Е са вече на мАтАрджиите им се разказа играта! От новия сезон ще си бутат пистарките на ръка из града. А шумне някъде мотор на "прекъсвач", заминава напрао на скраб.
  • 9
    2
    Честито Ники
    Запалиха ти Главата.... :-))
  • 11
    1
    Парашут, пара-шуууууут!
    Като гледам как и колко е дисциплинирал подчинените си докато и бил в „Пътна полиция“ – поредния незаменим заплатаджия! Но пък „наш“ човек, да му е честито! Жалко за провинциалния ни град!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари