Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Наглост в центъра на Русе

13
Поредната гавра с инвалидите.....
Поредната гавра с инвалидите.....

Поредната гавра с инвалидите..... Дано полицията да го санкционира хубаво!

Автор: Тодор Тодоров
(Автор: Тодор Тодоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    До Петър
    По принцип си прав, трябва да има места за зареждане на магазини и заведения. за това трябва да помисли Общинския съвет. За клиентите на заведенията не си прав, който иска да отиде с колата си на заведение трябва да си плати. В същото това време нима трудно подвижните хора нямат право да отидат на заведение, да пият едно кафе, да се видят с приятели? Защо възставаш срещу инвалидното място за паркиране. Или индивидите нямат право да отидат на театър или да отидат пешком? А и да те светне, освен театър, магазини и заведения, в района се намира и служба за социално подпомагане или там какво беше. Тази служба се посещава от редица хора в неравностойно положение, вкл. и с ограничена подвижност. Така, че това парко място си е съвсем на мястото.
  • 1
    6
    Петър
    Аз пък съм от ония, другите, които трябва да работят. Общината нацвъка още при предишния кмет инвалидни места за щяло и нещяло за да гоним европейска норма. Една боя и готово - имаме бройката. А тази снимка както гледам е до театъра. Там и заведения трябва да се зареждат, и магазини, и строеж върви в момента, и сценичните работници към театъра трябва да товарят и разтоварват... Ама на кой му пука? Това е товарен автомобил! Работен! Ама на кой му пука? Веем гордо някакъв пишман патриотизъм и си мислим че НИЕ пишем правилата, без грам мозък да се вложи в ситуацията. А ония дето прибират една шапка с пари от Хепи и от другите заведения за наем (тоест ония, позволилите там да има заведения) след това пращат Общинска полиция да събира глоби за неправилно паркиране. Е, фирмите са си купили само бусове! Хеликоптери още няма!
  • -1
    5
    ТЕЛКА
    Инвалиден стикер за паркиране се ползва единствено и само ако инвалида шофира или шофьора вози инвалида до себе си. Но за целта е нужно КАТ все пак мънииичкоо да поработи. Ей така, за спорта. И под "работа" нямам предвид партизанското залягане из гюрлюк и канавки. А тоя дето е издрънчал контейнер на инвалидно място си е за 200 глоба /по закон/, а и преразглеждане на лиценз за дейност.
  • -1
    4
    двойна наглост
    този, че е нагъл, нагъл е, няма спор. Обаче искам да попитам, защо контейнерът за отпадъци също е сложен на маст от инвалидното място? Инвалидните места за паркиране са по-широки именно защото техните водачи или пътници имат нужда от по-широко пространство, да могат да слязат или да бъдат обслужени. Та да попитам, освен глобата за водача не белия микробус /каквато той заслужава/, ще бъде ли глобен и този хубостник, който е сложил контейнера на част от мястото за паркиране на инвалиди? Въпросът ми е към кмета /ако имаме такъв/ и към ресорния заместник кмет /май бяха цели 6 броя/, а и към 51-та общински съветници
  • 11
    3
    Пффф
    Вървете до МОЛ Русе в дъждовно време, да видите джипове и други скъпи коли паркирали по инвалидните места и местата за майки с колички. Хора с хирургически премахната съвест. Не че ако има стикер означава нещо, за никого не тайна, че автомобили на здрави и прави млади мъже се пишат на майки, баби и дядовци за да използват инвалидните предимства, като освобождаване от данък и безплатна винетка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари