Отварят първите търговски обекти в Ритейл парка до Спортната зала в Русе

6
Очаква се магазини да имат Lidl, Technomarket, TEDi, аптеки SOpharmacy, оптики VIDI и други
Очаква се магазини да имат Lidl, Technomarket, TEDi, аптеки SOpharmacy, оптики VIDI и други Видео: Русе Медиа

Очаква се магазини да имат Lidl, Technomarket, TEDi, аптеки SOpharmacy, оптики VIDI и други

Магазините, които ще са част от бъдещия Ритейл парк до Спортната зала „Арена Русе“, вече са поставили плакати с надписа „Предстоящо откриване“. Някои от обектите са предвидили това да стане през следващия месец юни, информира Русе Медиа.

Сред наемателите, които се очакват да имат свои магазини, са Lidl, Technomarket, TEDi, аптеки SOpharmacy, оптики VIDI и др.

В момента изграждането на конструкциите на търговските обекти вече е завършено и се работи във вътрешността на магазините.. Изграждат се и системите за охрана и видеонаблюдение.

Продължава и работата по високата сграда в пространството на Ритейл парка, в която е предвидено да има жилища, офиси, магазини и подземни гаражи. Тя ще бъде на 13 етажа, като 1-ви етаж е за търговски обекти; от 2-ри до 5-ти етажи – за офиси, останалите осем етажа – апартаменти. Паркоместата ще бъдат 170 на открития паркинг и 130 в подземния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    8
    Дидо
    Майко колко тъпи и ограничени хора има в Русе, не разбиращи нищо от икономика, а акълът им стига само до заключението: "печалбата отива в Германия", нищо, че с положително търговско салдо с тях. Тъпи селяни избиращи си тъпака Пеньо за кмет!
  • 4
    7
    към 6
    Тази информация се тиражираше преди време, но сега вече се изястни, че ще бъде именно поредният магазин Лидъл в Русе (впрочем, следващият ще бъде на мястото на старото родилно на Николаевска). Иначе защо му трябва на обекта паркинг със 130 места, както е обявено? Ще опитат да отнемат част от клиентелата на близката Билла.
  • 5
    6
    аз бе
    4-ти, срещу млечна кухня, няма да е магазин , а по-скоро нещо ,като логистичен център. Магазин ще има на мястото на бившия родилен дом.
  • 0
    5
    Батката
    Последно, Декатлон ще има ли там ?
  • 6
    4
    лидл хейтър
    Да не забравяме и следващият лидл, който се строи в момента до млечна кухня........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари