Празнична арка и червен килим очакват абитуриентите в Русе

3

Украсата ще бъде поставена в близост до Паметника на Свободата

В сезона на абитуриентските балове арка с балони, червен килим и стена за снимки ще очакват зрелостниците в центъра на Русе.

Украсата ще бъде поставена в близост до Паметника на Свободата, където по традиция 12-класниците се събират със семействата си в празничния ден, като стената е с елементи на градския дизайн от Стария Русчук.

На церемонията по раздаването на дипломите за завършено средно образование всеки от абитуриентите ще получи и магнит с послание от Община Русе.

Идеята за разполагане на външна украса по време на абитуриентските балове се реализира за трети път от Община Русе и ще допринесе за празничното настроение на зрелостниците от Випуск 2024, както и на жителите и гостите на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Осъзнайте се!
    Общината/държавата прави нещо лошо - българинът недоволства. Общината/държавата прави нещо добро(рядко, но се случва) - българинът пак недоволства. Няма угодия...
  • 2
    7
    Е-ха
    Пунчо само търси повод за поредна простотия - тези арки от изкуствени цветя напълниха скапващия се град, сега арка от балони, че и...червен килим, моля ви се! Завършили средно образование - какво толкова? Защо им се внушава, че едно задължително за днешната цивилизация образователно ниво е изключително постижение? Що не си спомним резултатите от матурата по български език и литепатура, вместо да издигаме арки и да внушаваме на мрадежите, че са постигнали нещо изключително?! Това не е в тяхна полза...
  • 0
    6
    Русофил
    Джобс бг или аеро гара за тесно панталон момците и лакомо ебливо нарко момета друго няма аа може би ще ги задържат с райски газ на всяка пейка
  • 4
    5
    Родител
    Ще се снимат на фон снимка на Русе? Вие подигравате ли се, общината питам? Децата гледат по най-бързия начин да се изнесат от смотания град, вие магнитчета с надпис " Русе има нужда от теб" ще им подарявате...
  • 8
    4
    русенец
    Стига с този кич...арки за Коледа, арки за Цветница, арки за абитуриенти...потърсете с компа по-интересни, интелигентни украси..Пантеонът с какъв цвят сега ще е??..Цървен килим като в Кан...КИЧ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари