Бойко Борисов: ПП-ДБ ни дължат ротация, хората искат ГЕРБ да доминира

0
Лидерът говори пред политическия актив във Велико Търново
Лидерът говори пред политическия актив във Велико Търново Снимка: Скрийншот / Facebook

Лидерът говори пред политическия актив във Велико Търново

Ново общо правителство с ПП-ДБ, както и с още две формации, в което ГЕРБ да доминира – това е, което герберският лидер Бойко Борисов очаква и желае след изборите на 9 юни. Той огласи позицията си на предизборна сбирка на партийния актив във Велико Търново, пише СЕГА.

Един журналист ме пита – ще правите ли пак с тях (с ПП-ДБ – бел.а.)? Ще правим, но те ще ни подкрепят, ние ще сме водещите. Ако искаме да е стабилно, в това правителство трябва да влязат още поне две партии. Дали ще е експертно – макар че тази дума не ми харесва, дали ще е техническо, дали ще е подкрепено, все нещо трябва да измислим след изборите, защото наесен трябва да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина“, обясни Борисов пред съпартийците си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Анонимен
    Никой на никого нищо не дължи.
  • -1
    17
    хи,хи,
    ПП-ДБ-ейците газ пикаят! Споко пиленца, съсредоточете се поне третото място да е ваше, че бая потънахте! Не правете квалификации за другите, погледнете се вие, че сте потънали бая в ... калта!
  • 3
    16
    Анонимен
    Никой няма право да говори от името на народа, ама никой!
  • 3
    15
    Анонимен
    Глупости на търкалета, както винаги.
  • 3
    14
    сив икономик
    Наистина българите са големи глупаци и тиквеници - вижте ги на снимката - чак на крака станали и плястат на някакъв дърт, угоен, тъп и грозен гангстер с мозък колкото аспиринче, който обича да се гаври с тях...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари