Коментари

RSS

Коментари на новини и събития в Dunavmost.com

 • 1 До "Геят на Верея"
  Е как ще си от Русе, а не знаеш колко е населението на града ?! Ако беше от Русе щеше да ти е известно, че населението на 5-тият по големина град в България е 150 хил. жители - днес и сега. Големи градове на България: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе! ***** Дипломатически мисии на чужди държави в България: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе! ***** София, Варна и Русе ще бъдат домакини на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018-а година. Понеже спомена и западналото село ст.загора, което дори го няма на картата с прогнозата за времето, то единствено това "неолитно селище" е извесно сред ромската общност с пазара на цигански булки ....
 • -1 От 60 хил. Русе
  Моят град е 70 хил. Русе, а не 170 хил. ст.загора. Дали е за добро или лошо не мога да кажа, но съдбата така е отредила.
 • 9 Добрата фея
  Бах ти крадливите копелета, ГЕРБерастки!!!!!!!!
 • 1 До "Геят на Верея"
  Твоят 70 хил. "град" ст.загора не вълнува и не интересува нас Русенци. За Залата грижи не бери - все пак София, Варна и Русе ще бъдат домакини на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018-а година. Това ще рече хиляди гости, пълни хотели и пълни заведения. Кога ли подобни неща могат да се случат в твоя 70 хил. "град" ?! По скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото на село в селската зара да се случат подобни събития ...
 • -3 чичовото
  Сега за празния хамбар на кръговото ли ще правим реклама, който се оказа поредният паметник на глупостта? Празен, напукан и заключен. Даже Булстрад се отказа да спонсорира фалиралата зала в безперспективния ни град. А вместо да се харчат и крадат 50 милиона за такава глупост, можеше да се направи един зоопарк за децата, за да им разнообрази поне малко скучното и еднообразно ежедневие в нашия 70 хил.град, изпаднал вече от 10-те големи градове на България.
 • 0 ХРИСТОВ
  Жалко,добър приятел беше.Поклон Вальо
 • 0 ...
  дееба колко са надрусани на тая снимка и двамата
 • 3 До "Геят на Верея"
  Големи градове на България: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе! ***** Дипломатически мисии на чужди държави в България: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе! ***** София, Варна и Русе ще бъдат домакини на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018-а година.
 • 4 До "Геят на Верея"
  Седалище на консулска служба: Русе - ДА , ески заара - НЕ Мултифункционална зала: Русе - ДА, ески заара - НЕ Модерна университетска конгресна зала: Русе - ДА, ески заара - НЕ Международно летище в радиус под 100 км.: Русе - ДА, ески заара - НЕ Модерна индустриална зона с инвеститори клас А: Русе - ДА, ески заара - НЕ Модерна централна градска част с приятна пешеходна зона: Русе - ДА, ески заара - НЕ Топлофикационно отопление на града: Русе - ДА, ески заара - НЕ Урбанизирана територия: Русе - 127.1 km² ески заара - 85.79 km² Но тук ще уточним, че не всичко свързано с ески заара е само и единствено с отрицателни отговори. Висок процент маргинални етнически общности(роми): ески заара - ДА Русе - НЕ Периодични проблеми с питейната вода: ески заара - ДА Русе - НЕ Правилник за движение на каруци в населеното място, гласуван от Общински съвет: ески заара - ДА Русе - НЕ От до тук направеното сравнение ясно и категорично можем да направим заключението и да връчим "приз" на изостаналата ески заара(или както му е там новото име) - "Последна дупка на кавала" !
 • -1 Русенски статистик
  Единствено в петте най-големи градове София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора са строят по над 1000 жилища на година, а в Русе едва 240, което го нарежда на 12-то място изпреварен от любимото Търново, Благоевград и кой ли още не.

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мома и ерген, на село… След дълго мълчание…
Тя:
- Аз съм Мита!
Той:
- А, аз пък съм къпан, можем да започваме!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари