Коментари

RSS

Коментари на новини и събития в Dunavmost.com

 • 3 Kremena Genova
  Много се радвам че в този сайт явно влизат и четат и хора с ум и разум, следя темата Ива от самото начало и се успокоих че не само мен ме притесняват доста странни факти от това което се пише и прави. Наистина не е хубаво да имаш такъв проблем но ако на едно място ти кажат че една операция е бесмислена, след това ти кажат на още едно друго а след това очевидно ти направят такава без никакви гаранции и ти отново имаш проблеми значи може би лекарите са прави. Всеки би ти взел парите още повече в държави като Гърция, Кипър, Турция. Ива там Ви е провеждано лечение, върнете се забога и си търсете там вините и причинените вреди. Има хора които нямат 2000 лева за протези, нямат за живото спасяващи лекарства аз за пъви път виждам такова гороломно разпространяване на проблем като вашия. Вие събирате пари и в чужбина, имате създадена сметка за дарителство в най- големия сайт за подобни неща. Защо не сте го споменали в статията в Дунавмост.
 • 0 Успех на Мартен
  То да беше само "Полисан"..., ами "Булмаркет" с биодизела си, ами корабния терминал за разтоварване на горива, ами ДМВ и те???...и няма никаква пречиствателна станция! Всичката "вода" се излива направо в Дунава! Просто цялата промишлена зона трябва да спре дейтост, докато не се направи една пречиствателна! Ами гадните миризми от преработката на нефтопродукти??? Май трябва не само пречиствателна за водите, но и филтри на комините на инсталациите!Къде спят от РИОСВ или за колко спят??? Това са Фирми с милиони печалба, а не искат да инвестират в екологията! Но, както се казва, не е луд този дето яде баницата ... щом държавата нехае, те пък що да не си разиграват коня, както могат? Дано мартенци успеят да се преборят със системата и отговорните органи си свършат работата!
 • 3 ?????
  И аз съчувствам на момичето, но това вече си е рекламна кампания в дунав мост. Защо се пише само и единствено за нея? Колко болни и бедни хора има...???? На какво се дължи това приоритетно писане за Ива?? Да не би тя да е нещо повече от другите болни хора или просто вие сте пристрастни или ви се плаща да пишете ежедневно за нея?
 • 1 896
  А брат ти има тумор ВМЕСТО мозък.
 • 0 896
  Ръстът на доходите е недостатъчен, а за Имиграцията - къде я видя господин-"другарю"?

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако жена ти казва: Пак си лежиш на дивана?! Лежи си, мой сладичък! Толкова те обичам… – то бъди сигурен, че говори на котарака.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари