Коментари

RSS

Коментари на новини и събития в Dunavmost.com

 • -2 олеле
  Известна, преди всичко, сред комунистическите среди. Още повече, когато напусна Русе, града стана някак си по-чист. .....била пострадала, а знаете ли колко хора са пострадали от нейни действия?!!!
 • 0 Ти
  Търсят се гранични полицаи за работа, но да се казват "Аз".
 • 4 До Широката АУДИТОРИЯ!
  Такива действия от страна на българската полиция имаше до 1998 година.След това подобни действия станаха избирателни и само по нареждане от ГОРЕ.Преди това бяха 50% избирателни,после след СДС,НДСВ,ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ,ГЕРБ-само избирателни.Кога е зор заман и преди избори.Въпросните граждани ,повече от 3 или вече 6 години си джиткат в Румъния необезпокоявани и ми се струва че парите са доста повече от 2000000. С такива акции щяха да се разхвърчат ,мутри и всякакви пръдни местни и на национално ниво.Но нямаше желание от страна на политическата сила и по каналния низходящ ред"ПРОКУРАТУРА-СЛЕДСТВИЕ". Директорите на полицията са неправилни фигури"политически".Те често работят с ръководството срещу полицаите и това не един път си пролича.Нова политическа власт,нов директор и ръководство и НОВ КОМФОРТ ЗА НОВИ ХОРА НА МЕСТНО НИВО.Тоя ЦИРК го играят от 1989 година.Кервана си върви,кучетата лаят.Дела замесени като тесто,КАКВОТО ТЕСТО ЗАМЕСИШ,ТАКОВА ДЕЛО И ОБВИНЕНИЕ ИЗЛИЗА. Дойдоха и кадрови проблеми.На татко,мама,кака,на любовницата на тях,детето и т.н.Зетя ,снахата Ужас. И. МВР ПРЪДНА.ОСОБЕННО С ГЕРБ Назначения.МВР ТРЯБВА ДА Е С ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ И ПЛАТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ,А НЕ ДА МЪРКАТ ЗА КЕБАПЧЕТА.КАТО КОТАРАЦИ ПО БАНКЕТИ.Служителите трябва да уважават службата си,хората и най-вече трудът на колегите си.Отношението в момента е като в потъваща гемия между ДУНАВ И ЧЕРНО МОРЕ.ЗА ДЕЧКОВЦИ И МАМИНИ И ТАТЬОВИ НЯМА МЯСТО В МВР,ЗАЩОТО БЪРЗО СЕ ОСИРАТ.,А НЯКОЙ РАБОТИ МАЙ СЕ ПОУКРИВАТ ИЛИ ПРЕПОКРИВАТ.
 • 4 Аз
  Аз казах ли Ви, че ще работят само две гишета. Т.е. абсолютно никаква промяна за шофьорите. Просто ще минават по друг път. Пак опашки, колони, нерви, пререждане. Нашите хора ще минават през някое пасивно трасе за да не чакат. Граничните полицаи ще си цъкат пак онлайн игрички и ... кервана си върви кучетата си лаят ....
 • 4 Бай Хой
  ГЕРБ - Видими резултати #ХУБАВОЕ

Календар - новини и събития

Виц на деня

Баба ми викаше:
- Стани, сине, военен! Докат разберат, че си идиот, ша си майор! Докат са начудят кво та праат - пенсионер...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари