Коментари

RSS

Коментари на новини и събития в Dunavmost.com

 • 0 МАРИЯН ДИМИТРОВ
  Коментирате машите, изпълнителите на чужда воля, а нищо не казвате за поръчителите. Олигархията, която финансира големите партии, след изборите си взема парите с помощта на корупционни сделки стократно!
 • 0 Кретенизъм на макс
  Почти всички разписали се до момента са пълни психопати. Това да се радваш на чуждото нещастие и да бълваш такива отвратителни коментари си гранични с душевно заболяване. Как един не се сети да попита дали има пострадали и евентуално как са хората? Това, което "новината" не ви казва е, че е имало сблъсък между 2 коли, т.е. очерненото БМВ вероятно не се е блъснало самичко в стълба, а някой друг, отнемащ предимството, му е "помогнал" да се размаже. Ама това сте вие - видите ли БМВ изсипвате всичката си простотия, на която сте способни, та чак на хора не приличате. А това малоумно подобие на медия освен да копира бюлетини на МВР и да души кой какво качва из социалните мрежи, крадейки снимките и коментарите от публикациите, е очевидно, че не се занимава с журналистика и това понятие като цяло е много далече от всичките глупави списачи вътре.
 • 0 До №1
  Защо все едно и също плещите БСП та БСП. Вие гербавите виждате живота само в черно и бяло, а има една камара цветове като дъгата. До кога ще ни блябосвате, че ако не сте вие идват БСП? Е народа ви се нагледа и на вас и на тях. Има и други партии, които съществуват не сте само вие и ако ви няма, какво живота ще спре ли заради вас? Отговора е НЕ ще си продължи, а вас никой няма да забележи, че ви няма. И без вас ще съмне.
 • 3 До 6, така е!
  Снимката с удара показва ул."Стефан Стамболов", както и разположения на тази улица ел.стълб, в който се блъснало БМВ-то. Там е началото на ул."Стефан Стамболов" (бивша ул."Максим Горки"), която е еднопосочна до моста "Охлюва" и към Централна жп гара Русе. А, ул."Николаевска" е успоредна на ул."Стефан Стамболов", еднопосочна е, само че е в обратната посока към "Арда", шивашкото предприятие. Към мястото на сблъсъка двете улици се пресичат от ул." Мария Луиза". Ама, то в града не останаха твърде русенци, пък да не говорим за русчуклии, а придошлите дори не знаят къде се намират, ако ги попиташ ...
 • -1 Hal drago
  Мариане почивай в мир

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Аз съм вегетарианец втора степен!
- Как така?
- Кравата яде трева, аз ям кравата!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари