Коментари

RSS

Коментари на новини и събития в Dunavmost.com

 • 4 ОТ КОПЕНХАГЕН
  "Продължаваме да работим за подобряването на качеството на въздуха в Русе." ВСЕ ПОВЕЧЕ РАБОТЯТ ,И ВСЕ ПО-ЧИСТ СТАВА,НЕ СА СЕ СПИРАЛИ! и ведна следващото изречение,което прави харакири на предишното цитирано:"Подкрепям всяко едно реално предложение, което може да допринесе за решаване на проблема." Т.Е. ПРОБЛЕМЪТ И ЦЯЛАТА ВЪЗДУШНА МРЪСОТИЯ СИ СТОЯТ ГОДИНИ НАРЕД И ДО ДНЕС ,ЗНАЧИ,ГЛЕДАЙКИ ПРЕДНАТА ФРАЗА- НИЩО НЕ СА РАБОТИЛИ,НИЩО НЕ А ПОДОБРИЛИ ЗА ВЪЗДУХА И ГРАЖДАНИТЕ,А САМО СА ЛАПАЛИ И ПЛЮСКАЛИ КЕЛЕПИРА,ОБЗАВЕЛИ СЕ С ИМОТИ,ДЖИПОВЕ И ...ЛАФОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,ДЕКЛАРАЦИИ И ДОКЛАДНИ...ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ЛАПАНЕТО И ТРУПАНЕТО,ТЯХНОТО!! ТЕ СА ПО ДЖИПОВЕТЕ,ТЕ ПЕША НЕ ХОДЯТ,КОЛЕЛО НЕ КАРАТ,НЕ ТИЧАТ ЗА ЗДРАВЕ...ТЕ СА ОТ ВРАТА ДО ВРАТА,ГРАДЪТ ДА ГО ДУХА! И ПРАВИЛНО,ТАКА СЕ ПОЛАГА НА ТАЯ СКОТСКА РАЯ,КОЯТО НЕ СЕ СЕЩА ЗА КРИВАКА...БУКВАЛНО! МИСЛИ СИ,ЧЕ Е В 21 ВЕК,КОГАТО ТАКИВА СРЕДСТВА СА НЕЦИЗИВЛИЗОВАНИ,АМА Е ТЪПА И ГРЕШИ,ЗАЩОТО НЕ ЖИВЕЕ В 21 ВЕК...ТОВА Е КЕНЕФ НЯКАКЪВ ИЗВЪН ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО,ОБРЕЧЕН ДА СТАНЕ ЧЕРНА ДУПКА!!!
 • 0 Свиреп
  От първо лице - бъдете учтиви към държавните служители. В първите 30 секунди. Не се шегувам !!! Толкова са необходими за да усетите дали просто не ви разкарават защото им е досадно. Повишете тона! НЕ ОБИЖДАЙТЕ !!! Просто повишете тона. Ако не ви оказват съдействие - започвайте да крещите!!! Подчертавам - не обиждайте и не посягайте ! Крясъците ви обаче ще предизвикат внимание. Заплашете с медии. TVN, Kiss 13, Darik. Русенски медии. Идея си нямате колко работи! Медиите са гладни за такива новини!
 • 0 Чудим се ... Кой е лидер?
  Пожарникаря или Авиатора ...
 • 6 Е, и ...?
  И, като не ни обслужат чиновниците за 20 минути, какво да очакваме - свирка, задна прашка или ще платят в кеш? Това, че ще си накажат смотания чиновник, какво го грее клиентът?
 • 0 знаещ
  Това е поредната истерия каквато беше със санирането...изготвянето на технически паспорт се отнася със същия срок и за ВСИЧКИ СГРАДИ независимо дали са частни или общински и държавни. Сроковете се отлагаха няколко пъти поради финансовата невъзможност за заплащане на стойността на този технически паспорт. За изготвянето на такъв технически паспорт са необходими като база чертежите на сградата, които поради големия срок на построяване не са в собствениците т.е. необходимо е първо да се направят чертежите на сградата, които струват също пари, а после технич.паспорт. А кой ще заплаща за тези собственици, които са в чужбина???? Следва ново отлагане, така, че спокойно....

Календар - новини и събития

Виц на деня

Каракачанов отвръща на удара:
- 3 години задължителна казарма за владеещите фотошоп!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари