Полицията в Русе е с нов шеф

1
Николай Ненков предава поста на началника на Първо РУ Пламен Първанов
Николай Ненков предава поста на началника на Първо РУ Пламен Първанов

Николай Ненков предава поста на началника на Първо РУ Пламен Първанов

Пламен Първанов е новият шеф на полицията в Русе. Той ще бъде представен пред колегите си в 14:00 часа.

Първанов поема поста от Николай Ненков. Досега криминалистът бе началник на Първо РУ в града, информира вестник „24 ЧАСА“.

В системата на МВР той започва през 1999 година като оперативен работник във Второ РУ в Русе. После е назначен за началник на Магистрална полиция, а след това за началник на Второ РУ. През 2014 година Първанов стана началник на Криминална полиция, а от 2015 година досега бе начело на Първо РУ в крайдунавския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    11
    Що за морал
    Имат тия управляващи, че да правят само политически назначения. Този Първанов е член на ГЕРБ и е достатъчно да му прочетеш кариерното развитие, за да разбереш що за човек е- докторант на почти 60 години и то в пропадналия Русенски университет, дето подарява докторски титли на свои хора и силни на деня. Тоя ли ще варди за реда и правилата, след като е част от най-мракобесната и корумпирана епоха - тази на ГЕРБ. A туй, че бил награждаван, показва само колко фалшиви са наградите у нас- като всичко останало. Ако тоя си вършеше работата едва ли щеше да остане толкова дълго в системата на МВР и то все на ръководни постове.
  • 10
    10
    да го духат ченгетата
    Мяза на виладжия, който крие старателно 160л. казан за ракия и редовно се нарязва прилично далеч от погледите на хората.
  • 13
    9
    От Русе
    Незнам защо всеки като дойде на власт започва да сменя и сменя хора на ръководни позиции и МВР и Митници. Тъкмо колегите влязат в час стиковат се и хайде проняма и замяна.Как искат да работят службите нормално като разхвърлят хората налява и надясно.
  • 11
    8
    Линчева
    Тоя Първанов вече е за пенсия, а вместо това го слагат шеф на РДВР?!? Той е несменяем вече няколко десетилетия наред. Първанов е протеже на Пламен Нунев и са работили заедно във Второ РУ, след което го слагат за шеф на Второ, после на Първо, сега на РДВР. ГЕРБ-аджия до мозъка на костите си, но устоял при всички смени на власта в държавата,областта и града. Един вечен нагаждач. Тежко и горко на тая пропаднала държава с подобни "полицаи"!!!
  • 6
    7
    ДО 4
    ДУМКАЙ СЕ ЧАКАЛ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари