Режисьор загина при турбуленция в сингапурски самолет

1
Режисьор загина при турбуленция в сингапурски самолет
Видео: NOVA

На борда е имало 211 пътници и 18 души екипаж

Един загинал и над души са 70 ранени при силна турбуленция на полет на Сингапурските авиолинии в полет от Лондон до Сингапур. Инцидентът с Боинг 777-300ER с 211 пътници и 18-членен екипаж, е станал на височина над 11 хиляди метра. Машината е снижила и е поискала разрешение за аварийно кацане в Банкок.

Жертвата е 73-годишен британец, музикален и театрален продуцент, който е получил сърдечен арест. Състоянието на седем души е критично. Други 18 души са били хоспитализирани, а още 12 са получили първа помощ на място. Повече от 10 линейки са били изпратени на летището в Банкок, а най-сериозно ранените са били транспортирани в местна болница.

Сингапурските авиолинии направиха изявление, в което информират, че полет SQ321 от летище „Лондон Хийтроу“ до Сингапур е попаднал в турбуленция, предава NOVA. Самолетът се е отклонил към Тайланд и е кацнал в 15:45 ч. местно време.

Загиналият 73-годишен мъж е режисьорът Джефри Китчън, който е работел в музикален театър от Глостършър, съобщава Daily Mail.

Властите смятат, че е починал от сърдечен удар, заради шока от преживения ужас. Вероятно съпругата на Китчън Линда също е сред хоспитализираните. Не е ясно какво е нейното състояние към този момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари