Чешкият президент претърпя инцидент с мотоциклет

0
Нараняванията му не са сериозни
Нараняванията му не са сериозни Снимка: БГНЕС

Нараняванията му не са сериозни

Президентът на Чехия Петр Павел е ранен след инцидент с мотоциклет, който сам е управлявал, но нараняванията му не са сериозни, съобщиха днес от канцеларията на държавния глава. "Президентът се нарани, докато караше мотоциклет", съобщи президентският кабинет в платформата Х, предаде "Ройтерс".

Според кабинета нараняванията му не са сериозни, но трябва да бъде оставен за кратко под наблюдение в болницата, пише Труд.

Павел, 62-годишен бивш началник на чешката армия и високопоставен служител на НАТО, пое поста миналата година и продължи да се занимава с хобито си - мотоциклетизма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    11g24g 9okto
    Abe draganova mor xxx do so xx zem novia sfqt dai ⚡⚡⚡🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼💘💘💘😎😎😎💤💤🛸🛸🛸🛸🛸⛲⛲⛲zami slagi novire zgradi
  • 1
    4
    11g24g 9okto
    Zem sek den sfeta🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸📻📺📻📈🌚😶‍🌫️🛸🎯🚣🤤🤤🦚🫡😓😁🌑🕶️🏖️💩⚡🏹💐💐😁😄🚣🥳🪩💐🚔🌑😁😁😶‍🌫️🕳️🕳️🕳️🕳️⛲⛲🌿🌿⛲📈🔪😓☃️🎧😭😭🤣😅😄😗😚😍😍🙂‍↕️🤪🤪🤪😶‍🌫️😶‍🌫️😛🤤😏🤤😗😗😙😏😏🙃🙃🙃🙃🤗🤗🤗🙄😒🧐🧐😥😷😷😷
  • 5
    3
    До Драганова
    Абе Драганче, те чехите помнят Пражката пролет, когато танковете на държавите от Вършавския договор смазаха опита за демократизиране на съветското комунистическо общество. Когато съветските окупатори, подкрепени от нашия марионетен режим свалят Александър Дубчек и връщат Чехословакия десетилетия назад. Разликата е само една, че чехите приеха закони за лустрацията, премахнаха от властови позиции всички бивши комунисти и хората на спец службите, затова сега Чехия се развива добре и е значително пред нас. Само ние вием и ревем за времето на съветската окупация и дивашкия башибозук, който беше наложен
  • 5
    2
    До Драганова
    Тоя е като нашите,да се намаже.Личи му че е евроатлантик.
  • 4
    1
    Драганова
    Да вземе да се получи от достойното и национално отговорно поведение на словашкия президент или на унгарския премиер Орбан, които са противници на войната в Украйна и не са първи привърженици на НАТО. Да им се чуди човек на чехите как са го избрали тоя и какво чак толкова хубаво намериха в НАТО.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари