Русенски абитуриенти отидоха на бал с атракционно влакче

0
Баловете на русенските училища започнаха тази вечер
Баловете на русенските училища започнаха тази вечер Снимка: Русе Медиа

Баловете на русенските училища започнаха тази вечер

Абитуриентите от Русе и тази година избраха да отидат на бала си с атракционно влакче. Те пристигнаха с него на пл. „Батенберг“ пред Историческия музей, където се бяха събрали много техни приятели, семействата им, както и любопитни русенци.

Абитуриентските балове на русенските училища започнаха тази вечер със завършващите от Дойче шуле и ПГ по строителство, геодезия и архитектура „Пеньо Пенев“.

На празника 24 май ще имат бал ПГ по транспорт, ПГ по икономика и управление „Елиас Канети“, ПГ по механотехника, СУ „Възраждане“, ПГ по туризъм „Иван Павлов“, ПГ по електротехника „Апостол Арнаудов“, Спортното училище „Майор Атанас Узунов“, ПГ по облекло „Недка Ив.Лазарова“ и СУ „Йордан Йовков“, пише Русе Медиа.

На 25 май е ред на абитуриентите от ПГ по промишлени технологии „Атанас Буров“, АЕГ „Гео Милев“, НУИ „Проф.Веселин Стоянов“, ПГ по корабостроене и корабоплаване, ПЧСОУ „Леонардо да Винчи“ и ПГ по селско стопанство „Ангел Кънчев“.

На 26 май баловете ще приключат със СУЕЕ „Св, Константин-Кирил Философ“, ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“, СУ „Христо Ботев“, МГ „Баба Тонка“ и СУ „Васил Левски“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    Кур за Путин
    Не съм си пил хапчетата, разбира се, как да ги пия като поскъпнаха ужасно ? Хапчетата за хормонална терапия имам предвид! Искам да пръдна на нечий кур, на тоя на Пенчо най добре, но съм много грозен небинарен травестит и никой не ме желае, затова съм я закъсал така!
  • 4
    3
    Ей 2-ри
    Пак не си си пил хапчетата
  • -3
    2
    Кур за Путин
    Упс! Пенчо Милков искаше да пръдне пък се насра в устата на Христо Белоев!
  • 8
    1
    Изплашен
    Не блъснаха ли някоя баба с влакчето или дете?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари