Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Възможно е усложняване на отношенията с любимия човек. Вероятно е разминаване във възгледите по жизнено важен проблем. Не се затваряйте в себе си, не трупайте обиди. По-полезно е открито да поговорите на „болната“ тема. При Овните ученици или студенти учението може да предизвика раздразнителност и може да възникнат напрегнати отношения с учителите. Отделете повече внимание на финансовите си въпроси, по всяка вероятност ви се налага да се разкайвате за необмислено прахосаните пари.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Днес се характеризирате с емоционална неустойчивост в постъпките. На тази онова са възможни скарвания с любимия човек. Миролюбивите Телци могат да бъдат настроени агресивно, щом някой от роднините посегне на създалата се у тях ценностна система, им причинява болка. Вие сте педантични, използвате времето си в работата с максимална ефективност и бързате да успеете да изпълните набелязаното. В края на месеца финансовите проблеми може отново да се изострят.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

В душата си сте раними, чувствителни, готови да прекратите създалите се отношения. Животът ви зависи от волята на случая. Възможно е да ви се наложи да се защитавате от клевета, интриги на тайнствени врагове, възможни са конфликти със съседите и роднините. Възможно е днес да ви е трудно да се справите с работата си, да намирате контакт с колегите си. Няма лек успех. Възможно е за пореден път да станете жертва на измама и дори съдебни дела.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Любовните ви отношения през този период са много приятни, макар и да имат малко повърхностен характер. Благоприятно време за отваряне на банкови сметки. Възможно е да се съгласите на всякаква работа, тъй като не умеете и не можете дълго време да стоите без работа. Не подписвайте никакъв документ, докато не се убедите, че е съставен коректно юридически и граматически и не допуска двуяко тълкуване.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Личният ви живот е необикновен и увлекателен, изпълнен с любов, романтика и честолюбиви стремежи. Може да проявявате тактичност и дипломатичност в общуването, да оказвате разбиране и помощ на хората, но само ако това не противоречи на интересите ви. Вашата най-голяма грешка е стремежа да претворявате своите планове на всяка цена, понякога с интриги, използвайки другите за своите интереси или сблъсквайки се с другите, но по този начин си създавате врагове. Може да движите финансовите си дела с малко партньори, при това движейки се от интуицията си.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Възможно е днес да не успеете да победите у себе си страха и съмнението. Не се занимавайте със самоанализ, тъй като не сте в състояние обективно да оцените ситуацията. У вас може да се появи желанието да оставите всичко на самотек. Може да ви се наложи да дадете известна сума за обществени нужди.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

При младите Везни е възможно пълно разочарование в любовта и от живoта въобще. През втората половина на деня са възможни значителни събития в личния живот – както положителни, така и отрицателни. Събитията от този ден предразполагат към изпълнението на обичайните задължения, заниманията с ежедневните неща, но помнете, че липсата на твърдост и последователност се отразяват отрицателно на вашия авторитет. Възможни са необмислени постъпки и неточности във финансовите документи.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Способни сте да обичате истински, но сега ви е нужно усамотяване и временно отстраняване от околния свят. Главната причина за семейните разногласия е нарушаването на вашите права и липсата на вяра в околните. Най-голяма полза ви носят старите, проверени от времето делови връзки – това важи за всички сфери на дейността на Скорпионите. Преценете силите си и спрете своя избор на сделки, които предвещават най-голяма печалба.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

В началото на деня може всичко да се смеси, силни чувства, ревност, обяснения и примирение. Настъпило е времето за активни познанства. Може да изпитате силно влечение към нови хора, чийто стил на живот може силно да се отличава от вашия. Новите знания и навици ви се отдават трудно. Но трябва да полагате усилия, за да завоювате признанието на колегите и поощрението на началството. Финансовите ви дела са променливи.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Младите хора са способни да действат директно, въпреки пречките, особено ако новите замисли не обещават да доведат до бързи резултати. Избягвайте скарванията поради ревност в личния живот или недоброжелателно отношение от страна на партньорите или съседите. С цел да избегнете преразхода на енергия по-добре е да се откажете от активна дейност. Противопоказна е привързаността при взимането на решения.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

Звездите препоръчват контакти само с най-близките хора, с които може да споделите и радост, и неприятности. Вероятно е да окажете помощ на близки хора, които за пореден път да се убедят във вашата преданост и скромност. Справяте се с всичко дори и да се наложи напълно да се отдадете. Препоръчва ви се старателно да проверите правилността на оформянето на разчетите, коректността и пълнотата на съдържанието на документите.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ петък - 22 февруари 2019 г. ]

В интимен план денят може да бъде хармоничен и да донесе усещането за щастие. Опитайте се да задълбочите или да подредите отношенията си с всеки от околните. Подбирайте средства за постигането на своята цел и не си струва да рискувате. Много Риби успяват да подобрят значително материалното си положение в резултат на успешно завършване на нещата или неочаквана помощ.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари