Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Денят е благоприятен за важни покупки и придобивки. Забравете за неприятностите. Днес имате възможност да изпълните най-съкровените си мечти. Всичко това зависи от дълбочината на предишния ви опит. Опитайте да се разкрепостите и да бъдете по-обикновени. Възможно е във вашия живот да настъпи период на светла и чиста любов.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Не е изключено днес пред вас да се появи възможност за скорошна смяна на местожителството или на дейността. В любовните отношения се стремите към свобода и нови впечатления. Очаровате представителите на другия пол със своя интерес към живота, благородното си поведение и широката си душа.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Интимния ви партньор, близките ви и вашите приятели ви внушават оптимизъм и вяра в собствените сили и ви помагат да се ориентирате по-добре в живота. В резултат на това вие се гордеете със своето обкръжение и разчитате и по-нататък на неговата подкрепа. Много внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Сънищата ви са показателни.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

В личен план мъжете от знака трябва да проявяват великодушие. Опитайте се да простите обидите, които сте получили незаслужено. Звездите предупреждават жените от зодията, че е възможен скорошен край на любовна връзка. Препоръчва ви се да бъдете внимателни и далновидни през целия ден, макар ставащото да зависи съвсем малко от вас.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Денят символизира възстановяване на силите, здравето и душевното равновесие. Мнозина се радват на това чувство. Днес може да платите дълговете си и да проявите милосърдие. Искреното отношение към хората ви носи морално удовлетворение. Но трябва да се пазите от прекалено самочувствие.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Ако някой с противоположни възгледи на вашите се опита да ви отвори очите вие трудно се сдържате да не бъдете по-резки и настъпателни. Контролирайте емоциите си. Звездите ви предупреждават да се занимавате само с неща, от които разбирате. Избягвайте риска и работата с режещи инструменти. Сънищата ви могат да бъдат показателни.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Нови хора, влезли в живота ви, ви подаряват нови идеи. Това ви помага да погледнете на света по друг начин. Днес ви предстои изключителна възможност да реализирате своя отдавнашна мечта. Всичко зависи от духовните и материални натрупвания през изминалите месеци. Контролирайте емоциите си. Най-успешни са плановете ви, свързани със самите вас.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Благоприятно време за планиране на предстоящи ангажименти. Съвети от близки и приятели може да се окажат ценни. Само с нетрадиционен подход можете да решите натрупалите се проблеми. Безработните от знака имат шанса да получат информация за постоянна работа. Възможно е да смените местожителството си.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Новите хора във вашия живот ви отварят очите за нови идеи и възможности. Пробвайте да превърнете ситуацията, в която сте в едно ново начало на успех. Не давайте необмислени обещания по парични въпроси. Вашето обаяние днес е на ниво и благодарение на него преодолявате препятствията по пътя си.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

В тишината на усамотяването вие по-добре чувате гласът на своето подсъзнание, което ви позволява да разширите представата си за света и за вашето място в него. Днес звездите ви съветват преди всичко да се занимавате с неща от които разбирате. Не бива да рискувате. При работа с остри и електрически инструменти следва да бъдете пределно внимателни.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Контролирайте емоциите си. Всичко зависи от духовното натрупване през изминалите месеци. Забравете за малките неприятности. Грижите за собственото ви бъдеще излизат на преден план. Възможно е да се почувствате неудовлетворени и да ви се прииска по-разнообразен и динамичен начин на живот. Сънищата ви са показателни.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ неделя - 09 декември 2018 г. ]

Емоционалната ви напрегнатост може да ви подтикне отново към открита конфронтация с околните. Пред вас се изправя необходимостта да направите избор между приятното и нужното. В никакъв случай не губете оптимизма си. Постарайте се да не обръщате внимание на препятствията. Мнозина се опитват да ви помагат за това е добре да се вслушате в съвета на приятели. Доброжелателното отношение ви стимулира.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Календар - новини и събития

Виц на деня

Скъпи Дядо Коледа, пак ти пиша, че искам Снежанка! Да не ми донесеш салата като миналата година, дъртак смотан!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари