Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

В отношенията си с любимия човек се вслушвайте в гласа на сърцето. В дома ви са възможни скарвания. Домочадието ви, по-скоро, не е виновно затова. Добро време за съставянето и претворяването в живота на социални програми, ако сте свързани с това в работата си. В лотарията и хазартните игри имате големи шансове.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Звездите не препоръчват да търсите усилено нови любовни приключения – възможни са лъжливи обещания, разочарования или болест. Трудностите в отношенията с близките хора могат да доведат до противопоставяне, което да завърши не във ваша полза. Възможно е да почувствате силно напрежение във връзка с преодоляването на сложни препятствия в работата и в дома. Не провеждайте сложни финансови операции и не давайте пари назаем.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Вашето лично обаяние, нежност и нестандартно мислене могат да покорят избраника. От вас се иска тактичност, чувствителност и внимание в отношенията с близките. Опасно е да се отдавате на гнева. В работата ви е възможно постъпването на тревожна информация, но своевременното реагиране на възникващите проблеми ви помага да се справите със ситуацията. Не е изключено избухване на ревност или скарване между съпрузите.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Може да се окажете пред сложен избор, но можете леко да се ориентирате. Днес не трябва да градите планове, по-скоро, защото няма да бъдат подкрепени от близките ви. Дори творческият подем, който ви е свойствен, може да се окаже самоизмама и няма да доведе до желаните резултати. Не трябва днес да работите с делови книжа или поне не трябва нищо да подписвате.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Днес не трябва да градите големи планове за личния си живот. Нерешените проблеми в отношенията с близкото обкръжение или лъжливи обвинения на недоброжелателите мога да ви разярят. Днес всяко нещо изисква от вас особено внимание и предпазливост. Звездите не ви препоръчват да рискувате безсмислено или да се впускате в явни авантюри.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Неизказаните обиди и преживявания може да предизвикат конфликт. На Девите може да се наложи да извикат на помощ своите дипломатически способности, да проявят устойчивост и самообладание. Вероятно професионалната дейност на Девите им отнема цялото време. Не разчитайте на своите чувства, постарайте се да пресметнете всяка своя крачка, обмислете подробно плана си за действие, тъй като положените от вас усилия няма да оправдаят резултата.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Старайте се да не закъснявате за срещите и изпълнявайте обещанията си. Днес бъдете по-енергични от всеки друг път. Общувайте повече с хората, получавайки и предавайки информация, опит и знания, но не говорете излишни неща. Държавните служители трябва да проявят по-голяма предпазливост. Материалните блага малко ви интересуват – само в качеството на средства за съществуване.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Постарайте се да приемате всички неприятности по-философски. Може да бъдете откровени с този, комуто напълно се доверявате. Използвайте възможностите за общуване с приятелите. Поканете ги на гости. Този ден е свързан с приключването на започнатото и направата на изводи. Благоприятно е решаването на текущите дела и дребните проблеми. Денят е успешен за придобивки и започналите по-рано грижи с недвижими имоти завършват удачно.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Ако сте набелязали важно начинание, осъществете го през първата половина на деня, тъй като през втората е възможно да не можете да вземете правилното решение. Трябва да живеете в съответствие с възможностите си. Постарайте се да не реагирате толкова болезнено на забележките на близките си. Отнесете се критично към себе си.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Ако действате само от съображения за престиж и честолюбие, може да се окажете в състояние на вечно очакване на щастието, без да го забелязвате , че то е редом с вас. Признавайки грешките си, трябва да се извините на хората, пред които сте сгрешили. Възможно е суетните стремежи на Козирозите да не им дават покой. Финансовото ви положение може значително да се влоши.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Влюбените Водолеи могат да не осъзнават това и да не разбират смисъла на това, което правят. Не оставяйте домашната работа да се натрупа. Старайте се всичко да разпределяте равномерно през цялата седмица. Планирането на деня ви помага да използвате рационално времето и силите си. По финансовите въпроси потърсете помощта на компетентни специалисти.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ четвъртък - 18 октомври 2018 г. ]

Не трябва веднага да приемате предложението, направено ви от близкия човек, тъй като то може да е погрешно. Извинете се, ако се смятате за виновни пред някого и простете на виновните пред вас. Съгласявайте се на предложенията в работата без да се замисляте, тъй като в близко време може да последват значителни промени в живота ви. Въпреки благоприятните перспективи бъдете предпазливи с колегите си.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- За мен - двойно уиски с лед.
- Девойче, това е училищният стол...
- О, извинете, бях се замислила. Един компот...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

 • Случайност
  Случайно, съвсем случайно, се оказа, че адвокат Ангел Стефанов, разпределящ служебните защити през месец октомври, е в една и...
 • Най-големия
  А иначе адвокат Дойнов не е имал опцията да откаже, иначе със сигурност щеше. Но е редно от сега да обясни на мангала че няма...
 • Най-големия
  Ами например можете да хванете да се инфопмиряте кой кой Е в БГ. Не на следващите избори пак да изберете люти комунисти и...
 • commercial
 • до 5
  Не я знам тази игра, но човека има право да си я рекламира. Тъп си ти, какво предлагаш да правим - да играем народна топка,...