Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Очаква Ви нова любов. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре проведете консултации.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Обърнете внимание на здравето си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

В четвъртък за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Харчите пари за лични неща. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Възможно е да дадете пари на свои близки. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Анализирайте задачите си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ четвъртък - 09 юли 2020 г. ]

В четвъртък не се претоварвайте. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Джеймс Бонд в Несебър:
– Кафе. Дълго кафе.
– Три лева. Двадесет и три лева.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари