Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Денят е благоприятен за решаване на важни въпроси, за сериозни покупки и за инвестиции в недвижима собственост. Ако все още не сте се отправили в отпуск, препоръчва ви се да го направите час по-скоро. През втората половина на деня общата умора влияе на самочувствието ви. Налага се да помислите сериозно за почивка и е добре да се усамотите в семейна обстановка.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Съветите на приятели и покровителството на влиятелни личности могат да придвижат бързо напред вашите делови проекти и да ви издигнат в служебната структура. Не е изключено ново познанство или среща със стара симпатия, която да възроди отдавна забравени романтични чувства. Денят е подходящ за семейни отношения.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Днес е един съзерцателен ден. Използвайте благоприятния момент за обмисляне и планиране на неотложни задачи или неща, които сте изоставили по една или друга причина. В личен план ви предстои да направите компромис между това, което искате и това, което е необходимо да направите. Всичко се разрешава благополучно, ако действате благоразумно и внимателно.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Положителната тенденция през този ден обезпечава успехът при сключването на сделки или участието в търговски проекти. Срещите и контактите в близко бъдеще могат да ви донесат значими резултати. Денят е добър за служебни пътувания, пазаруване и разходки. Не трябва да се разтакавате и да придавате значение на малки неприятности.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Денят е подходящ за активно обучение и нови интелектуални контакти. Комуникативността ви и вашата освободеност правят приятно впечатление на вашите събеседници. Подходящо време за духовно и творческо развитие. Необходимо е единствено да бъдете по-концентрирани и да можете да отсявате това, което ви е необходимо, от всичко останало.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Денят е неблагоприятен за нови срещи и познанства. Очаква ви застой в работите свързани с творчески изяви, учението и търсенето на нови източници на печалба. Вечерта не е изключено да влезете в конфликт с някого, който не възприема вашите възгледи. Възможно е тази личност да е ваш близък или член на семейството ви.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Избягвайте общуването с началството днес. Може да ви възложат такава работа, която да отнеме много време и сили. В любовните отношения се забелязва подем, но неочаквана информация може да ви накара задълго да забравите за вашите сегашни увлечения. Днес не бива да проявявате корист и излишна икономичност. Възможни са странични постъпления, които да подпомогнат финансовото ви положение.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Благоприятен ден за общуване със сътрудниците или началството. Съвети и посредничество на приятели или покровителството на влиятелни хора ви помагат да бъдете ефективни в плановете си. Не бъдете алчни, примирете се с постигнатото и не насилвайте съдбата. Не е изключено да имате среща със стара любов. Денят е добър за започване на ремонтни работи в дома.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Избягвайте днес да поемате допълнителни задължения. В дома ви нещата са наред, обаче поради вероятно по-важни ангажименти няма да ви остане време за любов. Днес изключете сърдечните увлечения! Очакват ви финансови постъпления. Бъдете внимателни, не трябва да пропускате възможна изгодна оферта, която да ви помогне още повече да укрепите финансовото си положение.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Звездите ви предупреждават да преценявате своите възможности, да ограничите контактите си с хората, които не ви допадат и да гледате критично на случващото се. Съществува вероятност от непредвидени разходи. По независещи от вас причини може да изпуснете изгодна поръчка. Вероятно ново познанство ви кара да се мобилизирате и да нямате време за почивка. Това ви изморява и изнервя, което може да доведе до конфликт в семейството вечерта. Сънят ви е пророчески и се изпълнява.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Възможно е точно днес да ви се прииска да останете насаме с мислите си. Използвайте благоприятния момент за обмисляне на нещата, които сте оставили настрани. Между тях има доста работи, които са от изключителна важност за вас. Предстои ви да направите един много важен компромис – между това което искате и това, което е нужно. Тези, които се занимават с творчество, днес имат вдъхновение.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ понеделник - 18 юни 2018 г. ]

Сложен за благоприятно сътрудничество ден. Избягвайте да влизате в отношения с държавните ведомства днес. Съветите на околните могат да се окажат лъжливи. Не очаквайте покровителство. В любовните отношения се забелязва лек спад, но скоро всичко си идва на местата.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мома и ерген, на село… След дълго мълчание…
Тя:
- Аз съм Мита!
Той:
- А, аз пък съм къпан, можем да започваме!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари