Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес може спокойно да поемате разумни рискове и да проявявате по-голяма смелост при реализацията на начинанията си – така ще постигнете по-бърз напредък, независимо дали става дума за изпълнението на текущи задачи, на важни договорености или за бизнесдела. Пред вас ще се открие възможност да дадете своя принос за някаква кауза.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ събота - 03 декември 2022 г. ]

За да намерите разрешение на появил се проблем между вас и някой друг, днес пробвайте да обсъдите с човека какво не е наред. Но ще трябва да преодолеете първоначалния си гняв, обидата или огорчението си и да приемете ситуацията не като нещо лошо, а като възможност за промяна – и във вас самите, и във връзката си.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес при вас трудно ще просъществуват всякакви задкулисни интриги, сплетни и заговори – като че ли някаква непозната сила ще направи така, че нещата да излязат на светло. Ако не искате да вървите срещу течението на живота, а да се носите с него, по-добре приемете фактите каквито са и действайте съобразно с тях.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес по-добре не водете важни разговори и избягвайте пряката конфронтация – има вероятност да срещнете силна съпротива или другият човек да реагира крайно. Ако трябва да защитите себе си обаче, направете го – в противен случай някой друг ще поеме контрола върху обстоятелства, които касаят и вас.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Твърде вероятно е днес да се натъкнете на пречки или да имате чувството, че някой е срещу вас. Не губете време и сили в опити да се борите с обстоятелствата; по-добре се концентрирайте върху реализацията на собствените си цели – личните или в бизнеса.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес ще се открие възможност да се изявите в работата или да изясните нещо с колега, с когото не сте се разбирали. Преодолейте притесненията си и не позволявайте на страховете да ви спират да кажете или да направите онова, което според вас е правилното.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днешният ден е много подходящ да започнете нещо ново – начинанието ви ще търпи бързо развитие и ще постигнете напредък. Ще имате по-голям успех в служебните си дела, ако сте по-амбициозни и целенасочени – не се разпилявайте.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес бъдете внимателни как общувате с любимия човек – прекалено високите изисквания към него/нея може да се обърнат срещу вас и да причинят вреди на връзката ви. Ще проявявате склонност да изпадате в крайности и лесно ще правите от мухата слон.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес всекидневието ви ще е забързано – вероятно ще имате доста ангажименти, ще водите повече разговори и ще споделяте мисли с близки и приятели. Не е изключено да получите и някаква вест или информация, която ще трябва да осмислите и да се съобразите с нея при бъдещите си действия.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес ще се стремите да останете верни на себе си и няма да сте склонни на компромиси, които досега сте правили, само и само работата да върви или за да измъкнете някого от проблемите. Ако пред вас стои дилема, помислете какво искате вие, вместо да се опитвате да се нагаждате към другите.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес някой ще се опита да ви привлече на своя страна и ще трябва да му/й помогнете със съвет или с мнение. Добре би било да изразите позицията си по проблема – така хем ще ви олекне, а нищо чудно и да изиграете ролята на балансьор. Много внимавайте обаче да не ви въвлекат в чужди битки – заемете ли нечия страна, все някой ще излезе обиден.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ събота - 03 декември 2022 г. ]

Днес съществува известен риск да се окажете подвластни на убеждението, че някой ви е длъжен за нещо. И съответно – да се разочаровате. За да не се случва това, не натоварвайте хората с излишни очаквания, които те няма как да оправдаят – каквато и да е реалността, по-добре ще е да живеете в нея, а не да се заблуждавате.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В наши дни елените на дядо Коледа се казват Еконт, Спиди, Рапидо и Али експрес!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари