Концерт с кауза "С песен и стих в сърцата“

0

В подкрепа на хората с репродуктивни проблеми и каузата „За повече българска музика в национален ефир“

На 2 септември (понеделник) от 20:00 часа в Летния театър на Военния клуб, жителите и гостите на Русе ще имат уникалната възможност да се насладят на изпълненията на популярни български изпълнители. Сред тях са Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Росица Ганева, Дует "ШИК", Дует "WEIL", Коцето Калки, Искрен Пецов, Дуо с кауза (Галя Георгиева и Наско Лазаров), Вокално трио "DEJA VU" (Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков), Група "Спринт", Група "Хоризонт" и Група "ЖестиМ". Концертът ще бъде съпроводен от оркестър „София“ с водещ Веселин Пренеров.

Специални гости

Концертът ще бъде допълнен от специалното участие на бургаската формация „Студио Икономов“ с ръководител Вили Икономов, които ще изпеят едни от най-големите си хитове заедно с българските звезди.

Изненади за публиката

Освен музикалните изпълнения, публиката ще има шанс да спечели специални кошници с луксозни продукти от марката PRESIDENT. Двама късметлии ще бъдат избрани на случаен принцип сред присъстващите.

Билети

Билети за събитието могат да бъдат закупени онлайн от следните платформи:

На място билети могат да бъдат закупени от:

  • Касите на Изипей, Бензиностанции OMV, Български пощи, Книжарници ORANGE, Технополис, Office 1
  • Билетна каса в Доходно здание - Русе, площад „Свобода“ 4
  • Билетна каса на Драматичен театър „Сава Огнянов“ - Русе, площад „Свобода“ 4
  • Билетна каса на Държавна опера - Русе, площад „Света Троица“ 7

Подкрепа за репродуктивното здраве и българската музика

Част от събраните средства ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, което се бори да стане родител.

Националното турне „Концерти с кауза“ 2024 подкрепя две основни каузи:

  1. Информационна кампания за репродуктивното здраве - под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“, тази инициатива цели да повиши осведомеността за репродуктивните проблеми и необходимостта от навременни изследвания и превенция.
  2. „За повече българска музика в национален ефир“ - тази кампания цели да осигури над 50 % присъствие на българска музика в националните медии, което ще допринесе за съхраняването на българската култура и идентичност.

Организатори и партньори

Събитието се организира от Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“ (СНАМП) и Студио Спринт Проджект, със съдействието на Конфедерация на труда „Подкрепа“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари