Жена пострада при катастрофа в Русе

1
Два леки автомобила, шофирани от жени, се удариха на кръстовище
Два леки автомобила, шофирани от жени, се удариха на кръстовище Снимка: архив

Два леки автомобила, шофирани от жени, се удариха на кръстовище

Вчера сутринта, около 7:45 ч., на кръстовището между ул. "Стефан Стамболов" и ул. "Антим" в Русе се е стигнало до пътнотранспортно произшествие между два автомобила.

Според информация от пътната полиция, 39-годишна жена, шофираща "Мерцедес", е нарушила правилата за предимство при завиване наляво и е блъснала в зоната на кръстовището друг "Мерцедес", управляван от 56-годишна жена, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Русе.

Вследствие на удара, 56-годишната водачка е пострадала и е била транспортирана до болница за преглед. След прегледа е освободена за домашно лечение с диагноза травма на гръдния кош.

Пробите за алкохол на водачите са дали отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    4
    Алооооу, 123
    Първо се научи как се пише тротинеТка, дърто! После вземи че проучи родителите на чавето педерасти ли са или са евро, че са му купили играчката да се пребива. На тъпите копейки като тебе и за маясъла Европа им е виновна.
  • 11
    3
    До 2
    И аз това питам.Кой ги разреши тротинетките?А проверява ли ги някой?Нали ви трябват пари от глоби, хващайте ги.Ама сте тлъсти мързеливци.Цял ден търкате служебните столове и все сте гладни за по - големи заплати.Най - много да излезете да си платите сметките или нещо лично да свършите в работно време със служебните коли.Кой ли не ви е виждал тогава.
  • 14
    2
    456
    Тротинеткаджиите опасно летят по тротоарите, без да се интересуват къде трябва да карат те и къде да вървят пешеходците. Какви са тези "превозни" средства, кой, как, защо ги карат с голяма скорост, защо все още ги няма в правилника за движение?
  • 15
    1
    123
    Вчера в Родина едно невръстно дете, 5-6 годишно, едва стърчащо от кормилото на тротинедката прелетя на два пъти по път без предимство. Посегнах да го заснема, но нали някакви специални нови разпоредби от европедерастите не позволяват да се заснемат и показват деца и се отказах. В тиквата му няма и бегло понятие, какво прави и къде се намира. Да му мислят родителите му. Жалко, че порядъчен водач със сигурност ще си изпати жестоко от подобна олигофрения. Докато не целунат студени десетина такива идиотчета, няма да въведат ред в нашата мафиотска кочина загубената. Водачи, пазете се от килии и затвор от подобни безмозъчни уродчета.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари