DUNAVMOST - Виртуален мост на новините

Какво представлява DUNAVMOST?

DUNAVMOST е информационно издание на Русе, създадено да формира и популяризира обществения, икономически, културен, социален и делови живот в дунавската столица на България. DUNAVMOST е интерактивен уебсайт, в който има какво да прочетеш.

DUNAVMOST е уникален микс от теми, които провокират съзнанието на модерния, градски човек.

Използването на необятните възможности на глобалната мрежа е една от посоките, в които екипът на DUNAVMOST насочва своите усилия в помощ на добрите проекти за Русе и региона с цел успешното им достигане до крайните потребители.

Не на последно място е и желанието ни да осигурим обективен диалог между административните и гражданските структури.

Екипа на DUNAVMOST е с убеждението че е време в българския интернет да се наложи нов регионален уебсайт с качествена информация, отлична фотография, коментари и проникновени репортажи, които да превърнат този уебсайт в нов тип медия ? с бързината на интернет, визията на печатна медия и актуална информация.

DUNAVMOST има амбицията да се превърне в авторитетно издание, което задоволява потребностите на модерните, добре образовани, космополитни хора.

DUNAVMOST се чете от съвременни мъже и жени, които са влиятелни в областите, в които работят; те са трендсетъри, защото се интересуват от всичко ново и интересно, и се опитват да го наложат; те четат 

DUNAVMOST има сериозното намерение да бъде онова предпочитано място за любознателни читатели, като при нас всеки читател е репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител - държим той да е добре информиран за това как функционира градът ни и за ставащото всеки ден. Ако търсите подходящия формат за представяне на проект, инициатива или обществено значим проблем, екипът на DUNAVMOST е вашият партньор.

Редактор: Петър Симеонов [ [email protected] ]
Редактор: Ралица Тодорова [ [email protected] ]
Редактор: Петя Георгиева [ [email protected] ]
Редактор: Диляна Маринова [ [email protected] ]

Връзки  с клиенти: Деян Иванов [ [email protected] ]