Концерт на Лили Иванова в Русе

2
Примата на българската естрада ще зарадва публиката на 5 юни
Примата на българската естрада ще зарадва публиката на 5 юни Снимка: Lili Ivanova / Facebook

Примата на българската естрада ще зарадва публиката на 5 юни

Грандиозно НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ 2024 подготвя Лили Иванова.

За по-малко от 7 месеца от април до ноември певицата ще обходи 18 града, ще влезе в малки и големи зали, в малки и големи градове, за да се срещне на живо с любимата си публика.

А неофициалният старт на турнето ще бъде даден в Брюксел, Белгия, където на 6 март поп примата ще пее в емблематичната зала “FLAGEY”. Събитието е по покана и под патронажа на г-н Илхан Кючюк.

Такова мащабно Национално турне, изискващо огромна организация и най-важното - творческа сила, енергия и мощ друг български изпълнител днес не може да си позволи.

За поредна година Лили ще зарадва почитателите си на територията на цялата страна, та дори и в столицата на Европа с концерти на живо с песни от богатия си репертоар, поднесени в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров.

Сред хитовете на звездата на българската поп музика ще прозвучат Щурче, Панаири, Детелини, Ветрове, Camino, Невероятно, Искам те, Предупреждение, Присъда, Сълза, Покруса и много други, както и най-новата ѝ песен “Два белега” по текст на Мартин Карбовски и музика на Огнян Енев.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Русенската публика ще може да се наслади на песните ѝ на 5 юни от 20:00 часа в зала "Арена Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ЧРД
    Днес, 24.042024, Лили Иванова става на 90 години! Пожелавам и да е жива, здрава и все така секси!:)
  • 1
    2
    ==
    мони боровски-ти си пълен олюгофрен
  • -1
    1
    Мони Боровски
    Заместник кметя Борко Българинов и Ронито шъ съ и бек вокали . Изкуствен интелект е тая двойка, само чипове и мангизи, а сега и от голямата русенска сцена шъ ни забавляват.Шъ засенчат Лилиту, ама тъй е у животу.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари