Meta ще използва постовете ни от Facebook, за да тренира изкуствен интелект

0
Актуализациите влизат в сила на 26 юни
Актуализациите влизат в сила на 26 юни

Актуализациите влизат в сила на 26 юни

Meta разширява функциите на изкуствения интелект, използван в платформите ѝ.

Компанията смята да използва информацията на потребителите за разработване и подобряване на своите ИИ модели. Притежателите на акаунти в Instagram и Facebook обаче ще имат право да възразят срещу това как информацията им се използва.

Meta използва информация, която е публично достъпна онлайн и лицензирана. Също така и данни, споделени в продуктите и услугите на компанията. Тя може да представлява публикации или снимки и техните описания. От компанията поясняват, че не използват съдържанието на личните съобщения, за да обучават нейния изкуствен интелект, което означава, че Messenger няма да бъде част от нововъведението.

Актуализациите влизат в сила на 26 юни 2024 г., съобщава NOVA.

Главният продуктов директор на Meta Крис Кокс заяви, че компанията ще използва публично достъпни снимки и текст от платформите Facebook и Instagram, за да обучи своя модел за генериране на текст към изображение, наречен Emu.

Ние няма да тренираме с частни публикации, които хората споделят с приятелите си, а само с публични“, увери той.

Ако искате да възразите - пишете на Мета ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    11g24g 9okto
    Da🎧🎧🎧🎧🎧🌿🌿😍😓🚔😁🌿🤤😥😒🤗😏😙😄📈📈📈🚣🚣🪩🪩💐😁😁🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🧐😷😷😷😷🕳️🕳️🕳️🕳️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😒🧐🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🚣🚣🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗💘💘💘🏊🏄🪂🚣🏊🤽🧑‍🍳🧑‍💼🧕👼☃️🌫️❄️❄️⚡🌪️⚡⚡⚡🌪️⚡🌋🔥🔥🔥🔥🌠🌍🌎🌠🌙💫🌚🌚🌚🦊🌑🌑🪐🪐🪐🪐🦓🦓🦓🦚🦩🦚🦚🦩🦚🦚🦚🦩🦩🦩🦩🦚🦚🦚🐜🐜🐜🐜
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари