Зодия Овен

Сподели във Фейсбук Зодия Овен

Хороскоп за зодия Овен
[ 21 Март - 20 Април ]

Девиз: “Аз съм!”
Стихия: Огън;
Качество: Kардинален;
Скъпоценни камъни: диамант, аметист, сардоникс, гранат;
Метал: Желязо;
Цвят: Червен;
Планета управител: Марс;

Личност:

Вие сте номер едно в зодиака, а обикновено успявате да го постигнете и в живота. Първенството навсякъде и във всичко за вас не представлява проблем - постигате го лесно и естествено.

Лесно се ентусиазирате и можете да увлечете след себе си много хора, но трябва да има кой да свърши черната работа. Най-сериозният ви стимул за действие е конкуренцията. Трудно се подчинявате и затова обичате да ръководите, а качества не ви липсват. Всичко това пренасяте и в любовта, не се оставяте друг да ви ръководи. Привличате противоположния пол като магнит. Влюбвате се бързо, силно и всеотдайно, но и бързо разлюбвате.

Способни сте да изпитате големи страсти и още по-голяма ревност. Не обичате да получавате откази, те са по-скоро в състояние да ви амбицират отколкото да ви обезкуражат. Когато в любовните взаимоотношения изчезне предизвикателството, "тръпката", то вие губите интерес и започвате да търсите друг партньор.

Харесвате новите и рискови дейности. Трудностите не ви плашат, бързате да ги преодолеете. Не можете да стоите на едно място и да не вършите нищо, монотонната и еднообразна работа също не ви харесва. Любовта ви към справедливостта често може да ви забърка в неприятни ситуации, с които лесно ще се справите. Вашата сила е в несекващия ви оптимизъм, вяра в собствените сили, активност и самостоятелност.

Най-голямото ви предимство, но понякога и най-големият ви враг, са откровеността и искреността.

Качества:

Положителни:

независимост, смелост, предприемчивост, честолюбие, дружелюбност, откровеност, оптимизъм, въодушевление, благородство, ентусиазъм, активност.

Отрицателни:

нетърпеливост, егоизъм, припряност, безцеремонност, склонност към преувеличение, безразсъдство, гневност, избухливост, деспотичност, наивност, липса на такт и дипломатичност.

Външен вид:

Мъжът Овен е среден на ръст, с широки рамене и добре развита мускулатура. Лице – квадратно, широко, с добре развити скули; коса – гъста, тъмна; вежди – гъсти, сключени; поглед – твърд, дързък и прям; светли очи; орлов нос; широка уста със стиснати устни, но не и тънки; брада – четвъртита и издадена; тъмен тен; особени белези – бенка, белег на лицето; походка – бърза, с леко приведена глава напред; осанка – властна, наперена.

Жената Овен е стройна, силна физически, макар че може да изглежда и крехка. Коса – гъста, тъмна или с червеникав оттенък, без непременно да е естествен, походката е устремена, решителна.

Здраве:

По принцип представителите на зодия Овен са здрави и изключително жизнени. Най-често имат оплаквания от мигрена, невралгии, психически разстройства. Слаби места - главата, стомахът, зъбите, костната система, бъбреците и очите. За щастие, рядко боледуват продължително.

Препоръки:

Да се сваля нервното напрежение, регулярни почивки, да се отделя време за релаксация и да се спи достатъчно. Да се контролира и трансформира агресивността.,

Храни:

Растения:

магданоз, целина, шипка, моркови, орехи, коприва, спанак, чесън.

Аромати:

канела, лавандула, евкалипт, мускус, мента.

Хранене:

Калорична храна, богата на белтъчини, желязо, калий, фосфор, витамини. Риба, овесени ядки, бобови, житни култури. За всеки знак са подходящи и растенията, които растат, зреят в неговия сезон – за Овен това са пролетните зеленчуци и плодове.

Работа:

Области:

армия, полиция, спорт, промишленост, техника, компютри.

Професии

офицер, войник, разузнавач, предприемач, железничар, техник, конструктор, оръжейник, полицай, хирург, пилот, монтьор, инженер и др. типично мъжки професии.

Известни личности

Томас Джеферсън, Ото фон Бисмарк, Хрушчов, Емил Зола, Бах, Винсент ван Гог, Леонардо да Винчи, Франциско Гойя, Чарли Чаплин, Питър Устинов, Марлон Брандо, Жан Пол Белмондо, Джродано Бруно, Линда Гудман.

Дневен хороскоп за четвъртък - 26 април 2018 г.

Овните продължават успешно напред, а утре на мнозина ще се наложи да разрешават спор или да защитават позициите си от някого. Оптимистичното ви настроение ще се окаже най-добрата терапия. Проведете разговор, гарантиращ бъдещи материални успехи. Очаквайте неголеми приходи, които можете да умножите. Единственото, което може да спре малка част от вас и да попречи е собствената ви неувереност и липса на ясна представа за крайния резултат.

Седмичен хороскоп за 23 април - 29 април

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат свои проблеми или неприятности. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който е под натиск на различни събития, интриги, клюки или други злонамерени действия срещу тях. През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си живот и най-вече да игнорирате навреме различни негативни влияния или вмешателства от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да съхраните това, което е важно за вас. През тази седмица бъдете внимателни какви обещания изисквате от страна на други хора или какви обещания самите вие давате. През тази седмица семейните представители на зодия Овен ще се постараят да приповдигнат настроението на близките си хора с една приятна изненада. През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране или представяне. Мъжете Овен ще получат новина, която ще изиска да се обмислят и изградят нови планове. Късмета за вас през тази седмица ще дойде по линия на нови или стари приятели. Жените ще се зарадват на среща или приятна изненада свързана с човек, с когото са били заедно в миналото.

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Ако сте родени под знака на Овен през април ви предстоят разговори с жена свързани с пари. Тя може да бъде от кръга ви роднини, ръководител в службата или да е представител на финансова или банкова институция. През този месец ще изживеете стрес или уплаха покрай събития в живота на приятели или познати. Ваша приятелска връзка ще бъде подложена на проверка, чрез намесата на други хора във вашите отношения. През април може да сте тъжни поради липсата на близък мъж в живота ви, който е някъде надалеч или има други ангажименти. сега са възможни по-сериозни или по-трудни ангажименти свързани с имот или дом, в който живеете. Този месец няма да бъде благоприятен за развитие или разрешаване на подялба свързана с наследство или други подобни ангажименти. Любовният ви живот почти изцяло ще зависи от емоциите и настроенията на партньора ви. Възможни са прояви на ревност или недоразумения, които да предизвикат продължителен конфликт или охлаждане на отношенията ви. От вас зависи как ще преминете през този труден период. За някои от вас съдебно дело от финансов характер ще има благоприятно развитие, но няма да приключи сега. Сега са възможни финансови успехи за младите мъже, предимно от работа, бизнес или друга легална дейност. Мъжете над 35 години по-често ще имат необяснимо тъжни или песимистични настроения. Сега не всичко ще се реализира така както вие искате или очаквате и това допълнително ще ви натоварва с негативни емоции. Жените над 35 години ще имат по-големи отговорности и ангажименти свързани с пари.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

На една жена мъжът ѝ бил в затвора. Отишла тя на свиждане, говорили, свършило времето, него го прибрали в килията, а тя отишла при директора на затвора. Попитала го дали не може мъжът ѝ да е на по-лек режим.

Директорът се изумил и отговорил, че съпругът ѝ има най-леката работа в затвора, защото разнася пощата по килиите.

- Това с пощата е добре - отвърнала жената - но той се оплаква, че не може да се наспи, защото през нощта копаел някакъв тунел!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари