Зодия Скорпион

Сподели във Фейсбук Зодия Скорпион

Хороскоп за зодия Скорпион
[ 24 Октомври - 22 Ноември ]

Девиз: “Аз желая!”
Стихия: Вода;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: гранат, изумруд, черен опал, топаз;
Метал: Желязо, плутоний;
Цвят: Тъмно червен;
Планета управител: Плутон, Марс;

Личност:

У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие успявате да запазите завидно хладнокръвие - как да не ви смятат за истинска загадка? Най-възхитителната ви черта е себевладеенето. Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате.

Вие сте смели и решителни личности, и в същото време потайни - винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни.

Понякога може да съчетаете и двете крайности, но в никакъв случай не търсите уюта на "златната среда". Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните представители на този зодиакален знак тръгват да търсят отмъщение, вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата.

Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст.

Качества:

Положителни:

Проницателност, самокритичност, магнетичност, чувственост, невъзмутимост, любознателност, загриженост, отдаденост

Отрицателни:

Безпощадност, ревнивост, властност, подозрителност, саркастичност, отмъстителност, нетолерантност, прикритост.

Външен вид:

Мъжът Скорпион - Ръст среден, тяло набито, със здрави мускули, кожа мургава или бледа, коса - тъмна и гъста. Лице четвъртито, издължено, с изразени скули, гъсти вежди. Очи - кафяви или черни, с магнетичен поглед. Орлов нос, голяма уста, добре развита брада. Добре изразено окосмяване, космите може да рижавеят.

Жената Скорпион - не много висока фигура, силно, здраво тяло, тъмна коса, почти черна, лице светло, скули изразени. Тъмни очи, проницателен, хипнотичен поглед. Голям нос, средно голяма уста.

Здраве:

За Скорпиона е свойствен бърз обмен на веществата, съществува опасност от хранителни отравяния – да не се смесват произволно различните храни. Болестните и възпалителните процеси при Скорпионите протичат бързо, но и бързо се възстановяват. Има вероятност болестите да бъдат предизвикани в резултат на неразумен живот, прекомерно натоварване или мрачни настроения. Предразположеност към хронични заболявания на храносмилателната система, кожни болести, артрит. Опасност от венерически болести и други заболявания свързани с половата система.

Препоръки:

Да водят спокоен и уравновесен живот. Да контролират гнева и другите отрицателни емоции. Да не се претоварват. Да избягват прекомерната употреба на алкохол

Храни:

Растения:

Кактус, бръшлян, дъб, чушки, пелин.

Аромати:

Ванилия, орхидея

Хранене:

Морски дарове, орехи, соеви храни, чесън, лук, коприва, смокиня, вишна, червено цвекло, Храни, богати на желязо, калций, протеини, витамини B, C, E.

Работа:

Области:

Медицина, хирургия, психология, окултни науки, управление, разузнаване, полиция, химия, техника, промишленост

Професии:

Хирург, психолог, изследовател, хипнотизатор, следовател, астролог, ръководител, управител, полицай, конструктор, машинист, детектив

Известни личности

Йордан Йовков, Павел Вежинов, Добри Христов, Златю Бояджиев, Паганини, Бизе, Вебер, Йохан Щраус, Имре Калман, Пикасо, Роден, Шилер, Волтер, Достоевски, Тургениев, Ст.Цвайг, А.Камю, Дж.Кук, М.Кюри, Ломоносов, Мьобиус, М.Лутер, Св.Августин, Индира Ганди, Дж. Неру, Гьобелс, Троцкий, Принц Чарлз, Р.Кенеди, Рузвелт, Мария Антоанета, Шарл дьо Гол, Катрин Хепбърн, Ричард Бъртън.

Дневен хороскоп за сряда - 21 март 2018 г.

Поговорете непринудено, с хората които имате предвид. Кавгите ще предизвикат грижи. Мнозина от Скорпионите са зависими от хора и ситуации, които се превръщат в преграда за реализация на целите им, а появилата се от това стечение на обстоятелствата нервност, опитва да блокира опитите им да действат успешно. Положението ви в този случай ще бъде доста деликатно и ще ви е доста трудно да съхраните добрите си отношения с тях. Умерената ви посветеност на професионалните ангажименти, може да ви помогне да забележите нещо важно около вас.

Седмичен хороскоп за 19 март - 25 март

Независимо от неочакваното стечение на обстоятелствата, вие може да се задълбочите в работата си. Имате възможност да подобрите материалното си положение, да нормализирате отношенията си с близките и да направите важни покупки. Препоръчва ви се да отделите внимание на физическото си укрепване и външния си вид. Повишава се творческия ви потенциал.

Може да почувствате потребност от изразяване на собствени мисли и гледни точки по различни въпроси. За това е по-добре да се усамотите. В противен случай може да бъдете въвлечени в конфликти. Необичайното възприятие на нещата ви създава оптимистично настроение. Засилват се честолюбивите ви стремежи, но заедно с тях нараства и бурната реакция препятстваща вашите желания. До голяма степен може да очаквате непредвидени изненади.

Пробвайте да материализирате и най-смелата си мечта. Но все пак от полза е да гледате трезво на нещата. Постарайте се да не губите връзка с реалността. Личните ви отношения се развиват в атмосфера на разбиране. Мъжете от знака са принудени да решават въпроси, натрупани от доста време. Звездите ви съветват да се придържате към здрав и морален климат около вас. Запазете спокойствието си пред изпитанията и пречките по пътя към успеха си. Самочувствието ви е добро, а работоспособността ви висока.

Периодът е предназначен за придобивки и покровителство. Може да възникне силно желание да бъдете напълно независими. Няма да сте склонни да встъпвате в прекалено близки и доверителни отношения. Мнозина може да бъдат ощастливени, ако участват в игри на късмета. Вашата сериозност и дисциплинираност са забелязани от влиятелни личности. Звездите ви подкрепят при вашите срещи и контакти. Вашите усилия са възнаградени в много отношения. Вие по-скоро искате да направите силно впечатление и след това да си тръгнете. Мимолетните страсти могат да се отразят неприятно на семейните отношения.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Началото на март е време, което ще е ще е най-добре да бъдат активни и разумни особено в началото на новия месец. Звездите вещаят промени и вместо да чакате те да се случат отвън, започнете промяната първо у себе си. За миг не допускайте да ви напусне оптимизма. Започвайте деня с гимнастика и здравословна закуска. Заместете кафето с чай. В средата на периода приемайте всяка промяна като шанс за развитие. А възможности няма да липсват. В работата ви очакват многобройни ситуации, в които ще може да приложите уменията и знанията си. За нововъведения използвайте периода до 23 март. След това настъпва периодът на ретрограден Меркурий, който ще продължи до 15 април. През това време бъдете достатъчно предпазливи и пестеливи.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Стига съм работил за днес. Утре ще стана по-рано, ще обядвам и ще довърша...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари