Зодия Скорпион

Сподели във Фейсбук Зодия Скорпион

Хороскоп за зодия Скорпион
[ 24 Октомври - 22 Ноември ]

Девиз: “Аз желая!”
Стихия: Вода;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: гранат, изумруд, черен опал, топаз;
Метал: Желязо, плутоний;
Цвят: Тъмно червен;
Планета управител: Плутон, Марс;

Личност:

У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие успявате да запазите завидно хладнокръвие - как да не ви смятат за истинска загадка? Най-възхитителната ви черта е себевладеенето. Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате.

Вие сте смели и решителни личности, и в същото време потайни - винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни.

Понякога може да съчетаете и двете крайности, но в никакъв случай не търсите уюта на "златната среда". Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните представители на този зодиакален знак тръгват да търсят отмъщение, вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата.

Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст.

Качества:

Положителни:

Проницателност, самокритичност, магнетичност, чувственост, невъзмутимост, любознателност, загриженост, отдаденост

Отрицателни:

Безпощадност, ревнивост, властност, подозрителност, саркастичност, отмъстителност, нетолерантност, прикритост.

Външен вид:

Мъжът Скорпион - Ръст среден, тяло набито, със здрави мускули, кожа мургава или бледа, коса - тъмна и гъста. Лице четвъртито, издължено, с изразени скули, гъсти вежди. Очи - кафяви или черни, с магнетичен поглед. Орлов нос, голяма уста, добре развита брада. Добре изразено окосмяване, космите може да рижавеят.

Жената Скорпион - не много висока фигура, силно, здраво тяло, тъмна коса, почти черна, лице светло, скули изразени. Тъмни очи, проницателен, хипнотичен поглед. Голям нос, средно голяма уста.

Здраве:

За Скорпиона е свойствен бърз обмен на веществата, съществува опасност от хранителни отравяния – да не се смесват произволно различните храни. Болестните и възпалителните процеси при Скорпионите протичат бързо, но и бързо се възстановяват. Има вероятност болестите да бъдат предизвикани в резултат на неразумен живот, прекомерно натоварване или мрачни настроения. Предразположеност към хронични заболявания на храносмилателната система, кожни болести, артрит. Опасност от венерически болести и други заболявания свързани с половата система.

Препоръки:

Да водят спокоен и уравновесен живот. Да контролират гнева и другите отрицателни емоции. Да не се претоварват. Да избягват прекомерната употреба на алкохол

Храни:

Растения:

Кактус, бръшлян, дъб, чушки, пелин.

Аромати:

Ванилия, орхидея

Хранене:

Морски дарове, орехи, соеви храни, чесън, лук, коприва, смокиня, вишна, червено цвекло, Храни, богати на желязо, калций, протеини, витамини B, C, E.

Работа:

Области:

Медицина, хирургия, психология, окултни науки, управление, разузнаване, полиция, химия, техника, промишленост

Професии:

Хирург, психолог, изследовател, хипнотизатор, следовател, астролог, ръководител, управител, полицай, конструктор, машинист, детектив

Известни личности

Йордан Йовков, Павел Вежинов, Добри Христов, Златю Бояджиев, Паганини, Бизе, Вебер, Йохан Щраус, Имре Калман, Пикасо, Роден, Шилер, Волтер, Достоевски, Тургениев, Ст.Цвайг, А.Камю, Дж.Кук, М.Кюри, Ломоносов, Мьобиус, М.Лутер, Св.Августин, Индира Ганди, Дж. Неру, Гьобелс, Троцкий, Принц Чарлз, Р.Кенеди, Рузвелт, Мария Антоанета, Шарл дьо Гол, Катрин Хепбърн, Ричард Бъртън.

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не ставайте дребнави, пазете се от ревността си, тя ви пречи и в деловата дейност, и в личния ви живот. Това е поредният опит да заемете нови позиции в реално съществуващите условия. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на повече ангажименти свързани с разрешаването на парични дела, финансови документи, задължения и др. Сега ще възникне една деликатна ситуация с човек, с когото имате професионални или публични отношения. През тази седмица внимавайте как съхранявате парите си, банковите си карти и всякакви финансови документи. Тази седмица ще ви изненадат новини отдалеч или гостуване на човек, който живее в друго населено място. През тези седем дни ще възникне ситуация свързана със здравето на близък човек. На вас ще ви бъде трудно да помогнете, без конфликт или напрежение поради особеностите в характера на тази личност. Седмицата вещае раздяла поради различни причини свързана с приятел, съсед или колега. През седмицата жените може да преживеят промени в работата си, да отсъстват от работа поради някаква причина. Това ще бъде благоприятно време за реализацията на един нов шанс в кариерата ви. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, независимо от неговата цел. Мъжете ше получат възможност за разрешаване на неприятност, което ще се случи по един неочакван начин.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Скорпион през май ще ви зарадват парични постъпления или нова придобивка, която ще имате в дома си. През този месец може да очаквате предложение за по-добра работа или да ви се появи възможност за допълнителен доход. През май ще преживеете раздяла поради различни причини, като в повечето случаи това ще е една наложителна стъпка, която тепърва ще ви въздейства положително - емоционално или професионално. Вероятно точно през този месец ще имате очаквания свързани с колеги или ръководител, но сблъсък на интереси ще промени развитието на събитията в съвсем различна посока. Любовния ви живот ще бъде сложен и събитията, които ще се развият през май ще бъдат с цел да ви окажат натиск за една промяна. Нещата обаче може да се окажат невъзможни, ако не сте готови за нея. През този месец ще обсъждате развитието на едно съдебно дело, което касае ваш близък човек или роднина. Сега ще сте склонни към компромиси за да се измъкнете деликатно от ситуация. Опита за извинение няма да ви помогне, но може да предизвика в другия човек чувства, които да са противоположни на вашите очаквания. Пре зтози месец очаквайте радостно събитие свързано с раждането на дете или успех на млад човек. Мъжете Скорпион ще проведат няколко важни семейни или бизнес срещи, съчетавайки полезното с приятното. Ще обсъждате действия или промени, които ще са приоритет за вас. Изненада може да възникне за вас чрез един неочакван късмет, шанс или предложение. Следете сънищата през този месец, те няма да са случайни. Жените Скорпион ще имат възможност да се стабилизират или да получат по-голяма яснота за любовния си или семеен живот. Събитията през този месец в голяма степен ще ви зарадват или ще потвърдят вече взето от вас решение. Особени емоции могат да възникнат от подарък, който ще получите.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари