Зодия Водолей

Сподели във Фейсбук Зодия Водолей

Хороскоп за зодия Водолей
[ 21 Януари - 19 Февруари ]

Девиз: “Аз знам!”
Стихия: Въздух;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: Тюркоаз, аквамарин, сапфир, топаз, оникс;
Метал: Алуминий;
Цвят: Небесно син;
Планета управител: Уран;

Личност:

Ако трябва да бъдете описани с една дума, то тя е независими. Най-много цените свободата си и най-добре се чувствате сред приятели. Бракът, с ограниченията които налага, ще ви накара да се чувствате не на място дори в собствения си дом. Затова предпочитате необвързаните с договори и клаузи отношения.

Вашият партньор трябва да ви впечатли с оригиналността си, с нетрадиционно и освободено от предразсъдъци поведение, което в никакъв случай не бива да е пошло. Вие цените хората като цяло, но понякога може да не забележите достойнствата на човека до вас.

За вас приятелството и разбирателството са изключително важни и лесно успявате да си създадете безброй приятели навсякъде, където отидете. С интерес изслушвате чуждите истории, но вашата собствена предпочитате да запазите само за себе си.

Във всичко, което правите, влагате частица от неповторимата си оригиналност. Съумявате във всяка ситуация да намерите начин да се справите блестящо. Трудностите не ви притесняват.

Доста разсеяни сте и може да не помните дори името на някого, но със сигурност знаете, че той носи жълти чорапи или че е влюбен в някоя кинозвезда. Много често се случва да пренебрегнете любимите си хора, за да помогнете на някой приятел.

Вие сте толкова постоянни в своите странности, че хората казват за вас, че сте “странна птица” с цялото възхищение, което може да се вложи в този израз.

Качества:

Положителни:

Независимост, оригиналност, прогресивност, добър приятел, човечност, идеализъм, интелигентност.

Отрицателни:

Невъздържаност, ексцентричност, индивидуализъм, непрактичност, липса на емоции, хаотичност, разсеяност

Външен вид:

Мъжът Водолей - ръст висок, тяло - стройно и слабо; кожа светла, бледа. Очи - големи и красиви, тъмносини или кафяви на цвят, красиво очертан нос, широко чело, месеста брадичка, дълги пръсти и крайници.

Жената Водолей - висока на ръст, със слабо тяло; коса права, светло кестенява или руса. Лице бледо, неголям нос, лунички по бузите. Кафяви или светли очи, замечтан поглед; тънки устни, дълъг врат.

Здраве:

Метаболизмът е подложен на колебания под влиянието на геофизични фактори (особеност, характерна за въздушните знаци). Болестите са неочаквани, внезапни, остри. Предразположени са към преумора, стрес и неврози, заболявания на кръвообращението, разширени вени и флебит, спазми, цистит, ангина, дихателни проблеми, травми на крайниците, простудни заболявания, главоболия, анемия, малокръвие. Склонни са да водят природосъобразен начин на живот, употребяват вегетарианска храна. Избягват традиционната медицина, доверяват се на алтернативната.

Препоръки:

Укрепване на нервната система. Повече сън, спокойствие, тишина. Медитация, дишане на чист въздух, разходки сред природата, екскурзии. Употреба на повече течности.

Храни:

Растения:

Трепетлика, глухарче, лен.

Аромати:

Шибой, дафинов лист, кардамон.

Хранене:

Храни съдържащи магнезий, калций, натриев хлорид (готварска сол). Моркови, салати, чушки, тиквички, зеле, листни зеленчуци, картофи, керевиз, червено цвекло, ряпа, грах, брюкселско зеле. Киви, ананас, кайсии, праскови, грозде, бъз, малини, френско грозде, боровинки. Черупкови плодове, бобови храни. Зърнени храни (ечемик, соя, кафяв ориз, ръж) и техните кълнове, ръжено брашно, трици. Растителни мазнини – зехтин, сусамово, соево, орехово, тиквено олио, сусамов тахан.

Работа:

Области:

Наука, научноизследователска дейност, компютри и интернет, електричество, авиация, фотография, астрология, астрономия, космически изследвания, телекомуникации.

Професии:

Изобретател, компютърен специалист, програмист, фотограф, електротехник, астролог, учен, радиотехник.

Известни личности

Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Моне, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Жул Верн, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин.

Дневен хороскоп за понеделник - 21 януари 2019 г.

Това е забележителен период, в който можете да се заемете със своята външност, да се настроите на романтична вълна и да въведете ред в гардероба си. Характерни за вас са сдържаността и достойния маниер на държание. Чужди са ви суетенето и прибързаността. Благоприятен ден за нови запознанства, разкрепостяване и нови увлечения. Добър ден за общуване. Споделете с околните резултатите от своите успехи.

Седмичен хороскоп за 21 януари - 27 януари

Очакват ви неприятности от финансов характер. Те се изразяват в по-малко заплащане или по-малко работа, различни спънки и неудобства, нежелани премествания и др. Трудности имат и тези, чиято работа е свързана с транспорт, превоз на хора или стоки. Усещате промените, новините ви тревожат. Настроението ви няма да е добро, хармонията в семейния ви живот е нарушена. Няма да знаете какво искате, грешите в преценките си за някои хора и събития. Не бързайте да изразявате позиции, особено пред влиятелни лица. Може да се наложи да работите с нови хора, опитайте се да бъдете деликатни, а не да ги настройвате срещу себе си с хапливи забележки. Идеални хора няма, а в работата и вие не сте перфектни в този момент. Възможно е да направите грешка, за която да съжалявате дълго време. Най-много трябва да внимават хората, които работят с пари. Съдбата ви предоставя възможност за избор. Опитайте се да бъдете разумни, а не емоционални. Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика огромно желание да бъдете обичани. Някои от вас може да потърсят стар приятел за да се допитат до него. Най-важното е да действате съвместно с хората около вас. Индивидуалните ви прояви няма да са успешни. От идеите на другите хора може да извлечете важни изводи и да си спестите време и усилия. Една част от вас се заемат с решаването на домакински въпроси, ремонтни работи, със собствената си външност. Имате нужда да оправите условията си на живот и бит. Това е смела стъпка предвид ограничените ви средства в момента. Контактите ви с роднини и приятели са успешни. Защитавате своите интереси, но в същото време правите нещо добро за общността. Така с малко усилия от ваша страна сте полезни и за себе си, и за другите.

Месечен хороскоп за януари 2019 г.

Не трябва да се страхувате от промените, събитията през януари ще покажат, че всичко върви по най-добрия начин, а избраният курс е верен. Така продължавайте! Силното ви качество е креативността, използвайте го в пълна степен, когато затънете в рутина. Неочакваните идеи, ще спасят положението.

Любовните отношения, ще предизвикват повишен интерес във вас през януари. Но това не означава, че ще се отдадете на флиртове или мимолетни романи. Смело ще поемете по пътя на сериозните взаимоотношения. Във вихъра на чувствата, не трябва да забравяте за работата, защото в края на месеца е възможно повишение.

Любов и семейство

В любовта няма да бъдете равни. Вашата половинка, ще бъде истински щастлива, когато получи подаръци и покани за срещи от вас. И в интимните моменти, също ще бъдете на висота. Необвързаните трябва да бъдат предпазливи с непознати хора, има вероятност новата ви връзка да не стигне до логично завършване, а само да ви развали настроението и личното самочувствие.

В никакъв случай, не завързвайте любовни романи настрани. През януари, има вероятност да се разкрие цялата тайна и няма да може да избегнете скандали или раздели. Семейните трябва да покажат сдържаност и да не си позволяват, груби изказвания за близките.

Кариера и финанси

През януари е възможна, обещаваща нова работа с високо заплащане. Само внимавайте да не хванете звездна треска и не слагайте веднага короната. Всичко, от което се нуждаете сега, е да се отнесете по-сериозно към новата позиция и да се утвърдите като успешен служител. И не разказвайте за вашите планове, на съмнителни приятели и непознати хора, сред вашата среда има много завистници, които могат да подкопаят вашата репутация.

Също така, вашият главен враг може да стане, собствената ви избухливост и емоционалност. Не си позволявайте да се изказвате зле, по адрес на нови служители или да предизвиквате скандали на новото работно място. За да предотвратите емоционални избухвания, коригирайте режима си на работа и почивка и не работете у дома. В средата на месеца има риск да похарчите голяма сума пари, което може да доведе до временни материални затруднения.

Здраве

През януари, слабото ви място ще бъде нервната система. Опитайте се да успокоите нервите си и ако все още сте под стрес, да се научите да се отпускате. Често вземайте гореща вана с ароматни масла и медитирайте. Използвайте аудио релаксация или посетете психолог. Ще бъде добре, да вземете успокоителни на билкова основа. Да поддържате емоционалния си фон, ще помогнат забавленията и четене на книги по психология.

Във връзка с нервното пренатоварване, е възможно да се обострят някой стомашни заболявания. Обърнете внимание на вашата диета, разработете подходящо меню за себе си, изключете пържените храни и се откажете от алкохола.

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Ела да изпушим по една цигара.
- Не мога, зарежда се!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари