Зодия Лъв

Сподели във Фейсбук Зодия Лъв

Хороскоп за зодия Лъв
[ 23 Юли - 23 Август ]

Девиз: “Аз заповядвам!”
Стихия: Огън;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: диамант, рубин, яспис, гранат;
Метал: Злато;
Цвят: Оранжев ;
Планета управител: Слънце;

Личност:

Вие излъчвате достойнство и царственост, които ви правят лесно забележими във всяка обстановка. Като прибавим към това и вашата щедрост, великодушие и артистичен талант, то следва, че неминуемо ставате център на всяко едно светско събиране.

Творческият подход ви е вътрешно присъщ и затова всичко, което правите е ново и неповторимо, независимо дали играете пиеса, работите или спортувате. Имате подход към децата - можете по такъв увлекателен начин да им разкажете една история, че те да я запомнят за цял живот.

Обличате се с вкус и имате невероятен усет за модата, бихте могли да намерите реализация и в тази област. Умеете да ръководите, отлични организатори сте и успявате за всяка работа да намерите хора, които не само да я свършат, но и да са ви благодарни за това. Качествата ви са толкова много и стига да не се отдадете на леност, може да постигнете сериозни успехи.

Най-големите ви врагове са собственият ви мързел, демагогстването и горделивостта. Не трябва да забравяте, че не всичко, което блести, е злато. Радвате се на успех сред представителите на противоположния пол, но внимавайте външния ви блясък да не засени вашите вътрешни качества.

Качества:

Положителни:

Независимост, смелост, оптимизъм, великодушие, авторитетност, увереност, щедрост, жизненост.

Отрицателни:

Самовлюбеност, горделивост, надменност, суетност, прахосник, арогантност, безразличие, тщеславие.

Външен вид:

Мъжът Лъв - представителен, със силни, широки рамене, горната част на тялото – по-добре развита. Свежо, румено лице, очи – големи, правилни устни, ръст - над средния. Ходи изправен, с високо вдигната глава, стъпва бавно и тежко.

Жената Лъв също е висока, стройна, с дълга къдрава или права коса, често с червеникав оттенък. Лице – овално, с големи очи, сочни устни. Притежава силен сексапил, излъчва достойнство и аристократизъм. Винаги добре облечена и елегантна. Държи изключително много на външния си вид и прическата.

Здраве:

Обмяната на веществата при Лъвовете зависи от състоянието на нервната система. При емоционално и нервно претоварване се появяват сърцебиене, нарушения в функциите на организма. Уязвими са сърцето и сърдечносъдовата система. Оплаквания могат да дойдат и от проблеми с гърба и гръбначният стълб. Имунитетът е добър, болестите протичат остро, бързо. Дори когато са болни, Лъвовете се стремят да не го показват и бързат да се изправят на крака.

Препоръки:

Да намират отдушник на емоциите си, да избягват нервното претоварване и стреса. Активна почивка и спорт.

Храни:

Растения:

Слънчоглед, портокал, мандарини, грозде, ръж, ечемик.

Аромати:

Кедър, алое, невен.

Хранене:

Портокали, мандарини, лимони, ананас, пъпеши, грозде, бадеми, мед, храни, богати на белтъчини, кашкавал, картофи, домати. Витамини, A,C,E,F, магнезий

Работа:

Области:

Политика, управление, държавна администрация, театър, мода декорация, златарство.

Професии:

Директор, началник, управител, мениджър, висш чиновник, актьор, моделиер.

Известни личности

Александър Македонски, Наполеон І, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис, Алфред Хичкок

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Утре не уреждайте административни въпроси. Готови сте да рискувате. Доста рязко ще се държите с околните. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Бъдете разсъдливи и проявете такт и дипломация в общуването.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Лъв това ще бъде седмица на усилена работа. Сега очаквайте повече професионални или бизнес ангажименти, делови срещи и работа с документи. Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа, нов проект или търсене на нова работа (ако сте безработни). През тези седем дни ще преживеете различни емоционални събития свързани с момиче или с млада жена от кръга ви роднини, съседи или близки приятели. Седмицата вещае раждане на момиче. Сега ще бъде добре въпреки по-голямата си ангажираност да не допускате претоварване и да си пазите здравето от различни инфекции, вируси или физически натоварвания. През седмицата ще получите много интересни или полезни за вас новини, информация, документи. Не отказвайте покани за срещи, събирания или разговори, независимо откъде идват и каква е тяхната цел. Сега може да ви изненадат много неща, в положителен смисъл. Моментите на стрес и напрежение, които ще възникнат през седмицата ще се дължат на паниката, която вие сами ще допуснете да ви обземе в един момент. Тогава по-добре спрете, дайте си време за почивка, за медитация и когато усетите прилива на нова енергия - продължете със своите задачи. През седмицата ще отделите време за помощ или друг личен ангажимент свързан с жена над 35 годишна възраст.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Лъв през май ще преживеете неочаквани ситуации или проблеми свързани с родственици, които ще внесат известно напрежение в семейството. Сега ще се наложи вие да поемете под контрол нещата, да успокоите емоциите, да потърсите разумно решение. Внимание в споровете и конфликтите с хора, които са част от семейството ви, но нямате кръвна връзка с тях. В живота на ваши приятели или съседи ще възникне ситуация, заради която те ще поискат помощ от вас. През този месец мнозина от вас ще получат пари от място или човек, от където не сте очаквали. През този месец обаче има и знак за опасност от неочаквана загуба или по-голям разход на пари. През май ще се реализира едно пътуване по семейни причини (в някои случаи свързано с годеж или сватба или друго събитие от семеен характер). Сега ще получите новина свързана със здравословно неразположение на човек, когото познавате. Вероятно ще се наложи болнично лечение, хирургическа интервенция и др. През този месец ще възникне притеснение на работното ви място свързана с нов човек в колектива, нови клиенти или нови задачи. Ще успеете да се зарадвате на един успех, за който сте вложили много труд и енергия. Ще можете да изпълните една своя мечта, но благодарение на собствения си труд и амбиция. Мъжете ще са склонни да харчат повече пари през този месец. Жените ще създадат ще отделят много време за различни нововъведения в дома си. Ще изненадате близките си с нови кулинарни удоволствия или с други интересни неща.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари