Зодия Лъв

Сподели във Фейсбук Зодия Лъв

Хороскоп за зодия Лъв
[ 23 Юли - 23 Август ]

Девиз: “Аз заповядвам!”
Стихия: Огън;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: диамант, рубин, яспис, гранат;
Метал: Злато;
Цвят: Оранжев ;
Планета управител: Слънце;

Личност:

Вие излъчвате достойнство и царственост, които ви правят лесно забележими във всяка обстановка. Като прибавим към това и вашата щедрост, великодушие и артистичен талант, то следва, че неминуемо ставате център на всяко едно светско събиране.

Творческият подход ви е вътрешно присъщ и затова всичко, което правите е ново и неповторимо, независимо дали играете пиеса, работите или спортувате. Имате подход към децата - можете по такъв увлекателен начин да им разкажете една история, че те да я запомнят за цял живот.

Обличате се с вкус и имате невероятен усет за модата, бихте могли да намерите реализация и в тази област. Умеете да ръководите, отлични организатори сте и успявате за всяка работа да намерите хора, които не само да я свършат, но и да са ви благодарни за това. Качествата ви са толкова много и стига да не се отдадете на леност, може да постигнете сериозни успехи.

Най-големите ви врагове са собственият ви мързел, демагогстването и горделивостта. Не трябва да забравяте, че не всичко, което блести, е злато. Радвате се на успех сред представителите на противоположния пол, но внимавайте външния ви блясък да не засени вашите вътрешни качества.

Качества:

Положителни:

Независимост, смелост, оптимизъм, великодушие, авторитетност, увереност, щедрост, жизненост.

Отрицателни:

Самовлюбеност, горделивост, надменност, суетност, прахосник, арогантност, безразличие, тщеславие.

Външен вид:

Мъжът Лъв - представителен, със силни, широки рамене, горната част на тялото – по-добре развита. Свежо, румено лице, очи – големи, правилни устни, ръст - над средния. Ходи изправен, с високо вдигната глава, стъпва бавно и тежко.

Жената Лъв също е висока, стройна, с дълга къдрава или права коса, често с червеникав оттенък. Лице – овално, с големи очи, сочни устни. Притежава силен сексапил, излъчва достойнство и аристократизъм. Винаги добре облечена и елегантна. Държи изключително много на външния си вид и прическата.

Здраве:

Обмяната на веществата при Лъвовете зависи от състоянието на нервната система. При емоционално и нервно претоварване се появяват сърцебиене, нарушения в функциите на организма. Уязвими са сърцето и сърдечносъдовата система. Оплаквания могат да дойдат и от проблеми с гърба и гръбначният стълб. Имунитетът е добър, болестите протичат остро, бързо. Дори когато са болни, Лъвовете се стремят да не го показват и бързат да се изправят на крака.

Препоръки:

Да намират отдушник на емоциите си, да избягват нервното претоварване и стреса. Активна почивка и спорт.

Храни:

Растения:

Слънчоглед, портокал, мандарини, грозде, ръж, ечемик.

Аромати:

Кедър, алое, невен.

Хранене:

Портокали, мандарини, лимони, ананас, пъпеши, грозде, бадеми, мед, храни, богати на белтъчини, кашкавал, картофи, домати. Витамини, A,C,E,F, магнезий

Работа:

Области:

Политика, управление, държавна администрация, театър, мода декорация, златарство.

Професии:

Директор, началник, управител, мениджър, висш чиновник, актьор, моделиер.

Известни личности

Александър Македонски, Наполеон І, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис, Алфред Хичкок

Дневен хороскоп за сряда - 21 март 2018 г.

Имате чувството за сигурност и покровителството на съдбата, а и не по-малко важно е, че имате и покровителството на личност, която е на много висок пост. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.Ще ви изненадат трудности свързани със семейните ви задължения. Важното е, че бързо ще се стабилизирате. Анализирайте ставащото на работното си място. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни.

Седмичен хороскоп за 19 март - 25 март

Периодът е благоприятен за пътувания и пътешествия. За това побързайте да завършите всички започнати неща. Не започвайте преди това нищо ново. Не се натоварвайте излишно. Щадете и нервите си, не бива да се сърдите и да плачете. Не се задълбочавайте в случващото се. Не си правете дългосрочни планове. Не давайте обещания, които няма да може да изпълните. Благоприятни са физическото натоварване и спорта. Въведете порядък в дома и в чувствата си.

Контролирайте своите емоции, защото съществува вероятност от скандали. Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого. Не отказвайте на молби. Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани за да достигнете положителни резултати.

Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Обектът на стремежите ви налага да се вгледате обстойно в него и да се предпазите от възможни изненади. Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти. Умението ви да убеждавате привлича влиятелни съюзници. Вашето обаяние и енергичност са гаранция за успеха ви. Преодолявате всички изпитания и прегради по пътя си.

Възможно е събитията да не се развият, както сте си мечтали. За съжаление, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се иска това. Вероятно е нови идеи или нови хора да открият пред вас неочаквани възможности за реализация. Може да започнете работа в съвсем нова сфера на дейност. Не бързайте да отговаряте на предложения.

Възможни са романтични увлечения или брак с представител на друга раса. Жените може да станат особено притегателни и затова съвсем не е чудно, че мъжете постоянно търсят тяхната компания. Възможно е да се появи някакво вдъхновение и вие да се проявите в някоя област на изкуствата. Мерете си приказките, защото непредсказуемата реакция на околните може да ви навреди. Посветете повече време в грижи за себе си.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Месецът ще ви раздели с някои илюзии, което може да направи характера ви прекалено избухлив. Преди по време и след взимането на решения не демонстрирайте сила на емоциите, за да не развалите важни отношения. Първата половина на месеца не е подходяща за преговори или ако се налагат – очаквайте преразглеждането им в скоро време. В средата на месеца намерете време за разпускане, съчетано с полезни за тялото и организма дейности. Това е добро време да преразгледате начина си на хранене. Ако имате оплаквания не чакайте да се обърнете към специалист. В края на месеца спокойно може да помислите за развиването на ваши таланти и търсенето на начини да ги превърнете в бизнес.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Стига съм работил за днес. Утре ще стана по-рано, ще обядвам и ще довърша...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари