Зодия Рак

Сподели във Фейсбук Зодия Рак

Хороскоп за зодия Рак
[ 22 Юни - 22 Юли ]

Девиз: “Аз чувствам!”
Стихия: Вода;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: селенит, изумруд, лунен камък;
Метал: Сребро;
Цвят: Синьозелен ;
Планета управител: Луна;

Личност:

Обикновено сте малко стеснителни и плахи, но когато се почувствате сред приятели, лесно се отпускате. Имате богата фантазия и толкова фини сетива, че дори и най-малката промяна в обстановката може да предизвика дисхармония у вас.

От друга страна притежавате ярко изразено чувство за хумор и се стремите дори и в най-трудните моменти да намерите нещо весело. В състояние сте упорито да преследвате любимия човек, намирайки хиляди начини да му покажете чувствата си. Трудно преживявате всяка раздяла, огъня на чувствата остава още дълго да тлее в душата ви.

Изобразителното изкуство и особено музиката, са сфери, в които може да изразите мечтите си и да забравите за неволите. Макар да обичате флиртовете, вие се стремите към брак, търсите човека, с когото да прекарате остатъка от живота си.

Изключително предани сте към най-близките си приятели и членове на семейството, във ваше присъствие те се чувстват сигурни и защитени. И с право - бихте отдали цялата си енергия и сила, за да ги закриляте при необходимост.

Нуждаете се от редовна проява на внимание от страна на близките и спокойна семейна и работна атмосфера.

Качества:

Положителни:

Интуитивност, любезност, емоционалност, чувствителност, много добра памет, живо въображение, чувство за хумор, любов към родината.

Отрицателни:

Раздразнителност, нерешителност, апатичност, злопаметност, потайност, свръхчувствителност, егоцентризъм, мрачно настроение, стиснатост.

Външен вид:

Има два ярко изразени типа Раци.
Първи тип – Луна - овално лице, гладка кожа, широка усмивка, кръгли очи детско изражение. Тяло пълно, едро, като цяло светъл тип – очи, кожа, коса – светлокестенява.
Втори тип – Рак - лице насечено, с изразени скули, открито изпъкнало чело, сключени вежди, очи малки, раздалечени. Като цяло изгледа на лицето е интересен, интригуващ, зъби – криви, издадени или разместени, с някакъв дефект. Тяло кокалесто, силно, с широки рамене, ръце и китки - малки или много големи. Тъмен тен, често се наблюдава оплешивяване отпред.

Жената Рак е склонна към напълняване когато стане на средна възраст, има добре изразен бюст или липса на такъв, тесен ханш, дълги ръце и крака, здрави нокти, очи – големи, изразителни и красиви.

Здраве:

Обмяната на веществата при Раците зависи от състоянието и количеството на течностите в организма, най-уязвимите места са лимфната система, потоотделящите жлези, стомаха. Повишената емоционална възбудимост води до психо-соматични болести в органите под управлението на Рака – колит, язва, гастрит, нервен стомах. Като цяло недобро здраве, ниски съпротивителни сили. Повишеният апетит или нередовното хранене може да доведе до нарушения в действието на жлъчката. Слабо място - стомахът, гърдите, черният дроб.

Препоръки:

Да се укрепва нервната система, да се намалят отрицателните емоции, активно движение, за да се активизира циркулацията на течностите в организма. Да се консумира храна, която не натоварва работата на жлъчката. Дълбок и достатъчно продължителен сън.

Храни:

Растения:

Зеле, краставици, тиква, картофи, ряпа, маруля, диня

Аромати:

Акация, магнолия, лилия

Хранене:

Риба и рибни продукти, морски дарове, млечни продукти, плодове, прясно и кисело мляко, ръжен хляб, ориз.

Работа:

Области:

История, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост, фотография.

Професии:

Дилър, финансист, банкер, агент недвижими имоти, домоуправител, архитект, специалист по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотограф, художник, историк, психолог, биолог, морски професии – капитан, моряк, рибар, лоцман.

Известни личности

Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

Дневен хороскоп за сряда - 21 март 2018 г.

Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. Стремите се да поставите ново начало. Взаимоотношенията ви с някой, когото харесвате са на път да прераснат в романтична връзка или ще стигнат до раздяла. Утрешният ден ще е доста успешен, особено за освобождаване от неприятности и отстраняване от проблеми, свързани с бита. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят.

Седмичен хороскоп за 19 март - 25 март

Седмицата е благоприятна за пътувания и интелектуален труд. Звездите ви предричат изясняваници в личния живот породени от ревност и недоброжелателно отношение от страна на най-близките ви. Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните. Не се натоварвайте и следете за добрата си форма. Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора.

Вероятно е да се наложи да отстоявате своята гледна точка и принципи. Не е изключено да възникнат разнообразни проблеми. Прояви на ревност от ваша страна може да усложнят положението. Препоръчва ви се физическо натоварване, активен отдих и разходка сред природата. Чувствате растяща потребност от признанието на вашите способности и талант.

Количеството на ангажиментите ви постоянно расте, което е поредното препятствие по пътя към свободата. Но за сметка на това може да постигнете по-високо социално положение и власт. Чувствате желание да оставите всичко да се развива по естествения път на нещата. Не бива да се отпускате! Старайте се да запазите инициативата в собствените си ръце. Отнасяйте се по-критично към себе си.

Не оставяйте без внимание делови предложения от страна на колеги или приятели. Но не им се доверявайте сляпо. Проверете логиката на тяхното мислене. Вашата разсъдливост и проницателност ви помагат при правилния избор. Сега може да осъществите някои от интересните си планове. Забележимо се подобряват отношенията ви с близки, приятели и познати. Вие чувствате потребност от това, както никога преди. За самотните сърца съдбата предоставя шанс да намерят човека, с който да прекарат своя живот.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Март ще въплъти много от бляновете и мечтите ви. Не бързайте да реализирате всичко, защото няма да ви остане време да се насладите. Опитвайте от щастието си на малки хапки и му се наслаждавайте дълго време. Началото на месеца и подходящо време за пътуване. Някои идеи, възникнали в последния момент лесно може да открият реализация. Средата на перида е подходящо време за договаряне на служебни отношения. Каквото заявите в началото така и ще се случи. Не изчаквайте излишно време, в което няма да сте сигурни дали ще може или не да реализирате намеренията си. Най-добре бъдете честни от самото начало. В средата на месеца може да се затрудните в търсенето да зарадвате свой близък. Не се изхвърляйте с невероятни идеи. Вашето специално отношение прави отношенията ви специални. Целият месец е добро време за справяне с някои меланхолични аспекти на живота ви. Ще се убедите сами, че по-лежерното отношение към нещата ще ви донесе и по-лесно постигане на целите.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Стига съм работил за днес. Утре ще стана по-рано, ще обядвам и ще довърша...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари