Зодия Рак

Сподели във Фейсбук Зодия Рак

Хороскоп за зодия Рак
[ 22 Юни - 22 Юли ]

Девиз: “Аз чувствам!”
Стихия: Вода;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: селенит, изумруд, лунен камък;
Метал: Сребро;
Цвят: Синьозелен ;
Планета управител: Луна;

Личност:

Обикновено сте малко стеснителни и плахи, но когато се почувствате сред приятели, лесно се отпускате. Имате богата фантазия и толкова фини сетива, че дори и най-малката промяна в обстановката може да предизвика дисхармония у вас.

От друга страна притежавате ярко изразено чувство за хумор и се стремите дори и в най-трудните моменти да намерите нещо весело. В състояние сте упорито да преследвате любимия човек, намирайки хиляди начини да му покажете чувствата си. Трудно преживявате всяка раздяла, огъня на чувствата остава още дълго да тлее в душата ви.

Изобразителното изкуство и особено музиката, са сфери, в които може да изразите мечтите си и да забравите за неволите. Макар да обичате флиртовете, вие се стремите към брак, търсите човека, с когото да прекарате остатъка от живота си.

Изключително предани сте към най-близките си приятели и членове на семейството, във ваше присъствие те се чувстват сигурни и защитени. И с право - бихте отдали цялата си енергия и сила, за да ги закриляте при необходимост.

Нуждаете се от редовна проява на внимание от страна на близките и спокойна семейна и работна атмосфера.

Качества:

Положителни:

Интуитивност, любезност, емоционалност, чувствителност, много добра памет, живо въображение, чувство за хумор, любов към родината.

Отрицателни:

Раздразнителност, нерешителност, апатичност, злопаметност, потайност, свръхчувствителност, егоцентризъм, мрачно настроение, стиснатост.

Външен вид:

Има два ярко изразени типа Раци.
Първи тип – Луна - овално лице, гладка кожа, широка усмивка, кръгли очи детско изражение. Тяло пълно, едро, като цяло светъл тип – очи, кожа, коса – светлокестенява.
Втори тип – Рак - лице насечено, с изразени скули, открито изпъкнало чело, сключени вежди, очи малки, раздалечени. Като цяло изгледа на лицето е интересен, интригуващ, зъби – криви, издадени или разместени, с някакъв дефект. Тяло кокалесто, силно, с широки рамене, ръце и китки - малки или много големи. Тъмен тен, често се наблюдава оплешивяване отпред.

Жената Рак е склонна към напълняване когато стане на средна възраст, има добре изразен бюст или липса на такъв, тесен ханш, дълги ръце и крака, здрави нокти, очи – големи, изразителни и красиви.

Здраве:

Обмяната на веществата при Раците зависи от състоянието и количеството на течностите в организма, най-уязвимите места са лимфната система, потоотделящите жлези, стомаха. Повишената емоционална възбудимост води до психо-соматични болести в органите под управлението на Рака – колит, язва, гастрит, нервен стомах. Като цяло недобро здраве, ниски съпротивителни сили. Повишеният апетит или нередовното хранене може да доведе до нарушения в действието на жлъчката. Слабо място - стомахът, гърдите, черният дроб.

Препоръки:

Да се укрепва нервната система, да се намалят отрицателните емоции, активно движение, за да се активизира циркулацията на течностите в организма. Да се консумира храна, която не натоварва работата на жлъчката. Дълбок и достатъчно продължителен сън.

Храни:

Растения:

Зеле, краставици, тиква, картофи, ряпа, маруля, диня

Аромати:

Акация, магнолия, лилия

Хранене:

Риба и рибни продукти, морски дарове, млечни продукти, плодове, прясно и кисело мляко, ръжен хляб, ориз.

Работа:

Области:

История, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост, фотография.

Професии:

Дилър, финансист, банкер, агент недвижими имоти, домоуправител, архитект, специалист по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотограф, художник, историк, психолог, биолог, морски професии – капитан, моряк, рибар, лоцман.

Известни личности

Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

Дневен хороскоп за понеделник - 06 февруари 2023 г.

Каквито и изненади да ви предложи днешният ден, опитайте се да останете спокойни и да не се поддавате на негативни мисли. За да се справите с предизвикателствата, ще трябва да разсъждавате практично и да не позволявате на безпокойството да ви влияе, когато взимате решения.

Седмичен хороскоп за 06 февруари - 12 февруари

През седмицата от 30 януари - 5 февруари ще преживеете конфликтна ситуация с човек, който в момента се намира в друго населено място или с човек, който ще пътува през тази седмица. Причините за противоречията помежду ви могат да бъдат от всякакъв характер и да нямат никаква връзка с конкретното пътуване или с транспорт. Тази седмица ще бъде благоприятно време да започнете подготовка за една промяна, която може да има връзка с вашия личен или професионален живот. Тези от вас, които са започнали такива действия ще трябва да действат бавно. Обмисляйте всяка своя стъпка и това определено ще спомогне за постигане на желания успех. Разбира се, това няма да се случи през тази седмица, тъй като самата промяна ще отнеме много повече време за развитие. Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с ваши финансови интереси. Възможно е да получите предложение за изгоден кредит, за покупка при добри условия или за финансова инвестиция, която ще ви донесе добра печалба в бъдеще и др. През тази седмица ще следите внимателно промяна в работата на ваш роднина или приятел. Ще сте песимистично настроени за тази промяна, но не е изключена изненада. Момчетата и момичетата ще се зарадват на разговор или предложение, което в някои случаи може да отвори нови възможности в живота ви. Възможно е да бъдете изненадани от някои събития в семейството си или в кръга си от роднини. Изненадите през тази седмица за мъжете ще създадат моменти на безпокойство, независимо дали са приятни или не. Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини. Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения при жените ще предизивика по-сериозни разговори относно бъдещето на тези отношения. През тази седмица независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора. Те ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ.

Месечен хороскоп за февруари 2023 г.

Ако сте родени под знака на Рак, през февруари ще преживеете важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини, което ще остави трайна следа в живота ви. Възможно е през този месец да имате ангажимент свързан с помен на починал близък човек или да се погрижите за наследствен имот и вещи. През този месец мнозина от вас ще имат очаквания свързани с любовния си или интимен живот. Ще имате възможност да ги реализирате, но понякога от вас ще се изиска разум, понякога търпение. Не обръщайте внимание на коментари или клюки, които засягат личния ви живот. Особено такива, които имат връзка с вашето или на партньора ви минало. През този месец ще имате свой собствен план за промяна в дома, на вещи или техника, която използвате за работа и др. Много е вероятно да срещнете съпротива или липса на съдействие от страна на хора, с които живеете или работите. През февруари ще преживеете конфликт в семейството си свързан с материалните ви интереси или желания. Ще ви разстрои или разочарова една неприятна новина свързана с човек, който живее надалеч. Възможна е неприятна случка или инцидент по време на пътуване с личност от кръга ви приятели или колеги. През февруари ще се стремите към разбиране, хармония и по-голяма близост с хората около вас. Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нови приятелства и контакти. В дома си ще обсъждате новина или събитие свързано с момиче или с млада жена от семейството ви. Някои от вас ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на бебе. Моят съвет към вас през този месец е да бъдете по-внимателни, защото един шанс, който ще бъде важен за вас може да ви се изплъзне най-вече поради страх от ваша страна да го реализирате. През февруари ще можете да дадете нов старт за реализация на ваша стара идея или мечта, поради възникването на нови благоприятни обстоятелства. През този месец ви предстои събиране с роднини свързано с годеж, сватба, с раждането на дете, юбилей, рожден ден и др. Момчетата и момичетата могат неочаквано да осъществят едно пътуване или да преживеят неочаквано събитие свързано с човек от друг град или държава. През този месец ще срещнете нови хора, които ще дадат голямо отражение в живота им през следващите месеци или години. Мъжете ще бъдат изненадани от неочаквани проблеми или неприятности. Те ще могат да бъдат разрешени, но ще дойдат в неподходящо време или ще са свързани с хора, с които не сте имали проблеми досега. През февруари жените ще ги изненада възникването на неочакван проблем, който ще създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение. През този месец са възможни грижи свързани със собственото ви здраве, като: посещение при лекар, зъболекар или друг специалист.

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В странен свят живеем!
Жени теглят кредит за пластични операции, за да впечатлят мъже, изтеглили кредит за кола.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари