Зодия Рак

Сподели във Фейсбук Зодия Рак

Хороскоп за зодия Рак
[ 22 Юни - 22 Юли ]

Девиз: “Аз чувствам!”
Стихия: Вода;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: селенит, изумруд, лунен камък;
Метал: Сребро;
Цвят: Синьозелен ;
Планета управител: Луна;

Личност:

Обикновено сте малко стеснителни и плахи, но когато се почувствате сред приятели, лесно се отпускате. Имате богата фантазия и толкова фини сетива, че дори и най-малката промяна в обстановката може да предизвика дисхармония у вас.

От друга страна притежавате ярко изразено чувство за хумор и се стремите дори и в най-трудните моменти да намерите нещо весело. В състояние сте упорито да преследвате любимия човек, намирайки хиляди начини да му покажете чувствата си. Трудно преживявате всяка раздяла, огъня на чувствата остава още дълго да тлее в душата ви.

Изобразителното изкуство и особено музиката, са сфери, в които може да изразите мечтите си и да забравите за неволите. Макар да обичате флиртовете, вие се стремите към брак, търсите човека, с когото да прекарате остатъка от живота си.

Изключително предани сте към най-близките си приятели и членове на семейството, във ваше присъствие те се чувстват сигурни и защитени. И с право - бихте отдали цялата си енергия и сила, за да ги закриляте при необходимост.

Нуждаете се от редовна проява на внимание от страна на близките и спокойна семейна и работна атмосфера.

Качества:

Положителни:

Интуитивност, любезност, емоционалност, чувствителност, много добра памет, живо въображение, чувство за хумор, любов към родината.

Отрицателни:

Раздразнителност, нерешителност, апатичност, злопаметност, потайност, свръхчувствителност, егоцентризъм, мрачно настроение, стиснатост.

Външен вид:

Има два ярко изразени типа Раци.
Първи тип – Луна - овално лице, гладка кожа, широка усмивка, кръгли очи детско изражение. Тяло пълно, едро, като цяло светъл тип – очи, кожа, коса – светлокестенява.
Втори тип – Рак - лице насечено, с изразени скули, открито изпъкнало чело, сключени вежди, очи малки, раздалечени. Като цяло изгледа на лицето е интересен, интригуващ, зъби – криви, издадени или разместени, с някакъв дефект. Тяло кокалесто, силно, с широки рамене, ръце и китки - малки или много големи. Тъмен тен, често се наблюдава оплешивяване отпред.

Жената Рак е склонна към напълняване когато стане на средна възраст, има добре изразен бюст или липса на такъв, тесен ханш, дълги ръце и крака, здрави нокти, очи – големи, изразителни и красиви.

Здраве:

Обмяната на веществата при Раците зависи от състоянието и количеството на течностите в организма, най-уязвимите места са лимфната система, потоотделящите жлези, стомаха. Повишената емоционална възбудимост води до психо-соматични болести в органите под управлението на Рака – колит, язва, гастрит, нервен стомах. Като цяло недобро здраве, ниски съпротивителни сили. Повишеният апетит или нередовното хранене може да доведе до нарушения в действието на жлъчката. Слабо място - стомахът, гърдите, черният дроб.

Препоръки:

Да се укрепва нервната система, да се намалят отрицателните емоции, активно движение, за да се активизира циркулацията на течностите в организма. Да се консумира храна, която не натоварва работата на жлъчката. Дълбок и достатъчно продължителен сън.

Храни:

Растения:

Зеле, краставици, тиква, картофи, ряпа, маруля, диня

Аромати:

Акация, магнолия, лилия

Хранене:

Риба и рибни продукти, морски дарове, млечни продукти, плодове, прясно и кисело мляко, ръжен хляб, ориз.

Работа:

Области:

История, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост, фотография.

Професии:

Дилър, финансист, банкер, агент недвижими имоти, домоуправител, архитект, специалист по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотограф, художник, историк, психолог, биолог, морски професии – капитан, моряк, рибар, лоцман.

Известни личности

Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Внимавайте, защото сте отпаднали, а имате задължения.Трудно ще се справите с неотложни битови и професионални проблеми, които изискват бързо разрешаване. Там може да срещнете желан от вас човек. Очертават се и домашни ангажименти, които за някои от зодията са съвсем неочаквани. Утре вечер, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни. Имайте готовност за среща с човек, за когото не сте и подозирали, че търси сътрудничеството ви.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще бъде добре сами да се откажете от някои свои намерения преди да сте допуснали загуба или разрив във важни за вас отношения. Тази седмица ще ви натъжат новини свързани с различни по характер загуби в живота на роднини или приятели. Сама по себе си тази седмица ще бъде уникална за вас, защото ако следвате естествения ход на събитията може неочаквано да привикате необходимите за вас шансове, които ще са важни за личната ви или професионална реализация. Тази седмица може да опитате с малки суми своя късмет в лотария. През седмицата ще имате сериозен ангажимент свързан с момче или млад мъж, който ще трябва да се изпълни по най-добрия начин, без да се отлага и без да се търсят решения с хитрост или рушвет. Събитие от миналото ви (най-вероятно свързано с някаква загуба) ще ви натъжи или разплаче докато се успокоите и примирите с неизбежността на някои промени или преживявания в живота. Тази седмица ще бъде важно да не се задълбочавате (предимно емоционално) в неприятностите, с които ще се сблъскате, защото те ще бъдат единствения начин да изчистите някои проблеми от живота си. През седмицата мнозина от вас ще са в очакване на важна новина, документ или среща, неща за които няма причина да не се случат.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Рак през май ще имате неприятен сблъсък с жена, която има злобен или лицемерен характер. Тя определено следва свои користни цели или има свръх амбиции да завладее определена позиция в работата или в личния си живот. През този месец ще възникнат грижи около здравето или лични проблеми на мъж, който е ваш роднина. Сега ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем в семейството. През този месец няма да имате специални очаквания за професионалните си дела и именно поради това едно събитие ще ви изненада приятно. Сега ще имате полезни и перспективни контакти и срещи с хора от друго населено място или държава. През май ще бъде добре да преосмислите по-сериозно своите отношения с родственик, с когото от доста време насам имате проблеми или неприятности. Това ще бъде един неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела, независимо с какво конкретно са свързани. През този месец очаквайте интересни срещи или събирания предимно с приятели, бивши съученици, колеги и др. Сега мнозина ще се зарадват на пари, които ще получите за извършена услуга, допълнителна работа и др. Май ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с романтика, любов или флиртове. Ще преживеете неочаквана изненада от страна на непознат човек. През този месец ще имате ангажименти свързани с уреждането на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др. Мъжете Рак ще успеят да се запазят от лицемерните действия на колега или познат. Жените ще се радват на срещи с хора от близо и далеч.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари