Зодия Риби

Сподели във Фейсбук Зодия Риби

Хороскоп за зодия Риби
[ 20 Февруари - 20 Март ]

Девиз: “Аз вярвам!”
Стихия: Вода;
Качество: Подвижен;
Скъпоценни камъни: Аметист, перли, бисери, аквамарин;
Метал: Платина;
Цвят: Виолетов;
Планета управител: Нептун;

Личност:

Вие сте с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитате да останете извън центъра на събитията. Вашата проницателност прави силно впечатление на околните.

Като последен знак на зодиака във вас се събират като във фокус качествата на останалите единадесет знака. Вашият голям проблем е, какво да правите с толкова много способности и в повечето случаи предпочитате да избягате от тях.

Вие сте чувствителни дотам, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ви обърка или натъжи. Лесно се поддавате на униние и депресивни състояние. А единствено вие можете да си помогнете, стига да вярвате, че нещата ще се оправят.

Вашата вяра е най-силното ви оръжие. Със своите способности и приспособимост бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието и изкуството, но като че ли изкуството ви привлича повече. Там по-лесно ще можете да реализирате красивите си мечти.

Имате силно желание да направите нещо, за да може Земята да стане едно по-уютно кътче и сте готови в името на това, дори да се принесете в жертва.

Качества:

Положителни:

Милосърдие, пожертвователност, силна интуиция, състрадателност, емоционалност, безкористност, артистичност, впечатлителност, смирение.

Отрицателни:

Стеснителност, меланхоличност, отвлеченост, тревожност, затвореност, прекалено мълчание, изолираност, бягство от действителността.

Външен вид:

Мъжът Риби - Ръст нисък, до среден, тяло със закръглени форми, ръце и крака - най-често къси, кожа – бледа, лице кръгло с добре оформени бузи, тънки вежди, очи големи, кръгли със загадъчен, мечтателен поглед. Малък нос, устни пълни, закръглена брадичка. Движения – несръчни, тромави.

Жената Риби - два основни типа:
Кит - висока, едра, склонна към напълняване, бледа кожа, чуплива коса, кестенява на цвят, овално лице, големи изпъкнали очи.
Делфин - дребна на ръст, грациозна, изящна, с приятна усмивка, изразителни очи, тъмни на цвят; малък нос, малка брадичка, светъл тен.

Здраве:

При Рибите се наблюдава се забавен обмен на веществата, което води но натрупване на отпадъчни вещества в организма, т.е. съществува вероятност от хранителни отравяния. Слаб имунитет, възможни са и проблеми с отделителната система. Опасност от пристрастявания към лекарства, алкохол, наркотични вещества. Болестите са трудни за установяване, често има подвеждащи симптоми. Предразположени са към хормонални смущения, нервни, кожни, простудни заболявания, затлъстяване, меланхолия, психози, потиснатост, хипохондрия, преумора, сънливост, алергии, отоци, имунни заболявания.

Препоръки:

Да се избягва алкохола и други опиати. Да се внимава с приема на успокоителни. Тишина и спокойствие. Медитация. Масажи на краката за по-добро оросяване. Разходки сред природата, водни оздравителни процедури.

Храни:

Растения:

Гъби, водорасли, мак, наркотични растения

Аромати:

Кафе.

Хранене:

Храни богати на калиев хлорид, йод, витамини от групите В, С, А, Е, D. Праскови, кайсии, ябълки, грозде, ягоди, круши, маслини, дюли, череши, ананас, сини сливи. Листни зеленчуци, картофи, домати, карфиол, тиквички, репички, ряпа, гъби. Зърнени храни (царевица, ориз) и техните кълнове, пшеничени трици. Мляко, извара и млечни храни. Тестени изделия, семки, пчелен мед. Кафе, мента, билкови чайове.

Работа:

Области:

Морски бизнес, фармация, производство и търговия с алкохол, козметика, култура, изкуство, окултни науки, домове за възрастни и сираци, социални служби, медицина, кино

Професии:

Моряци, рибари, фармацевт, мед. сестри, медиуми, окултисти, музиканти, художници, сервитьори, бармани, киноартисти.

Известни личности

Жельо Желев, Георги Марков, Вивалди, Хендел, Джакомо Росини, Морис Равел, Сметана, Римски Корсаков, Фредерик Шопен, Реноар, Ботичели, Микеланджело, Виктор Юго, Алберт Айнщайн, Сидни Поатие, Елизабет Тейлър, Лайза Минели, Рудолф Щайнер, Едгар Кейси, Юри Гагарин, Валентина Терешкова

Дневен хороскоп за вторник - 21 март 2023 г.

Ако днес получите предложение да свършите нещо допълнително, не отказвайте – парите ще ви дойдат добре. Балансът между приходите и разходите ще бъде предпоставка за доброто ви материално положение, така че го поддържайте и не харчете пари за щяло и нещяло. Някои от вас ще обмислят да се отправят на екскурзия в бъдеще.

Седмичен хороскоп за 20 март - 26 март

През седмицата от 13 - 19 март ви предстои събитие в семейството или в кръга ви роднини, което ще има връзка с човек, който живее на разстояние, който вече е бил в чужбина, или с когото имате сложни отношения. Едно такова събитие може да има най-различен характер, както и емоциите, които ще донесе ще варират от положителни до отрицателни. През тази седмица ще сте склонни да търсите истинската причина за действията на хора, които са довели до някаква загуба за вас: в емоционален или в професионален план. Вероятно различни обстоятелства ще възпрепятстват директен разговор с тази личност, при който бихте могли да получите много по-голяма яснота. През тази седмица може да преживеете приятни дни в любовта, стига да не се поддадете на различни негативни емоции причинени от коментарите на други хора. Избягвайте прояви на подозрителност или недоверие в думи и дела на вашия партньор. Ако все пак такива чувства са много силни вътре у вас и вие ги приемате като знак на личната ви интуиция, тогава седнете и проведете един откровен разговор. Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на конкретни резултати в образованието или кариерата на близък човек, нещо в което сте вложили много енергия и средства. Това ще бъде благоприятна седмица за медицински интервенции свързани с бъдещо майчинство. Момчетата и момичетата ще се наложи да се погрижат за здравето си или за външния си вид. През тези седем дни не разчитайте на възрастта си при възникване на едно здравословно неразположение. Бъдете сериозни и отговорни към собственото си тяло. Мъжете могат да бъдат подведени или манипулирани в действия свързани с тяхната работа или бизнес. Бъдете предпазливи, но и не стигайте до крайности. Жените нека да бъдат емоционално подготвени за различни изненади. Те могат да касаят действия на други жени спрямо тях, както и нови познанства с жени, които ще имат важна мисия в живота ви.

Месечен хороскоп за март 2023 г.

Ако сте родени под знака на Риби, през февруари ще възникнат затруднения свързани с разрешаването на различни домашни проблеми. Възможни са грижи и ангажименти свързани с близки хора, различни промени или премествания свързани с дома ви. Малко от нещата, които планирате за този месец ще успеят да се реализират така както вие искате или очаквате. Бъдете готови за отлагания, закъснения или пълен отказ от планове. От друга страна емоционално ще сте натоварени поради сложни отношения с роднини или с приятели. През този месец преднамерена или не, обида или постъпка, ще ви нарани и трудно ще простите или забравите. Ще възникне конфликт, който може да излезе извън контрол и наяве да излязат доста неприятни неща. Финансово може да преживеете нежелани проблеми с пари, които сте очаквали да получите, да спечелите от продажби и др. През февруари могат да се наложат неочаквани разходи за нечие здраве или лечение. Предстоят ви по-чести разговори с роднини, приятели или съседи, които ще ви споделят сериозни проблеми от финансов характер в техния живот. За съжаление в този момент вие няма да можете да им помогнете много. Мнозина от представителите на знака Риби ще преживеят промяна в работата си. Възможно е това да бъде непланиран отпуск, временен ангажимент на друго място, временно изпълняване на друга длъжност и др. Каквито и трудности или неприятности да имате през този месец, не си мислете, че така ще бъде за в бъдеще. Съдбата ще изчисти много ненужни неща от живота ви, за да може да продължите начисто, след като тази криза премине. И преди всичко се научете на търпение... Така ще може да получите нови възможности и да се зарадвате на нови радостни моменти в живота си. На момчетата и момичетата им предстоят емоционални срещи и събирания. Ще направите предварителни планове за повечето от тях, но някои определено ще ви изненадат или ще се случат неочаквано. Хубавите новини, събития или преживявания не бива да ви правят твърде самоуверени в любовта. В любовния ви живот през февруари могат да възникнат деликатни моменти, които да се отразят неблагоприятно на вашите отношения. През този месец мъжете ще обсъждат и решават важни за дома си планове, най-вероятно чиято реализация предстои до през следващите няколко месеца. Ако сте ангажирани със съдебно дело от имотен характер, то развитието му през този месец ще ви обнадежди. Жените ще създадат нови виртуални познанства или контакти с хора от други селища и държави. Някои от тях ще се превърнат в много важни за вас приятелства. Очаквайте покана от страна на приятели за пътуване през почивните дни през този месец или поради друга някаква причина.

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Абе, вярно ли, че английските манджи са все едни такива, безвкусни?
- Ако правилно са приготвени, да!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари