Зодия Риби

Сподели във Фейсбук Зодия Риби

Хороскоп за зодия Риби
[ 20 Февруари - 20 Март ]

Девиз: “Аз вярвам!”
Стихия: Вода;
Качество: Подвижен;
Скъпоценни камъни: Аметист, перли, бисери, аквамарин;
Метал: Платина;
Цвят: Виолетов;
Планета управител: Нептун;

Личност:

Вие сте с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитате да останете извън центъра на събитията. Вашата проницателност прави силно впечатление на околните.

Като последен знак на зодиака във вас се събират като във фокус качествата на останалите единадесет знака. Вашият голям проблем е, какво да правите с толкова много способности и в повечето случаи предпочитате да избягате от тях.

Вие сте чувствителни дотам, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ви обърка или натъжи. Лесно се поддавате на униние и депресивни състояние. А единствено вие можете да си помогнете, стига да вярвате, че нещата ще се оправят.

Вашата вяра е най-силното ви оръжие. Със своите способности и приспособимост бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието и изкуството, но като че ли изкуството ви привлича повече. Там по-лесно ще можете да реализирате красивите си мечти.

Имате силно желание да направите нещо, за да може Земята да стане едно по-уютно кътче и сте готови в името на това, дори да се принесете в жертва.

Качества:

Положителни:

Милосърдие, пожертвователност, силна интуиция, състрадателност, емоционалност, безкористност, артистичност, впечатлителност, смирение.

Отрицателни:

Стеснителност, меланхоличност, отвлеченост, тревожност, затвореност, прекалено мълчание, изолираност, бягство от действителността.

Външен вид:

Мъжът Риби - Ръст нисък, до среден, тяло със закръглени форми, ръце и крака - най-често къси, кожа – бледа, лице кръгло с добре оформени бузи, тънки вежди, очи големи, кръгли със загадъчен, мечтателен поглед. Малък нос, устни пълни, закръглена брадичка. Движения – несръчни, тромави.

Жената Риби - два основни типа:
Кит - висока, едра, склонна към напълняване, бледа кожа, чуплива коса, кестенява на цвят, овално лице, големи изпъкнали очи.
Делфин - дребна на ръст, грациозна, изящна, с приятна усмивка, изразителни очи, тъмни на цвят; малък нос, малка брадичка, светъл тен.

Здраве:

При Рибите се наблюдава се забавен обмен на веществата, което води но натрупване на отпадъчни вещества в организма, т.е. съществува вероятност от хранителни отравяния. Слаб имунитет, възможни са и проблеми с отделителната система. Опасност от пристрастявания към лекарства, алкохол, наркотични вещества. Болестите са трудни за установяване, често има подвеждащи симптоми. Предразположени са към хормонални смущения, нервни, кожни, простудни заболявания, затлъстяване, меланхолия, психози, потиснатост, хипохондрия, преумора, сънливост, алергии, отоци, имунни заболявания.

Препоръки:

Да се избягва алкохола и други опиати. Да се внимава с приема на успокоителни. Тишина и спокойствие. Медитация. Масажи на краката за по-добро оросяване. Разходки сред природата, водни оздравителни процедури.

Храни:

Растения:

Гъби, водорасли, мак, наркотични растения

Аромати:

Кафе.

Хранене:

Храни богати на калиев хлорид, йод, витамини от групите В, С, А, Е, D. Праскови, кайсии, ябълки, грозде, ягоди, круши, маслини, дюли, череши, ананас, сини сливи. Листни зеленчуци, картофи, домати, карфиол, тиквички, репички, ряпа, гъби. Зърнени храни (царевица, ориз) и техните кълнове, пшеничени трици. Мляко, извара и млечни храни. Тестени изделия, семки, пчелен мед. Кафе, мента, билкови чайове.

Работа:

Области:

Морски бизнес, фармация, производство и търговия с алкохол, козметика, култура, изкуство, окултни науки, домове за възрастни и сираци, социални служби, медицина, кино

Професии:

Моряци, рибари, фармацевт, мед. сестри, медиуми, окултисти, музиканти, художници, сервитьори, бармани, киноартисти.

Известни личности

Жельо Желев, Георги Марков, Вивалди, Хендел, Джакомо Росини, Морис Равел, Сметана, Римски Корсаков, Фредерик Шопен, Реноар, Ботичели, Микеланджело, Виктор Юго, Алберт Айнщайн, Сидни Поатие, Елизабет Тейлър, Лайза Минели, Рудолф Щайнер, Едгар Кейси, Юри Гагарин, Валентина Терешкова

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Мнозина ще проведат твърде важни срещи и разговори за реализация на финансови цели. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да ви е от полза.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица се постарайте да бъдете по-внимателни и предпазливи в своите решения или действия. Това особено важи за всякакви примамливи предложения, независимо от къде идват. Тази седмица се пазете от измама, манипулация, да бъдете използвани за реализиране на нечии користни цели и др. Сега някой може да се възползва от една вашата слабост или грешка, от вашата наивност или приемането на едно предложение, само защото смятате, че е изгодно за вас. Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с промяна или съдбовно събитие в живота на жена. Едно събиране или поредица от телефонни разговори, ще имат връзка с нея. Вие ще имате и други поводи за срещи и разговори по различни и важни за вас поводи. Една от приятните новини сега ще бъде свързана с момиче или с жена. Предстоят ви важни лични контакти или нови познанства с хора от различни градове и села. През седмицата ще преживеете емоционално едно неприятно събитие или новина свързана с инцидент или събитие в друго населено място. Ще имате важен разговор свързан с пари или общи действия с мъж, който не живее с вас в един дом. Седмицата ще бъде успешна и продуктивна за жените по отношение на тяхната професионална реализация, развитие на бизнес проект или важна инвестиция.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Риби през май ще имате различни поводи за радост след период на различни затруднения или неудачи. Сега ще бъде даден шанс да постигнете един успех и той не бива да бъде пропуснат. Пред вас е месец на промяна, която ще бъде важна поради различни обстоятелства в живота ви. Месец май ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело независимо от неговия характер. Сега обаче може да останете разочаровани или излъгани за пари, които ще имат връзка с човек от семейството ви. През този месец организирането на предварителни планове и задачи за изпълнение няма да ви бъде в голяма помощ. Месец май ще бъде благоприятен период за развитие на професионалните ви и бизнес отношения. Сега ще можете да постигнете успехи с много амбиция и последователност в действията си. Ще получите неприятна новина или ще преживеете трудно събитие свързано с човек, който е ваш роднина или по някакъв начин има връзка със семейството ви. По-сложно ще бъде този месец с брачните отношения на някои представители на зодия Риби, които са нестабилни, проблематични и напрегнати през последните месеци. Една нова криза в отношенията ви може да сложи край на съжителство ви. През този месец ще се откажете от един свой план или обещание поради възникване на нови обстоятелства, които ще изискат подобна промяна. Пазете се на работното си място от някакъв вид материална или интелектуална кражба. През май предстои събиране в дома ви, което ще ви донесе много емоции и настроение. За жените този месец ще бъде време на важни събития в семейството, които ще трябва да приемете такива каквито са. При мъжете може да възникне ситуация в любовта, която ще изиска вземане на решения, провеждане на откровен разговор и други сериозни действия.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари