Зодия Близнаци

Сподели във Фейсбук Зодия Близнаци

Хороскоп за зодия Близнаци
[ 22 Май - 21 Юни ]

Девиз: “Аз мисля!”
Стихия: Въздух;
Качество: Подвижен;
Скъпоценни камъни: берил, кехлибар, ахат, златист топаз;
Метал: Живак;
Цвят: Жълт;
Планета управител: Меркурий;

Личност:

Вие сте доста противоречива личност и наистина е чудо как успявате да се справите с всичките си вътрешни противоречия и търсения.

Промените и непрестанните метаморфози са вашия запазен знак. И независимо, че с вас никога не е скучно, постоянната ви изменчивост малко плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват от вас. Несъмнено блестящият ви ум и способността ви да реагирате мигновено във всяка ситуация ви дават много ценни предимства.

Ако успеете да ги впрегнете в работа, бихте могли да постигнете блестящи успехи в професията. Най-добре можете да се представите в областите, където се иска бърз ум и умение да се контактува с различни хора. Ваше поприще може да стане словото, но не бива да злоупотребявате с него.

Любовният ви живот преминава навярно в едно непрестанно търсене на подходящия партньор. Вие сте способни да обичате няколко мъже (жени) едновременно, макар че е трудно да обясните (дано да не ви се налага) как е възможно това.

Имате нужда от партньор, който да ви изслушва и разбира, да уважава личното ви пространство и свобода.

Качества:

Положителни:

Деятелност, жизненост, контактност, честност, доброжелателност, общителност, либералност, непредубеденост, изобретателност, маневреност, остроумие.

Отрицателни:

Нетърпеливост, бъбривост, повърхностност, нервност, двойственост, уклончивост, капризност, непрактичност, любопитство, дребнавост..

Външен вид:

Мъжът Близнаци е среден или висок на ръст, със слабо тяло. Ръцете и краката са издължени, докато говори оживено жестикулира. Лицето е слабо, с високо изразено чело, с акцент в областта над веждите. Носът е заострен, тесен, устата е средно, устните са тънки, понякога стиснати. Косата е кестенява, с тънък косъм, очите кафяви или зелени, подвижни, походката – бърза.

Жената Близнаци е стройна, със фино тяло, тесни бедра. Лицето е светло, възможно е да има лунички. Има светла и права коса, обикновено я носи дълга. Очите са малки, живи. Устата им е неголяма, със тънки устни. Има удължен врат и дълги пръсти на ръцете.

Здраве:

Задържат отпадъчни продукти в в нея, трябва да се диша дълбоко, за да доставя достатъчно кислород в кръвта. Слабо място се явява нервната система и като следствие могат да се наблюдават болести на нервна почва. Приемането на калций с храната води до намаляване на възбудимостта на нервната система. Друго слабо място са дробовете, раменете и ръцете. Типични заболявания: ангина, пневмония, бронхит, туберкулоза, бронхиална астма.

Препоръки:

Да дишат чист въздух, да прекарват повече време на открито, да се движат, да спортуват, да не пушат цигари и да избягват задимени пространства.

Храни:

Растения:

Круши, пъпеши, лимони, царевица, лешници, леща, копър

Аромати:

Нарцис, зюмбюл, теменужки, кедър

Хранене:

Препоръчват се млечни продукти, сирене, кашкавал, яйца, моркови, орехи, храни, богати на фосфор, калций, витамини B, C, D, E. Всички житни растения, целина, бобови култури, цветно зеле, зелен грах, моркови.

Работа:

Области:

Информация, реклама, медии, образование, търговия, издателска дейност, техника, филология, посредническа дейност, транспорт.

Професии:

рекламен агент, журналист, радиоводещ, говорител, куриер, посредник, издател, библиотекар, секретар, писател, преводач телевизионен или радиотехник и др.

Известни личности

Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски.

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Едва ли има причина, която да Ви спре да опитате да постигнете всичко. Ако в момента нямате такива ще е добре да избягвате противоречията по финансови и материални въпросни, защото със сигурност ще станете свидетел на коварни удари от доста егоистичен човек. Вежливо и с търпение приемете несгодите, ако имате такива и отдайте вниманието си на приятните занимания, които следват.Очакваните промени ще подобрят бита ви. Този факт е от голямо значение. Не избързвайте, ако имате да поставите началото на нови задачи следобед, а ги обмислете отново.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще бъде доста напрегнато време за вас. Ще ви се струпат повече задачи или ангажименти, в повечето случаи свързани с разход на пари. Сега бягайте като дявол от тамян от конфликти и спорове, независимо колко сте ядосани или разочаровани. Сега определяща роля за вашите успехи ще има умението ви да се мобилизирате и организирате по най-практичния начин за да се избегнете евентуални проблеми, грешки или друг вид затруднения. Седмицата вещае среща или събиране по приятен повод. Домашните ви задължения ще са от най-различно естество, но като цяло ще имат връзка с бъдеща промяна в дома или в семейството ви. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или за търсене на такова. Добро развитие ще имат и вашите планове свързани с ремонти, подобрения, покупки на вещи за дома или уреждане на различни имотни казуси. През седмицата почти всички родени под този зодиакален знак ще преживеят един неочакван успех или ще получат шанс, който ще спомогне реализирането на важен план, идея или проект. В началото на следващата седмица ще се уверите, че сте преживяли една специална за бъдещето ви седмица. Сега може да правите смели планове за следващите седмици и месеци и дори да започнете подготовката за тяхното изпълнение.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Близнаци през май вниманието ви ще бъде насочено към важни събития в живота на дете или младеж от семейството: образование, кариера, представяне пред публика и др. Това ще бъде благоприятен месец за лечение или медицински процедури свързани с бъдещо майчинство. В някои случаи това може да има връзка с пътуване в друг град или държава. През този месец предстои раждане на дете в семейството на ваши колеги, приятели, бизнес партньори или съседи. Сега ще бъдете удовлетворени от благоприятното развитие на финансовите ви дела с приятели, роднини или с хора, които са ангажирани с ваш проект. Мнозина ще се зарадват на парични постъпления, които ще дойдат чрез роднинските ви връзки. През май ще ви се наложи да се погрижите за проблемите или здравето на близка жена: баба, майка или друга (самотна) родственица. В същото това време комуникацията ви с жени от кръга ви роднини ще бъде трудна, емоционална и чувствителна. През този месец може да ви изненада приятно жест на внимание или подарък от близък човек (най-вероятно от семейството ви). Сега могат да възникнат затруднения с хора, които имат сходни интереси и цели с вас и с които всъщност сте конкуренти или противници в една "битка". През май ще ви разтревожи неприятен инцидент или новина свързана с човек, когото познавате. Ще бъде добре да пазите личната си информация и документи, тъй като може да представляват интерес за някой, който ще иска да се възползва от вашата наивност или разсеяност. Мъжете ще получат интересно предложение от финансов характер, което ще ги накара да действат бавно и предпазливо към един успех.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари