Зодия Везни

Сподели във Фейсбук Зодия Везни

Хороскоп за зодия Везни
[ 24 Септември - 23 Октомври ]

Девиз: “Аз уравновесявам!”
Стихия: Въздух;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал;
Метал: Мед;
Цвят: Розов;
Планета управител: Венера;

Личност:

Вашият живот се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав сте желани във всяка компания. Още повече, че със самото си присъствие успокоявате обстановката.

Вие сте най-добрите миротворци, лесно успявате да убедите и двете враждуващи страни колко са сбъркали. Независимо от това, може да се окажете в центъра на някакъв спор и да не отстъпвате от позицията си.

Умението да примирявате противоречията ви прави незаменими юристи и адвокати. С присъщото си чувство за справедливост ще намерите най-правилното решение, без ни най-малко да се повлияете от чувствата си.

Вашата безпристрастност към работата ви прави невероятни професионалисти, а като се добави и чувството ви за дълг и отговорност, може да се каже, че сте незаменими в някои професии. Като добавим и факта, че имате способност да предугаждате мислите и настроенията на другите, несъмнено може да им влияете и да се превърнете в изкусни политици или дипломати.

Но каквито и да сте по професия, за вас е най-важно винаги да сте влюбени и да се чувствате обичани. Хармоничните ви отношения с партньорите се дължат най-вече на способността ви да гледате на живота през техните очи.

Качества:

Положителни:

Безпристрастност, наблюдателност, справедливост, дружелюбност, изисканост, артистичност, общителност, честност.

Отрицателни:

Нерешителност, плашливост, колебливост, прекалена предпазливост, несериозност, лекомисленост.

Външен вид:

Мъжът Везни - Среден ръст, лице обло, с красиви черти, коси тъмни. Нежна, светла кожа, очи големи, светли или светлокафяви, хубави зъби, красива усмивка, трапчинки, красиво оформени уши.

Жената Везни - стройна, елегантна фигура, тъмна коса, лице симпатично, с меки, заоблени форми; тъмни очи, красив нос, голяма уста, ослепителна усмивка, трапчинки на бузите. Безупречен външен вид.

Здраве:

Обмяната на веществата при Везните е бърза, неустойчива, подложена на силни колебания под въздействието на външни фактори (стрес, депресия) Наблюдава се недобро отделяне на отпадъчните продукти от организма. Слабо място – бъбреците. Като следствие на нарушената функция на бъбреците (възможни причини: страх, психическо напрежение, критичност, разочарование) е възможно да се появят хипертония, главоболие, кожни заболявания, алергични реакции.

Препоръки:

Да се контролира консумацията на сладко, да се следи кръвната захар, да се избягва консумацията на тестени изделия, препоръчват се плодови диети.

Храни:

Растения:

Алое, мирта, фрезия, момина сълза

Аромати:

Карамфил, роза

Хранене:

Плодове и зеленчуци и техните сокове, салати, зърнени храни, грис, царевица, пчелен мед, ядки, храни богати на витамини от групите В, С, А, Е.

Работа:

Области:

Право, култура, изкуство, козметика, дипломация, социология, мода, дизайн, музика

Професии:

Юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец

Известни личности

Джузепе. Верди, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Шустакович, Сен Санс, Николай Рьорих, Есенин, Лермонтов, Оскар Уайлд, Сервантес, Дени Дидро, Нилс Бор, Кардано, Хайдегер, Ницше, Акфред Нобел, Махатма Ганди, Бриджит Бардо, Джон Ленън, Марчело Мастрояни.

Дневен хороскоп за сряда - 21 март 2018 г.

Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо - имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето ви денят ще бъде напрегнат. Настойчивото желание на стар приятел да се види с вас ще ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да ви попречи да си свършите работата. Предпазвайте се от травми заради невнимание.

Седмичен хороскоп за 19 март - 25 март

Периодът е благоприятен за творчески занимания, набиране на впечатления и пътувания. Напрегнат е в емоционален план. Вероятно е да изпаднете в множество непредвидими ситуации. Постарайте се да избегнете всевъзможните спорове и конфликти. Не обръщайте внимание на критиките. Седмицата е свързана с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Предназначена е за активност и пробуждане на вътрешната духовност.

Може би точно сега ви очаква увлекателно пътешествие. То може да остави незабравими спомени и да се помни дълго. Настанало е подходящо време за сътрудничество. Това може да ви донесе голяма полза и вие да имате успех в различни сфери. Но е необходимо да внимавате, защото са възможни недобросъвестни и агресивни постъпки към вас от страна на завистници и недоброжелатели. Ако се поддадете на чуждо влияние може да затрудните действията си.

Може да се наложи да изплащате дългове натрупани от съдбата ви. Възможно е да бъдат позитивни и негативни. Благоприятно е да подновите старите си връзки, да оказвате помощ на близки и познати. Възникналите изпитания са в резултат на минали грешки. На преден план излизат отношенията с партньорите, както делови, така и брачни и търсенето на взаимно разбиране с тях.

От това, какво решение взимате сега зависи един изключително дълъг период и затова трябва да бъдете изключително внимателни и да не проявявате лекомислие. Откажете се от помощта на роднини или покровители в проблемни ситуации. Интуицията ви се усилва. Може да придобиете известна доза пророческа дарба, да предвиждате събитията правилно. Възползвайте се от този момент и обмислете трезво бъдещето си. Не предприемайте прибързани стъпки и решения. Осланяйте се на любовта на близките си.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

През този месец проявете максимално внимание в отношенията ви с партньора. Съмнителен ще е успехът на новите начинания, за това заложете на добре познатите ви дейности и не се включвайте в нови проекти. Това важи особено за дните след 23 март, когато Меркурий става ретрограден. Точно сега всяка прекалена изява на емоции и чувства може да нанесе сериозни последици върху това, което сте постигнали до момента и дори да се обърне срещу вас. Втората част на месеца ще бъде благосклонен към тези представители на знака, които отдадат времето и сърцето си на семейството. Мнозина от вас може да страдат поради факта, че отношенията ви не се развиват по начина, по който вие искате. Тези, които вече имат установени отношения, но все още без брак ще узнаят информация за партньора си, която ще разклати доверието им в него.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Стига съм работил за днес. Утре ще стана по-рано, ще обядвам и ще довърша...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари