Зодия Везни

Сподели във Фейсбук Зодия Везни

Хороскоп за зодия Везни
[ 24 Септември - 23 Октомври ]

Девиз: “Аз уравновесявам!”
Стихия: Въздух;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал;
Метал: Мед;
Цвят: Розов;
Планета управител: Венера;

Личност:

Вашият живот се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав сте желани във всяка компания. Още повече, че със самото си присъствие успокоявате обстановката.

Вие сте най-добрите миротворци, лесно успявате да убедите и двете враждуващи страни колко са сбъркали. Независимо от това, може да се окажете в центъра на някакъв спор и да не отстъпвате от позицията си.

Умението да примирявате противоречията ви прави незаменими юристи и адвокати. С присъщото си чувство за справедливост ще намерите най-правилното решение, без ни най-малко да се повлияете от чувствата си.

Вашата безпристрастност към работата ви прави невероятни професионалисти, а като се добави и чувството ви за дълг и отговорност, може да се каже, че сте незаменими в някои професии. Като добавим и факта, че имате способност да предугаждате мислите и настроенията на другите, несъмнено може да им влияете и да се превърнете в изкусни политици или дипломати.

Но каквито и да сте по професия, за вас е най-важно винаги да сте влюбени и да се чувствате обичани. Хармоничните ви отношения с партньорите се дължат най-вече на способността ви да гледате на живота през техните очи.

Качества:

Положителни:

Безпристрастност, наблюдателност, справедливост, дружелюбност, изисканост, артистичност, общителност, честност.

Отрицателни:

Нерешителност, плашливост, колебливост, прекалена предпазливост, несериозност, лекомисленост.

Външен вид:

Мъжът Везни - Среден ръст, лице обло, с красиви черти, коси тъмни. Нежна, светла кожа, очи големи, светли или светлокафяви, хубави зъби, красива усмивка, трапчинки, красиво оформени уши.

Жената Везни - стройна, елегантна фигура, тъмна коса, лице симпатично, с меки, заоблени форми; тъмни очи, красив нос, голяма уста, ослепителна усмивка, трапчинки на бузите. Безупречен външен вид.

Здраве:

Обмяната на веществата при Везните е бърза, неустойчива, подложена на силни колебания под въздействието на външни фактори (стрес, депресия) Наблюдава се недобро отделяне на отпадъчните продукти от организма. Слабо място – бъбреците. Като следствие на нарушената функция на бъбреците (възможни причини: страх, психическо напрежение, критичност, разочарование) е възможно да се появят хипертония, главоболие, кожни заболявания, алергични реакции.

Препоръки:

Да се контролира консумацията на сладко, да се следи кръвната захар, да се избягва консумацията на тестени изделия, препоръчват се плодови диети.

Храни:

Растения:

Алое, мирта, фрезия, момина сълза

Аромати:

Карамфил, роза

Хранене:

Плодове и зеленчуци и техните сокове, салати, зърнени храни, грис, царевица, пчелен мед, ядки, храни богати на витамини от групите В, С, А, Е.

Работа:

Области:

Право, култура, изкуство, козметика, дипломация, социология, мода, дизайн, музика

Професии:

Юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец

Известни личности

Джузепе. Верди, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Шустакович, Сен Санс, Николай Рьорих, Есенин, Лермонтов, Оскар Уайлд, Сервантес, Дени Дидро, Нилс Бор, Кардано, Хайдегер, Ницше, Акфред Нобел, Махатма Ганди, Бриджит Бардо, Джон Ленън, Марчело Мастрояни.

Дневен хороскоп за сряда - 23 май 2018 г.

Не е от леките дни. Не спорете с колегите си. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Напрежението в околните ще се отрази и на вас. За личните цели няма проблем.

Седмичен хороскоп за 21 май - 27 май

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще ви бъде трудно да вземете едно решение, което ще бъде важно за бъдещето ви (вашето или на семейството ви). Добре е да слушате собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от мъдри и опитни хора). През тази седмица мнозина ще се зарадват на едно предложение свързано с работа, бизнес или допълнителен доход. Това може да ви принуди да вземете неочаквано (дори за вас самите) решение. Сега ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете. Ако сте родители очаквайте непланирани разходи свързани с деца или млади хора от семейството ви. Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Паричните ви дела ще бъдат причина за срещи, разговори и действия с хора от семейството или такива, които представляват различни институции. Сега ще възникнат благоприятни за вас възможности да уредите финансовите си отношения или задължения. Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани със заплата или друго парично възнаграждение, което очаквате да получите. През седмицата ще възникне един неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др. Сега вашето здраве или здравето на близък човек ще бъде грижа или ангажимент. Седмицата ще бъде благоприятно време за лечение или терапия, дори това да бъде непредвиден разход на пари за вас.

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Ако сте родени под знака на Везни през май ще посрещнете нов човек в дома си или нови съседи. Повечето от вас ще посрещнат гости, които ще останат за ден - два. Този месец ще бъде благоприятен за временна раздяла с дете (поради пътуване, екскурзия и др.) за преместване или пътуване в друг град, държава. Сега ще имате интересни и странни сънища свързани с човек от семейството ви, за които ще ви трябва време да ги разтълкувате правилно. Стари негативни любовни преживявания сега ще възприемете по един различен начин, осъзнавайки опита който сте получили от тях. През май може да очаквате добри събития свързани с пари или ще имате по-големи финансови постъпления предимно от работата си. Недейте има очаквания за лесни пари или печалби през този месец. Сега може да очаквате успешно развитие на ваше юридическо дело или при работа с адвокат, нотариус и др. Добро развитие ще има и започнала вече промяна в живота ви. Предстои ви да вземете важно решение, което сами осъзнавате, че ще бъде за ваше добро. Жените Везни ще имат среща или разговор с хора, с които ще влязат в спор или конфликт от финансов характер. Мъжете вероятно ще предпочетат да бъдат през уикенда някъде сред природата, извън дома си с приятели, на ново място и др. Ще преживеете изненада, която ще е свързана с новина, документ или предложение.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари