Карбовски: Глупавата скиорка Меркел е идиот

6
Иван Гарелов: Това е война с тероризма, а тя може да бъде спечелена
Иван Гарелов: Това е война с тероризма, а тя може да бъде спечелена Видео: Нова телевизия

"Какъв е интересът на тези, които организираха тази блестяща военна операция в Париж. Какво постигат с нея?”, попита в студиото на „Здравей, България” журналистът Иван Гарелов и сам даде отговорите:

Две са остовните цели – да ни накарат да спрем потока от бежанци. Втората е да въвлекат Европа във война с Близкия Изток. Но по този начин, това означава, че Европа се дискредитира пред останалите арабски държави. Тълкованието не трябва да бъде само това е война на цивилизациите. Това е война с тероризма, а тя може да бъде спечелена”.
„Много е важно да разберем, че в тази война трябва да въвлечем дори водещите сили на сухопътнити войски – кюрдите, сирийската армия, Ливан, Йордания, Иран. Те трябва да са на предна линия”, добави Иван Гарелов.
От своя страна журналистът Мартин Карбовски определи че германският канцлер Ангела Маркел става „опасна за континента”.
„Всички си мислим, че Меркел е безгрешна. Тя мисли, че така ще се обнови кръвта на нацията”, възмути се Карбовски.
„28 000 нелегални имигранти има в България. Това означава, че границата наистина не се пази. Тя е отворена. Но ние не трябва да водим войната на наша територия, а там”
, категоричен бе Гарелов.

"Най-голямото лицемерие, зловещото предателство на европейската идея направи глупавата скиорка Меркел. Тя каза: "Сега ще приемем всички", а в момента се отметва: " Абе, май няма да приемем всички".

Според мен Меркел е решила на принципа на Сорос, че й трябва работна ръка. Защото е идиот. За затварянето на границата се говори от година-две. И тук трябва да кажа какво се случва на границата - Пъстрогор, Левка, Радиново, Радовец. Това са села, в които няма хора. Идват бусове с бежанци. Пъстрогор се е превърнал от официален в неофициален разпределителен център на бежанци. А това, че казаха, че има жандармерия, Румяна Бъчварова трябва веднага да си ходи, защото там няма никаква жандармерия. Нас жестоко ни заблуждават какво се случва там", заяви разпалено Карбовски.

"Не знам колко лъжат и колко са неспособни. Но трябва да се появи някакъв човек, който не реве като президента. На нас президент-идиот не ни трябва. Адекватен ли ти е президентът? МВР шефът адекватен ли е? Някой най-накрая трябва ги каже тези неща. Пичове, тази работа с толерантност не става!", категоричен беше Мартин Карбовски.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари