Бойко Борисов: Данче, усмихни се на новата Централна гара!

0

Бойко Борисов посъветва Йорданка Фандъкова да се усмихне истински и да не обръща внимание на злосторниците.

С тези думи премиерът се обърна днес към столичния кмет по време на откриването на ремонтираната Централна гара в София, предаде Всеки ден.

Борисов преряза лентата на обновения обект в компанията на Фандъкова и транспортния министър Ивайло Московски. Това е първият основен ремонт на сградата, откакто тя е построена преди 40 години.

Рехабилитацията обхваща чакалнята, подлезите, пероните, част от коловозите, подобряване на енергийната ефективност чрез слънчеви панели на покрива. Петолъчката, която бе част от герба на София на реставрираното мозаечно пано в чакалнята на гарата, вече е заличена.

„Мъката им е голяма и е хубаво и те (злосторниците, бел. ред.) да се смирят. Казах й, представи си, Данче, ако сме на тяхно място - 20 години нищо не сложил, тухла върху тухла, само разбивано и изведнъж гледат - едно след друго толкова хубави неща. То е голяма мъка. Затова оставете ги, не им обръщайте внимание", каза Борисов на Фандъкова.

Прав е господин Московски, като каза, че това беше едно от най-нелицеприятните места в София, добави от своя страна кметът.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари