Атанас Атанасов: ГЕРБ се държаха като управляваща опозиция, а от ДПС се държаха назидателно

0
Ние не знаем кога Борисов действа по собствена воля или кога изпълнява волята на ДПС
Ние не знаем кога Борисов действа по собствена воля или кога изпълнява волята на ДПС Видео: bTV

Ние не знаем кога Борисов действа по собствена воля или кога изпълнява волята на ДПС

Ненужни са тези национални избори, предизвикани заради определени интереси. Важният дебат за развитието на ЕС остана някъде в сянка. Всички се занимават с парламента и управлението на страната, няма задълбочен дебат как България да участва в развитието на ЕС“. Това каза в ефира на bTV председателят на ДСБ Атанас Атанасов.

Той каза, че нещата могат да станат непредсказуеми, ако няма редовна власт след изборите.

ГЕРБ се държаха като управляваща опозиция. А от ДПС се държаха назидателно и показваха, че имат влияние върху ГЕРБ. Това е нашето притеснение и притеснението на нашата избиратели. Ние не знаем кога Борисов действа по собствена воля или кога изпълнява волята на ДПС и на Пеевски. А би било ненормално ако след като минат изборите и единствената възможност за мнозинство е между ГЕРБ и нас, да не преговаряме. Но аз бих казал, че ако този процес ще се случи - той трябва да започне оттам откъдето спря“, коментира Атанасов.

Той попита и къде е Мария Габриел.

Тя нито е кандидат за националния парламент, нито е за Европейския парламент. Къде изчезна тя, защото аз имах усещането, когато участвах в преговорите, че госпожа Габриел искаше да състави правителство. Само че много често ѝ се налагаше да прекъсва преговорите и да отива да се консултира. И тези, които дърпаха конците отзад, провалиха тези преговори“, заяви още Атанасов.

По думите му няма дебат в тази кампания за същността на това какво трябва да се направи в българската политика в европейската.

Постоянно се занимаваме с някакви записи, с някакви скандали, с някакви митници и какво ли не. Това е целенасочена кампания за потискане на избирателната активност, за да се постигне и този резултат, за който говоря аз. Надявам се, че българските граждани не са нито късопаметни, нито да не виждат добре процесите и ще излязат да гласуват“, коментира Атанас Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    гномче,
    га еди кибапчитата ни рива, ся що ривеш?!? Колко ще гласуват за тебе, как мислиш?!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари