Александър Вучич: Гордея се със силата на Сърбия!

2
Въпреки че се опитаха, не успяха да я сломят
Въпреки че се опитаха, не успяха да я сломят Снимка: ЕПА / БГНЕС

Въпреки че се опитаха, не успяха да я сломят

Президентът на Сърбия и член на председателството на Сръбската прогресивна партия Александър Вучич заяви днес на предизборен митинг преди местните избори на 2 юни, че се гордее със силата и достойнството на Сърбия, съобщи Танюг. Вучич каза това на предизборен митинг на коалицията около Сръбската прогресивна партия във Валево, където говори за плановете и програмите на партията и за свършеното до момента.

Вучич каза, че средната заплата във Валево през 2012 г. е била 295 евро, а днес е 703 евро и ще бъде още по-висока. Той обяви реконструкция и разширяване на болницата в града. Президентът благодари на събралите се във Валево за топлото посрещане, като добави, че все още е под влиянието на двумесечната борба срещу членството на Косово в Съвета на Европа, както и срещу резолюцията за Сребреница в Ню Йорк.

Гордея се със силата на Сърбия, гордея се с достойнството на Сърбия, гордея се с факта, че въпреки че се опитаха, не успяха да сломят Сърбия“, каза Вучич, предаде БТА.

"Това, което обещавам на хората от Валево и го казах последния път при откриването на фабриката, е да направя реконструкцията на болницата, разширението на болницата и да я оборудвам напълно. Това е някъде около 110 милиона евро. Това със сигурност е една от най-големите инвестиции на държавата заедно с магистралата и скоростния път", каза Вучич на митинга.

На 2 юни ще се произведат местни избори в Белград и в още 66 общини, в които не бяха произведени местни избори заедно с предсрочните парламентарни избори на 17 декември 2023 г. До повторение на местния вот в Белград се стигна, след като опитите за конституиране на градския съвет се провалиха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    бандера
    И седнал, и прав, все съм небинарен джендър с лоша лична хигиена! Много съм смел като анонимен траверс, но иначе ще се насера в гащите, ако някой сърбин ми зашие шамар!
  • 0
    3
    фена на Путин
    Като цяло, бандера е пробит откъм задника укронацистки трол, но тук е прав, неговата мамка. Прав си !
  • 0
    2
    бандера
    Сърбе на върбе! Свинарите са циганите на Балкана и най-големите българомразци!И то с подкрепата на Просия!
  • 1
    1
    Калоян
    И аз,но с простотията на Българина
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари