Бате Енчо е отишъл на абитуриентския си бал не с красива девойка, а с приятел

1
Енчо и Мариан Савов са получили покана да веселят връстниците си от няколко русенски гимназии​
Енчо и Мариан Савов са получили покана да веселят връстниците си от няколко русенски гимназии​ Снимка: Бате Енчо / Facebook

Енчо и Мариан Савов са получили покана да веселят връстниците си от няколко русенски гимназии​

Всяка година с класа си от гимназията се събира Йорданка Христова. Съучениците от любимия 7 "а" клас се срещат на 25 май.

"Отначало се срещахме привечер в двора на училището ни, но като се разговорим, и не ни се тръгваше. След това започнахме да се събираме в един ресторант на обяд. И така откарвахме до вечерта. Потъвахме в спомени, в миналото. Жалко че с напредването на годините редиците ни оредяват, но това бяха най-сладките ми години", спомня си покрай абитуриентските празници Данчето, пише "България днес".

Тя не е единствената, която с усмивка си припомня ученическите години.

Актьорът и тв водещ Енчо Данаилов, или както е доста по-известен, Бате Енчо, отишъл на абитуриентския си бал не с красива девойка, а със свой близък приятел. Енчо и Мариан Савов имали няколко празненства за завършване на средното, защото били популярни зевзеци и получили покана да веселят връстниците си от няколко русенски гимназии. Освен това двамата за първи път ходили на море без родителско тяло с москвича на таткото на Енчо.

"Този ми приятел бе човекът, който ме накара да събера смелост и да кандидатствам в НАТФИЗ. Получи ми се", признава актьорът. Двамата продължават да живеят заедно и като студенти в София. Вечно усмихнатият Бате Енчо гощавал съквартиранта си със спагети.

"Много спомени имам с този мой най-добър приятел и двамата продължаваме да ходим, когато можем, само двамата на разни места", казва Енчо.

В зората на демокрацията Кралица на бала станала и победителката от "Денсинг старс" - Неделя Щонова. Малко след това тя станала и Мис Пловдив. Щонова не помни много от преживяването на бала си, но днес е повече от щастлива, защото нейната дъщеря Лили бе абитуриентка само преди ден.

"Мило мое момиче Лилия - Сапфира Маринова, ти си моето вдъхновение и сила. Гордея се с теб!", сподели в нета д-р Щонова. Дъщеря ѝ завърши Английската гимназия в Пловдив и вече е приета да продължи обучението си в колеж в Англия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    банана
    Бате "женчо".
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари