Йенс Столтенберг пристигна в България

0

Той беше посрещнат на летище София от ръководителя на делегацията на Народното събрание Даниел Митов

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в България. Той беше посрещнат на летище София от ръководителя на делегацията на Народното събрание в парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов.

Ръководителят на българската делегация благодари на генералния секретар за посещението в момент, в който България чества 20-годишния си юбилей като пълноправен член на НАТО. Даниел Митов отбеляза лидерството и личния принос на Йенс Столтенберг при запазване единството на Алианса във времена на тежка геополитическа конфронтация.

Народното събрание е домакин на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО. Форумът ще бъде открит на 27 май 2024 г. от председателя на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба. Парламентаристите от 32-те държави членки на Алианса ще бъдат приветствани от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, от заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова и от служебния министър-председател Димитър Главчев.

Участниците в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО ще обсъдят ключови теми от дневния ред на евроатлантическата отбрана и сигурност с фокус върху подкрепата за Украйна. В София Асамблеята трябва да приеме своите препоръки за срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Sтанко
    Тоя е като сатаната - където се появи - само смърт сее. Не е дошъл за хубаво...!
  • 8
    1
    А бе,
    Някой вижда ли нещо различно от трима дърти PD-раси на снимките?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари