Легендарен ретро автомобил се запали в движение

0

„Рокни Студебейкър“-ът на Дончо Дончев е бил напът да вземе абитуриент

Легендарният „Рокни Студебейкър“ на Дончо Дончев се запали в движение, напът да вземе абитуриент. Основателят на Пловдивския автомобилен клуб „Редро“ Дончо Дончев се гордее със своя „Рокни Студебейкър“ от 1923 година, който е вероятно най-старият автомобил, движещ се по улиците на Пловдив. От години уважаваният автомобилист и писател вози младежи по баловете и е сред големите атракции на Пловдив, пише Пловдив Прес.

Инцидентът е станал на ул. „Полк. Сава Муткуров“ в Пловдив около 19:00 часа днес, пишат потребители в социалната мрежа. Точно на тази улица живее и Дончо Дончев.

Запали се в движение и само благодарение на бързата реакция на хората от другите коли не се стигна до нещо по-страшно“, написа в социалните мрежи Юлия Новакова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    РуZZшлямски трол
    Ако беше жегули, лада, варбурк или запорожец никога нямаше да се запали! ТероруZZшлямските хафтомобили са най-добрите на света!
  • 6
    2
    Nnn
    Колата е страхотна.Успех на собственика във възстановяването й.
  • 9
    1
    Балканеца
    Много труд е възстановяването и поддръжката на такава кола. Браво на хората, които са помогнали да се изгаси и да няма големи поражения.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари