Спортната инициатива „GO!KIDS!“ събра в Русе деца от цялата страна

0

Основната цел на състезанието е популяризиране на леката атлетика сред децата и подрастващите

Градският стадион в Русе бе домакин на спортната инициатива „GO!KIDS!“. Състезанието събра стотици деца и техните родители от цялата страна. Подрастващите показаха сила на духа и издръжливост в бягането на 60 и 100 м и в скоковете от място и на дължина. Всички деца, включили се в във всяко едно от състезанията, получиха медали и награди.

На събитието присъстваха кметът на община Русе Пенчо Милков и заместник-кметът по спорт и младежки дейности Борислав Рачев, които наградиха с купи част от участниците.

Основната цел на състезанието е популяризиране на леката атлетика сред децата и подрастващите. То се организира от СК ”Приорити спорт” със съдействието на Лекоатлетически спортен клуб „Локомотив“ Русе и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Русе.

Днешната надпревара е втори кръг от веригата състезания на Атлетическа лига GO!KIDS!, като следващото издание е в София на 2 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Българин
    Ние сме българи и живеем в Родината България. Поради каква причина използваме чуждоезични думи? Добре е да се знаят чужди езици, но на първо място е българският език. Това чуждо поклонничество вече става досадно и опасно.
  • 0
    2
    Африкански повей
    Влезте в Инстаграма, за да видите как невинна прегръдка е хваната от случаен фотограф. Русата ще го открадне от къдравата със сигурност.
  • -6
    1
    24 май замина и се забрави
    Инициаторът много ли държи да използва чуждоезични шаблони за наименуването на събитието?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари