Кирил Петков: Няма да пускаме нелегално външни министри, защото си мислят, че имат право

0
Имаме ясни санкции за руски полети, коментира премиерът създалата се ситуация с полета на външния министър на Русия Сергей Лавров
Имаме ясни санкции за руски полети, коментира премиерът създалата се ситуация с полета на външния министър на Русия Сергей Лавров Снимка: БГНЕС

Премиерът увери, че кабинетът ще изпълни обещанието си

Актуализацията на бюджета в момента решава базов проблем. Въпреки, че икономиката в последните 4 месеца е с позитивен растеж, инфлацията застрашава хората с най-ниски доходи. Акцента на актуализацията е да покрием именно тези хора. Нашето обещание е да няма никой под линията на бедност и искаме да си го изпълним. Това е първият ни приоритет". Това заяви премиерът Кирил Петков след събранието на Националното сдружение на общините, предаде NOVA

По думите му „работодателите знаят, че това, което е обещано, ще бъде изпълнено". „Допълнителните средства, които се акумулират в енергийната система, ще бъдат върнати обратно на бизнеса”, поясни министър-председателят.

За Сергей Лавров

Имаме ясни санкции за руски полети. Няма да бъдем тези, които нелегално да пускаме нечии външни министри, само защото те си мислят, че имат право. Има закон, има правила и страната ни ще ги следва. Оттук нататък ще бъдем един партньор в ЕС, от който не може да се очакват неприятни изненади”, каза премиерът.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    darkaveng
    А "Сармат" може ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари