Русенски полицаи се окичиха със златни медали на международен волейболен турнир

1

Отборът е под вещото ръководство на бившия началник на Второ РУ - Русе Пламен Пенчев​

Екип от русенски полицаи се окичи със златните медали на волейболния турнир в рамките на Третите спортни игри на Международната полицейска асоциация (IPA). Своеобразната полицейска спортна Олимпиада се провежда в Румъния, събирайки отбори на реда от различни държави.

В българския полицейски отбор по волейбол блестяха русенските таланти, под ръководството на бившия началник на Второ РУ - Русе Пламен Пенчев. "Под вещото му ръководство, с хладен ум, непоклатима психика, несломим дух за победа, адекватна физическа подготовка и безспорно умение, златния медал за "IPA – секция България" беше спечелен от (по азбучен ред): Александър Симеонов, Георги Ганджов, Деян Любомиров, Димитър Праматаров, Калоян Канев, Орфей Орфеев, Радослав Пенев и Христо Енков", споделиха с вълнение от асоциацията ИПА - секция България” (IPA Bulgarian Section).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    туман
    Какво да правят момчетата, то не е работа по цял ден да скатават на сянка, трябва и малко движение.
  • 10
    3
    Не е зле
    Впрочем, работят ли докато спортуват? Защото на мен за спорт не ми остава време. Нали трябва да ги изхранвам.
  • 10
    2
    До 1
    То и това е така, но я погледни с какво знаме са отишли в Румъния! Поне да бяха взели българското, а не този китайски парцал!
  • 5
    1
    русенец
    Градът е пълен с гамени, наркомани и обирджии, ама нашите "полюцаи" си джиткат волейболче за наша сметка! БРАВО!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари