Мъж се оказа с фалшиво положителен тест за дрога, след като ударили паркираната му кола

0
Мъжът е тестван повторно и резултатът му е отрицателен
Мъжът е тестван повторно и резултатът му е отрицателен Видео: NOVA

Мъжът е тестван повторно и резултатът му е отрицателен

Земеделски производител отива на протест, но си тръгва с патрулка заради обвинение, че е шофирал под въздействие на наркотици. Мъжът е тестван, след като е паркирал джипа си. Но катастрофа, причинена от друг автомобил, включила и него в ПТП-то. В „Здравей, България“ по NOVA Георги Гайдарев разказа, че автомобилът, предизвикал катастрофата, е минавал през нивата, за да заобиколи протеста. След това е минал през канавката и е ударил неговия пикап, който е бил паркиран и заключен.

Мъжът посочи, че от полицията са поискали документите му, за да бъде написан протокол за щетите от инцидента. Гайдарев каза, че е направен и тест за употреба на алкохол на него и другите участници в ПТП-то, който е дал отрицателен резултат.

Когато пристига втория автомобил на „Пътна полиция“ Плевен, на Гайдарев е направен и полеви тест за наркотици, който е дал положителен резултат за амфетамини. Мъжът посочи, че всяка сутрин пие лекарство за кръвно и е предоставил документи за това на полицията. Той е дал кръв и урина за повторен тест, който е показал отрицателен резултат за употреба на наркотици.

Гайдарев каза, че шофьорската книжка му е върната и не е заплатил за направеното повторно изследване, тъй като резултатът е бил отрицателен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    ЗАКРИВАЙ
    Аз от полицията не съм видял свършена работа и за 5 лева. Единствено и само репресия срещу мирни граждани които им плащат заплатите. Стане ли нужда да действат реално срещу мафиоти и развилнели се цигани всички виждаме резултата - по ниски от тревата, по тихи от реката. Иначе са големи бабаити пред редовните граждани. Жалко за служителите с чест и достойнство. В тази държава повечето държавни служители са част от ОПГ. Абсолютна кочина където всеки бездарник се записва в МВР за да избива комплекси над всички останали.
  • 3
    3
    Боб Марли
    А тези, които сме пушили трева примерно 2 дни преди теста, трябва ли да бъдем осъждани, линчувани, съсипани???
  • 10
    2
    Юруш
    Всеки, който по някаква причина е "светнал" фалшиво-положително на полеви тест за наркотици да съди КАТ до дупка. Наемете си най-добрите адвокати, ошушкайте ги ама яко и да видим след известно време ще я бъде ли тая тяхната схемичка с тестовете. В момента полиция няма. Полицията вече е само камери за скорост, дрога и тестове за наркотици да си гоним таргетите. Абсолютно същата таргетна система, която упражняват мобилните оператори от много години, но явно КАТ сега са открили топлата вода.
  • 10
    1
    И къде е проблемът?
    Съди ги за едни 500 000 лева, съда и половината да присъди ще му останат пари да продължи да съди в ЕСПЧ ама вече за 500 000 евро.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари