Рамзан Кадиров: Десетки хиляди обучени бойци чакат да воюват за Русия

1
Лидерът на Чеченската република разговаря с Владимир Путин
Лидерът на Чеченската република разговаря с Владимир Путин Снимка: Telegram / Рамзана Кадырова

До момента 43 000 чеченци са се включили във войната срещу Украйна

Чечения е изпратила 43 000 бойци от началото на войната на Русия срещу Украйна. Това стана ясно след разговор между Рамзан Кадиров и Владимир Путин.

В профила си в Telegram ръководителят на Чеченската република заяви, че сред изпратените на фронта има 18 000 доброволци, които са били предварително обучени, информира Bulgaria ON AIR.

Кадиров е заявил пред Путин, че има готовността за изпращането на десетки хиляди обучени и добре екипирани войници от запаса.

Той благодари на руския президент за ролята му в положителните промени в Чечения.

Реализират се над 500 инвестиционни проекта, изграждат се две водноелектрически централи, ново летище и жп гара.

Планирано е безработицата да бъде свита от 7,5 на 5%.

В Грозни се строи цял квартал на името на Путин. Двамата се снимаха, държейки проекта в ръце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Путин Хуйло
    Много ми се забави операцията за смяна на пола - исках да замина проститутка в УСрайна обаче не ме искат, имал съм хем цици, хем топки, не ставало, не били толкоз закъсали. Сега се надявам на чеченците, дано там да не подбират много и да ми наместят аналната чакра, че не знам вече накъде...слава УСраина!
  • -1
    4
    Путин Хуйло
    Хаха руския дебил е толкова тъп ,че не може да си измисли и Ник,няма да дрънчат копейки смешник,Слава Украйна
  • 1
    3
    Путин Хуйло
    Всеки може да познае стила ми на анално олабен травестит, сам съм писал и двата коментара под мен, но трябва да заработя за операция за смяна на пола! Иначе се надявам някой разгонен чеченец да ме напъне и мен скоро, че не се издържа, трябва да ми се намести аналната чакра както съвсем скоро ще я наместят на зеленския наркоман в Киев! Слава УСраина!
  • 4
    2
    ..
    43 хиляди живота за ВЕЦ, летище, ЖП гара и квартал с името Путин - Кадирката много евтино ги дава тези "бойци" бе. Накрая ще се окаже, че всички са се населили да "живеят" в гробището срещу този квартал. Всъщност този нали уж щеше да мре..ама нещо не иска да пуска кокала.
  • -6
    1
    Българин
    Ами норманлно е путлерчето да изпраща рязани чеченци, дагестанци, буряти, сирийски и либийски ИДИЛ-ци да убиват нашите християнски украински братя! Хайде сега тъпите руZZшлямски тролчета да пляскат минуси на ИСТИНАТА! Слава Украина!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари