Дебора се щракна с балната си рокля

1
Момичето от Стара Загора избра розов тоалет за абитуриентската си вечер
Момичето от Стара Загора избра розов тоалет за абитуриентската си вечер Снимка: Facebook / Debora Mihailowa

Момичето от Стара Загора избра розов тоалет за абитуриентската си вечер

Дебора от Стара Загора е вече абитуриентка. 18-годишното момиче, което стана известно на цяла България, след като бе нарязана с макетно ножче, сияе в нежно розов тоалет.

Въпреки, че белезите още си личат, Дебора показа, че е щастлива абитуриентка. След дебюта й на музикалната сцена, тя публикува и видео с изпълнение на лирична песен в актуален стил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    коментар номер 3
    чет'ристотин шева... три синджира роби... три синджира боби... ръгай чушки в боба... ако искаш да люти... if you want to be пиян, drink ракия, not айрян
  • 2
    2
    ...
    Добре я е клъцнал сводника и. Бая трябва да го е ядосала.
  • 2
    1
    Отврат!
    Тая разшебечената няма да спре с опитите да се продава за кой колкото даде. И ще спекулира с уж нарязванията си докато се пласира в някой бардак - и това се опитва да продаде, иначе щеше ли да си заголи задника, че да се виждат. Почти всичко вече й е готово - татуировки навсякъде, джуки и фалшиви пирги, може и силикона да е платил някой ебач. Докато се дава изява на най-долните курветини, не се чудете защо нацията загива. Като нищо някой ден майка й ще се изтипоса някъде с плакатче "Справедливост за Дебора", като я отвеят като оня никаквец от Цалапица.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари