Томислав Дончев: Кирил Петков е казал "Ако Денков не е външен министър, отиваме на избори"

0
От наша страна има отговор на ултиматум, уточни зам.-председателят на ГЕРБ
От наша страна има отговор на ултиматум, уточни зам.-председателят на ГЕРБ Видео: bTV

От наша страна има отговор на ултиматум, уточни зам.-председателят на ГЕРБ

Вчера на Изпълнителна комисия г-н Борисов ни запозна с хода на преговорите и цитира г-н Петков, който е казал повече от веднъж: „Ако Денков не е външен министър, отиваме на избори“.

Това обяви в предаването „Лице в лице“ на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев по повод най-актуалния сблъсък между партньорите в управлението.

Ултиматум от наша страна няма, има отговор на ултиматум. Има опит за малко повече нормалност, малко повече логика и малко повече разум“, уточни Дончев.

По думите му преди 9 месеца от ГЕРБ са се съгласили на да участват в управлението при „на пръв поглед неприемливи условия“ – да имат само един министър.

Направихме огромен компромис, имаме подписано споразумение. Сега имаме ново предложение, което аз бих нарекъл нахално“, каза още Дончев.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че въпреки напрежението разговорите продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    От времето на социализма
    Какво да очакваме от наследниците на ония? Вече кое поколение се пада? Наследниците на доносниците на една власт едно управление и номенклатура са един дол дренки.Дали са сини или червени.От един гъз са излезли.Наследници са на онези които са свикнали и научени да се разпореждат със живота и средствата на другите.Те живеята с чувството че са правилните хора и други няма.Самоотъждествяват се с България докато са на вход и изход да смучат средства,а я докараха до развалина.Усещането че трвбва да дават тон за песен трябва да им се изкорени.Колкото се борят демократите за свобода и лустрация,толкова повече затъват в лайна и престъпления срещу държавата.По лошо заприличахме на България в периода 1944/1970 .Разликата че тогава се е строило,а до 60 те сме плащали репарации като част от оста.Сега нещата са обърнати на другата страна и без репарации сме още по зле.Тогава се е търсело,а го нямало.Сега го има,но гледаш.Вагони с пари изчезват от България ежечасно 24 часа в денонощието 365 дни в годината и няма спиране.Тези от народно събрание трябва да бъдат изринати от там с булдозери,а господарите им да гледат България само на политическата карта.Всичко трябва да се обърне като ръкав.Подлоги са и креатурни фигури на всички и всичко но не и на българските изконни интереси.По мое виждане държавата е срината и само където не сме почнали да горим книги.Много Лошо.Прости,алчни и глупави мързеливи хора управляват държавата със его високо до небесата.
  • 2
    6
    Dupari
    Тоз казал,оня рекъл,егати детската градина! И ние търпим тези пишлемета да се подиграват с хората! До кога?! Голяма алчност за власт, а резултати никакви! Какъв шенген ви тресе?! Та тези нямат елементарно европейско държание, морал, отговорност! Само се карат за власт!!!
  • 4
    5
    Галин
    Правилно е казал Кирил Петков. Дончев ко съ прай на умен?!
  • 1
    4
    джони
    Отидем ли на избори, ДПС влизат на власт.
  • -1
    3
    значи слушаш
    това което искаш! Не съм фен на герберите, но не е за сефте на пп-дб да нарушават споразуменията! Те излъгаха избирателите си, та няма да се пробват и с боко! Не случайно кико вече има и нов прякор - лъжеца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари