Бойко Борисов: Президентът Радев говори злобно, защото направихме бюджета

0
Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме съдебната система
Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме съдебната система Снимка: БГНЕС

Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме съдебната система

"Действително положихме огромен труд с Христо Иванов и Кирил Петков, и когато питахте за какво е тази сглобка и защо се търпите – ето затова се търпим. И затова президентът Радев говори толкова злобно сутринта. Защото има бюджет, макар и не консервативен както исках, но много от нещата, които сме обещавали, всички ги има". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, предаде БГНЕС.

"И ако се подобри събираемостта, той ще бъде напълно изпълним. С Кирил Петков, като шефове на двете комисии, съгласуваме всичките си действия, за да не ставаме смешни. Както и Денков и Мария Габриел", добави Борисов.

За Шенген той коментира, че Нидерландия е изпълнила ангажимента си. „Там партиите, които подкрепят сглобката дадоха огромен шанс на България. Може би това зловонно решение е разтревожило президента Радев. Най-вероятно много го е разтревожило, защото Нидерландия ни пусна. Следобед имаме разговор с австрийците”, подчерта Борисов.

"Поздравявам Радев, че разбра колко е важно да подпише за таксите за газа. Защото Унгария, през външния министър Габриел, ни уведоми, че таксите по Балкански поток отпаднаха. Убеден съм след разговора ми с Орбан, той това чакаше, днес и Унгария ще се присъедини към нас. И както винаги ще ни подкрепя”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме съдебната система. Ако не бяхме сменили основния закон по този начин, както Радев го нарече „изнасилване”, а то беше „изискване” – нидерландският парламент нямаше да вземе това решение. Бъдете сигурни”, каза още Борисов.

Той отбеляза, че трябва да направим много крачки, за да убедим Австрия. „Вчера подписаха и пакта за миграция. Следобед имаме такива разговори. Мисля, че ще се поздравим с краен успех. Трябва да бъдем много аргументирани”, обясни още Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Точен
    Не окрадохте го сега ще плащаме всички Освен вие гласувахте закони само в полза за вас .Гладен народ трудно ще се контролира .не е добре така виждам нещата .Ама вие го знаете по добре .
  • 10
    3
    Сара
    Тая дърта свиня от Банкя - вижте го на какво е заприличал - дебел, тъп, подпухнал, и грозен...
  • -3
    2
    аз
    Щом толкова много го искаш - ами спрете да гласувате за Бочко!
  • 14
    1
    A Clockwork Orange
    Настоящият нелегитимен пpecтъпен peжим на кoлoниaлнa теpитoрия Бългaрия трябва да бъде НЕЗАБАВНО дeмoнтирaн! Колкото по-късно - толкова повече непоправими щети!!! Превърнахме се в oвцe, които неграмотните им и примитивни чoбaни водят на закoлeниe. Това е мapиoнeтнa власт, която служи активно на чужди интepeси срещу собствения си нapoд!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари