Заливат коли с боя във Велико Търново

0
Битка за паркиране, междусъседски вражди или случайност!?
Битка за паркиране, междусъседски вражди или случайност!? Снимка: Стилян Найденов

Битка за паркиране, междусъседски вражди или случайност!?

Неизвестни хвърлили опаковка с боя върху автомобила на Камелия Раданова, която е служител на Регионалния исторически музей във Велико Търново

Инцидентът става в навечерието на Националния празник 3-ти март, алармира самата потърпевша и допълва, че чрез „Борба“ иска да уведоми и за новия вид агресия и да задейства органите на реда.

„Колата бе паркирана на ул. ,,Проф. Ил. Янулов“ 3 вх. Д. Заливането е станало около 02 часа през нощта. Сигнализирах, след като чухме шума и алармите и полицаите на 7 минута дойдох на място, но за съжаление нямало как да се открие извършителят. Искам вие медиите да запознаете българските граждани със тази зверска агресия на хората. Личностни заплахи към мен няма, нито от живущите в блока, нямаме и спорове кой къде да спира. Това е проява на агресия, но от кой не се знае.“, разказа Раданова.

От пръските боя са пострадали още няколко коли в съседство, освен тази на екскурзоводката. Тя обясни, че на това място спира поне от три месеца без досега да е имало проблем. Дамата не вярва и агресията срещу собствеността й да е плод на случайност или автомобилът й да е залят по грешка. Прегледани са и охранителни камери на частен обект в близост, като в часа на инцидента на тях се вижда, че кутията с боя пада от блока, в който живее Раданова.

От полицията допускат, че случаят може да не е предизвикан от конкретни действия на жената, а да е резултат от нелепа игра на младежи.

Запознати припомнят, че неотдавна кутии с боя бяха мятани в същия район върху новоизградената шумна детска площадка, заради която общината постави навсякъде камери. Явно мятането на боя е своеобразен патент на живущи в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари