Изграждат нова площадка за игра и учене в ДГ „Снежанка“ в Русе

2
ДГ „Снежанка“ спечели проект по Национална кампания „Чиста околна среда 2023“
ДГ „Снежанка“ спечели проект по Национална кампания „Чиста околна среда 2023“ Снимка: Facebook

ДГ „Снежанка“ спечели проект по Национална кампания „Чиста околна среда 2023“

ДГ „Снежанка“ - Русе спечели проект на МОСВ - ПУДООС по Национална кампания „Чиста околна среда 2023“. Детското заведение е единственото от Русенска област, което е одобрено и ще получи финансиране за идеята си, съобщава Русе Медиа.

Темата на проекта, който разработиха педагогическите специалисти от ДГ „Снежанка“, е „Природата е вълшебство“. Основната цел при изпълнение на дейностите е повишаване на екологичната култура у подрастващите, придобиване на трайни навици в опазване на околната среда, оптимално организиране на средата за екологично въздействие върху децата.

В рамките на изпълнение на проекта ще бъде обновен дворът на детската градина, облагородени тревните площи, ще се изгради нова площадка за игра и учене на мястото на неизползваемите пясъчници, ще се подновят амортизирани съоръжения.

С проекта „Природата е вълшебство“ ще се засили детският интерес към всички инициативи, свързани с екологична насоченост, свързани с една по-чиста среда за живот, чрез различни мероприятия с екологична насоченост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари