Спипаха жена в багажното отделение над седалките в самолет

0
Как са реагирали пътниците?
Как са реагирали пътниците?

Как са реагирали пътниците?

Пътниците на полет на Southwestern Airlines бяха изненадани, когато по време на качване на борда забелязаха жена, която лежеше в горното отделение за багаж, съобщава USA Today, предаде bTV.

Видеозаписът показва жена, която лежи до куфар, докато се чува как стюардеса приветства пътниците на борда на самолета.

Southwest Airlines заяви, че авиокомпанията проучва инцидента и не сподели повече информация. Storyful съобщи, че жената е била видяна по време на полет от Албакърки до Финикс на 6 май.

Гусман разказала пред Storyful, че „видяла главата да изскача от горната част на самолета“, Когато се качвала в самолета, и че другите пътници не се притеснили от присъствието ѝ и „просто минавали покрай нея“.

Стюардеса я намерила преди излитането, казва Гусман. Въпреки това не е ясно дали е била извадена от багажника и колко време е била там.

По-рано, през 2019 г., стюардеса на Southwest е влязла в горния багажник на самолета, докато пътниците са се качвали на полет от Нашвил до Атланта. От авиокомпанията тогава заявиха, че стюардесата се е забавлявала и е изразявала чувството си за хумор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари