Сияна и Светослав напуснаха “Един за друг”

0
Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет отпадна от любовната надпревара само на крачка от финала
Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет отпадна от любовната надпревара само на крачка от финала Снимка: Един за друг / Facebook

Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет отпадна от любовната надпревара само на крачка от финала

Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет в “Един за друг” отпадна от любовната надпревара само на крачка от финала. Светослав и Сияна се нуждаеха от задължителна победа в днешното отборно изпитание, но завършиха трети, което ги изпрати пред телевизора за втора поредна седмица. Там те се изправиха срещу инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир и загубиха позитивния вот, тръгвайки си от Вилата на любовта дни преди последния етап на състезанието.

Денят за влюбените започна с размяна на романтични изненади. Кавалерите поднесоха букети цветя с балони в леглата на своите половинки, а те им върнаха жеста, написвайки любовни писма, в които изразяват безрезервната си любов към тях. Изненадите за всички не спряха дотук - всяка двойка получи и послание от най-скъпите си хора.

Груповото предизвикателство изпита издръжливостта, волята и силата на всички участници. Победата завоюваха младите юристи Йордан и Елизабет, които приключиха седмицата на първо място във временното класиране. Първи от изпитанието отпаднаха София и Тихомир, за които това означаваше и първа номинация този сезон. Брокерът Светослав и неговата половинка Сияна завършиха трети и се озоваха пред телевизора за втора поредна седмица.

Положителният вот стигна до равенство, което отново бе решено от любимците на зрителите Петър и Галена. Те дадоха своя глас в полза на Тихомир и София и така изпратиха Сияна и Светослав у дома на крачка от големия финал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари