Билборд погуби трима души по време на буря в Индия

0
Съоръжението в Мумбай е ранило 59 души след като е паднало
Съоръжението в Мумбай е ранило 59 души след като е паднало

Съоръжението в Мумбай е ранило 59 души след като е паднало

Падане на билборд причини смъртта на трима и рани 59 други във индийската финансова столица Мумбай, съобщи днес местната новинарска агенция Прес Тръст ъф Индия (ПТИ), цитирана от Асошиейтед прес.

Инцидентът се случи по време на гръмотевична буря, придружена от проливен дъжд.

Смята се, че десетки души са попаднали под отломките на рекламното съоръжение в предградието Гаткопар, написа мумбайската полиция в "Екс“, предаде БТА.

Поне 47 души са били спасени и откарани в болница, каза заместник главният министър на щата Махаращра Девендра Фаднавис. Той допълни, че спасителните операции продължават и че е разпоредено разследване на инцидента.

Мусонният период, който трае между юни и септември, носи по-голямата част от годишните валежи в Южна Азия и причинява проливни дъждове и тежки наводнения в Индия. Валежите са жизненоважни за зависимите от него култури, засадени през мусона, но тези дъждове често са причина за големи щети.

Метеорологичната служба на Индия информира, че в близките часове се очакват гръмотевици, дъждове и ветрове в някои части на Мумбай, предадоха местни медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари