Росица Кирова: Няма да има сглобка!

0
След изборите може да има коалиция – при ясни правила, с ясни ангажименти и с носене на ясна политическа отговорност, обясни тя
След изборите може да има коалиция – при ясни правила, с ясни ангажименти и с носене на ясна политическа отговорност, обясни тя Видео: NOVA

След изборите може да има коалиция – при ясни правила, с ясни ангажименти и с носене на ясна политическа отговорност, обясни тя

Няма да има сглобка. Това е единственият отговор, който трябва да е ясен за всички български граждани”.

Това заяви Росица Кирова - председател на 49-ото Народно събрание и кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

След изборите може да има коалиция – при ясни правила, с ясни ангажименти и с носене на ясна политическа отговорност”, обясни тя. Не винаги логичните неща в политиката се получават, допълни Росица Кирова.

За скоростния път Видин – Ботевград Кирова обясни, че процедурите между Монтана и Ружинци са били успешни, но забавянето е било във втората част. Поредицата от кратки служебни правителства се е отразила и на процедурите по отчуждаване на имоти. Тя очаква до началото на юни да бъдат издадени разрешителните за строеж на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Читател
    Днес при този хаус в държавата ни,най-добре си живеят хамелеоните в своите си кожи. Клела се във вярност на Слави като член на партията му ИТН, тази предпочете сигурното и като прелетна птица, "хвръкна" и кацна при Борисов. Преди известно време, някои авторитетни сайтове и други средства за масово осведомяване, писаха надълго и на широко, колко богата е видинска Росица и че е заела половината Видин със своите фирми! Това е положението!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари