Мария Габриел: Асен Василев има право да разчита на свой екип

0
Вицепремиерът коментира назначението на Румен Спецов за шеф на НАП
Вицепремиерът коментира назначението на Румен Спецов за шеф на НАП Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът коментира назначението на Румен Спецов за шеф на НАП

Следващата седмица трябва да започнат разговори между преговорните екипи на парламентарните групи на "Продължаваме Промяната - Демократична България" и ГЕРБ-СДС заедно с министрите, за да бъдат финализирана управленската програма на новия кабинет, каза след правителственото заседание вицепремиерът Мария Габриел, предаде БНР.

"В тази управленска програма ще бъдат изложени на преден план онези краткосрочни приоритети, които ще ни позволят да имаме резултати и така да убедим българските граждани, че това правителство не само е работещо, а е и стабилно", заяви Мария Габриел.

На заседанието на кабинета финансовият министър Асен Василев е изложил мотивите си за смяната на изпълнителния директор на НАП, каза още Габриел:

"Предстои бюджет и темите за събирането и приходите са изключително важни, така че той има своето право да разчита на свой екип".

Земетресението в Пловдивско също е било тема на днешното правителствено заседание:

"В момента се оценяват материалните щети, това са неща, които са изключително важни, аз също бих се присъединила към посланието да бъдат спокойни и родителите, и децата, и учителите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Бай Чеп
    Ухааа! Сега ще правим по 2-3 магистрали на година! Тази година Русе - В. Търново, догодина В.Търново - Русе! Мостовете над Дунав ще са безчет, освен напречни, ще почнем да ги строим и надлъжно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари