Румен Спецов: Заедно ще работим за повишаване на събираемостта

0
Независимо че сме в средата на годината, планът за приходите, събирани от НАП, ще бъде завишен
Независимо че сме в средата на годината, планът за приходите, събирани от НАП, ще бъде завишен Снимка: БГНЕС / Архив

Независимо че сме в средата на годината, планът за приходите, събирани от НАП, ще бъде завишен

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов се срещна днес със заместниците си, главния секретар, директорите на дирекции в ЦУ на НАП и директори от структурите на Агенцията в София.

В обръщението си към тях той ясно заяви: „Ще работим всички заедно, както и в предишния ми мандат като изпълнителен директор на НАП. Имаме ясни цели и задачи – както разбрахте от изявленията на финансовия министър Асен Василев, приходните агенции трябва да повишат събираемостта, за да се гарантира стабилността на държавата. Независимо че сме в средата на годината, планът за приходите, събирани от НАП, ще бъде завишен с акцент по-висока събираемост на ДДС.“

Г-н Спецов съобщи също, че ще се запознае по-подробно с данните за събираемостта до момента, проведе индивидуални срещи с директорите в ЦУ, териториалните директори и тези на дирекции ОДОП, по време на които ще обсъдят конкретните действия и планове за нейното повишаване.

Изпълнителният директор пожела на всички служители най-вече здраве и успешна работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари