Десислава Атанасова: Недопустимо е Румен Спецов отново да оглави НАП

0
Атанасова отговори на въпрос дали ГЕРБ има лостове за контрол над Асен Василев
Атанасова отговори на въпрос дали ГЕРБ има лостове за контрол над Асен Василев

Атанасова отговори на въпрос дали ГЕРБ има лостове за контрол над Асен Василев

"След всичко, което беше изнесено като данни, че Румен Спецов е продал фирма с огромни задължения към бюджета към НАП, смятам за абсолютно недопустимо отново да заеме този пост." Това коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите по повод връщането на Румен Спецов като шеф на НАП, предаде Actualno.

След всичко, което беше изнесено като данни, че Румен Спецов е продал фирма с огромни задължения към бюджета към НАП, смятам за абсолютно недопустимо отново да заеме този пост. Това коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите по повод връщането на Румен Спецов като шеф на НАП.

Тя уточни, че коментарът ѝ е личен и че той не ангажира парламентарната група на ГЕРБ.

Атанасова отговори на въпрос дали ГЕРБ има лостове за контрол над Асен Василев. Тя уточни, че парламентарният контрол е единственият такъв, който ГЕРБ ще упражнява над всички министри от кабинета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Дочев
    Дошло е време,да се плеснеш по челото,за да се събудиш от дългия си сън.Ситуациата в държавата придоби друг вид,други са факторите от които зависи управлението на България! Министъра на финансите,е в правото си да назначи лоялни професионалисти, от които ще иска резултати.Г-жо,не сътворявай заглавия в средствата за масово осведомяване,които така и няма кой да ги чете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари