КТ „Подкрепа” иска увеличение на заплатите в болниците

2
Ръст с 25% за държавните и 30% за университетските лечебни заведения настояват синдикатите
Ръст с 25% за държавните и 30% за университетските лечебни заведения настояват синдикатите

Ръст с 25% за държавните и 30% за университетските лечебни заведения настояват синдикатите

Искаме 20% увеличение на възнагражденията в общинските болници. Освен това 25% - за държавните и 30% за университетските. Има диференциация заради разликата в цените на клиничните пътеки, съобщава NOVA. Това каза доц. Валери Апостолов - конфедерален секретар на КТ „Подкрепа”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Anton
    Пьлни боклуци са, нищо не правят тези профсъюзи,и затова не бачкат в болниците и в училища И в поликлиниките и лекари и сестри,,горките пациенти..
  • 3
    1
    русенец
    А кога тъпите Подкрепа и КНСБ най-сетне ще се сетят за хората, които изкарват кинтите за всички останали? Дейба и профсъюзите, дейба! Докато не ги закрият, няма шанс за светло бъдеще!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари