Костадин Костадинов: Анализът на БНБ казва, че не сме готови за Еврозоната

2
България не е готова да влезе в Еврозоната
България не е готова да влезе в Еврозоната

България не е готова да влезе в Еврозоната

Това констатира в парламента лидерът на "ВъзражданеКостадин Костадинов. Повод за думите му е анализът, който партията е получил от БНБ относно готовността на България да стане член на Еврозоната и да приеме еврото.

Костадинов уточни, че е получил само половината анализ от доклада, т.е. този, направен от БНБ, докато другата половина, съставена от експертите във финансовото министерство, не е била получен, въпреки настояването им да се сдобият и с него.

Според Костадинов анализът е бил "потресаващ".

От партията обясниха, че накратко анализът, в размер на 130 страници, ни казва, че българската икономика не е готова в Еврозоната.

При евентуално членство на страната ни в Еврозоната, България ще попадне в страните от трета група, което означава, че няма да участваме в равния брой гласувания. На практика нашият глас ще тежи два пъти по-малко от френския или немския, посочиха от Възраждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    6
    Неграмотник.
    Еее, ама излагате се. Само 9 минусчета....очаквах повече от вас...тц. тц. "Цък - цък - язък" ли стана работата? Аз още си чакам отговорите. Ако не можете да отговорите, вземете да се ограмотите малко икономически пък тогава се изказвайте и цъкайте минуси...ако можете да го направите с чиста съвест..макар че такова нещо като съвест при вас явно отсъства.
  • -11
    5
    Неграмотник.
    Ее, аз се надявах някой да ме просветли, пък то - само минуси..тц. тц. ам ся ко ша прая, не ми аресвате писанията...ама това по принцип ли е щот не пея в хора, или просто не разбирате какво питам??? Взях да се стресирвам нещо...Барем сега ми отбирате що ортувам. Не??? Е па не моа по тъпо...
  • 7
    4
    Неграмотник.
    Мм, Копейкин не бил финансист, предполагам, че преждесписуващите са най малкото доктори по финанси...Я ми обяснете , уважаеми "финансуисти" (като скакауец), какво представляват валутите, освен че са разплащателни "посредници" в материалната размяна. Обяснете на неуките антибългари, такива като мен, що е то ЕС, що е то Евро, как се генерира добавена стойност, как се измерва БВП? Каква е връзката между демография, работещо - безработно и нетрудоспособно население? Какво значи "алтернативна цена" и пропуснати ползи. Какво е Макроикономика и как тя е свързана със световната икономика? Какви са зависимостите и обратните връзки. Моля ви обяснете на нам неуките.
  • -3
    3
    Копейка на Сатурн
    Жалък антибългарски продажен БОКЛУК! Ще си получи заслуженото някой ден
  • -3
    2
    С.С.
    Най учтиво Ви се молим , Да престанете да обръщате внимание на тази всячески неграмотна човешка КАРИКАТУРА !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари